9

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм смятала, че хора които не могат да се грижат за друго човешко същество освен за себе си не трябва по закон да имат деца. В метрото майки си джиткат на телефоните и крещят на ревящите си в количката деца. По кафетата пак същата работа. А какво става по почивки на курорт ли - освен телефона има и кафенце и биричка и картофки и цаца. Пък децата да се оправят... спасители имало. Пък като стане белята, оле мале каква стана тя ние каква я мислехме?! А за какво ги създават тия деца?

8

Анонимен

преди 5 години

Шестия чадър , на втория ред, след спасителния пост съм аз

7

Анонимен

преди 5 години

Ми не знам. Може би, за да не им се закачи някъде коста и да им се откъсне главата ?

6

Анонимен

преди 5 години

Отворите още една вратичка. Браво КЗП, за пореден път се вижда кой защитавате.

5

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, точно косите на децата са причината за нещастията, ще знаете. Важното косата да е прибрана, пък иначе родителите могат да си блеят и да пият бира. Пак глупости!

4

Анонимен

преди 5 години

Като малък съм се спускал на ролбата във Варна и винаги с някой възрастен от семейството - така правеха и останалите родители, но тогава хората отиваха за развлечение , а не за да качват снимки и да дебнат кой ще ги отрази в нет-а.

3

Анонимен

преди 5 години

До GogoНе трябва никой да те следи, а ТИ сам без принуда си длъжен да спазваш "закончетата".

2

Несъгласен

преди 5 години

А някъде с големи букви не пише ли "Родители,вашите деца,са ваша отговорност-пазете си ти!" Това е водна пързалка,не детска градина,никой не е длъжен да ти отглежда детето,докато ти се наливаш на бара.Като стане нещастието,търсите виновни,но забравяте,че ничия вина или присъда няма да ви върне детето.Така,че с деца на море,очите на 40,не на 4 или детето плътно до вас.

1

Gogo

преди 5 години

То хубаво всичко е записано по разни наредби, разходни и закончета, въпроса е кой следи за тяхното изпълнение? Може би само Господари на ефира?!