79

Old School Gamer

преди 5 години

Лелеее колко, се разтревожих. Няма да мога да мигна цяла нощ .Добре че в хладилника имам студена бира а на компютъра няколко добри игри за да разпусна от тоя стрес който ми причини тази статия .

78

Почивен Ден

преди 5 години

Не знаех. Е какво да се прави. След като свърша с работа, поприказвам си с приятелката и правим, каквото правим, обичам да седна и да се занимавам или с някоя игра, или с някоя книга, но понякога и слушам музика ... За по 10 непрекъснати час :) Доставя ми удоволствие,не ми пречи на живота и всеки. Ако това е да си психично болен, то се надявам повечето хора, да са психично болни. Сега отивам да си цъкма Forza Horion 3, подкарана от GTX 1080i, вързана за 60 инчов 120hz телевизор. Лек Ден !

77

Анонимен

преди 5 години

Всички сме психично болни. Факт!

76

Провинциялист

преди 5 години

Има едни дето 10 години играят ГЕРБ, те кви са?

75

Анонимен

преди 5 години

Познавам един такъв! Онзи ден псуваше че бил похарчил 2 млн.за да ъпгрейтва самолета ама видиш ли едни *** му го разбили! Мъка голяма!

74

Анонимен

преди 5 години

74 - Добре ! И ...

73

абсолютно вярно

преди 5 години

Когато човек отделя прекалено много време за нещо ,значи се е вманиачил ,а това 100 % е психично заболяване ! Игри с джи ес еми се играят прекалено много на улицата ,на спирката като чакат автобуса ,навсякъде ! Тези които пишат прекалено много коментари по форумите и те не са с всичкия си , на тях също им хлопа дъската ! Всяко нещо трябва да има граници , започнеш ли да прекаляваш , 100 % имаш психични проблеми !

72

Анонимен

преди 5 години

Съвременния свят с всичките нови технологии - компютри, лаптопи, таблети, смартфони... определя голяма част от ежедневието именно с тях. Дали ще е игра, информация, блог, сайт, социална мрежа... все същото е. По логиката на заключението в статията, всички сме психично болни явно;)

71

Анонимен

преди 5 години

Аха. И какво от това ?

70

Аноминем

преди 5 години

А кога работенето по 10 часа на ден, 6 дни в седмицата, със заплата 600 лв. на месец ще бъде обявено за психично заболяване?Опа, забравих, това няма да е рентабилно и печелившо за системата. Простете. Обърках се.

69

Анонимен

преди 5 години

До 69 - То още от DLCто на първата беше ясна работата ...

68

Анонимен

преди 5 години

Аз като заклет геймър, няма да си купя The Last of Us 2, да си я играят лесбийките! Жалко за яката игра.

67

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се направи една "Пернишка конвенция" за защита от геймърско зомбиране! Предполагам ще Тиквуний ще я прокара в Брюксел, а Тръмп след това ще я откаже в защита от дискриминация на севернокорейски геймъри!

66

Геймър

преди 5 години

Когато ходиш по дискотеки, дрогираш се, пиеш и се биеш си нормален. Когато събота вечер предпочиташ да си останеш у дома и да поиграеш малко компютърни игри си откачалка. Логика

65

Анонимен

преди 5 години

А български шофьори по български пътища ще бъдат ли класифицирани като психично болни, защото са потенциални самоубийци-убийци!!!

64

Анонимен

преди 5 години

От 2013 г играя WOT и няма спиране, тъкмо отворя последната 10-ка и айде пуснат нови. Тая игра няма свършване - до живот ще я цъкам. Направо да ми изписват ТЕЛК и да приключваме с драмата...

63

...

преди 5 години

Има една браузърна игра - bgmafia. Там е пълно с такива психясали типове, които се мислят за гангстери милионери а всъщност са някакви мишки, избиващи комплекси сред останалите. Регистрирах се, играх 3 дена и се отказах. Едни и същи хора, едни и същи приказки и всичко е толкова еднообразно, че на третия ден си разбрал че си губиш времето с хора, които не са психически стабилни. Абе като в лудница е.

62

От 60

преди 5 години

Да, приходите им са колосални. Но за отделния човек, решил да поцъка нещо, тежестта е съвсем приемлива, дори за не много богати държави.Да, за това съм съгласен. Но хората са си го казали - капка по капка вир става :)

61

Анонимен

преди 5 години

Идеята ми за печалбата им е следната:Да, приходите им са колосални. Но за отделния човек, решил да поцъка нещо, тежестта е съвсем приемлива, дори за не много богати държави.

60

Анонимен

преди 5 години

Не религията или вярата те правят добър или лош, а това което правиш и това, което не правиш.