8

Димитър Манолоффф

преди 5 години

Лъсна голата истина драги драскачи! Шефът на ,,Подкрепа" явно подкрепи ГЕРБ във войната и срещу майките! Протежето на Борисов нагло нападна родителите на деца с увреждания и им нареди да ги заключат в дома. А този във нията са му да защитава не да напада! Призовавам всички членове на Подкрепа да усмислят своята присъствие в тази организация и да я напуснат!!!!

7

Silozi

преди 5 години

Tova e agresiven bio terorizam kam demokratichnata bg darjava.

6

Дедо

преди 5 години

При нас в "Ласия -Такси" Варна има един Светлю,дето се хвали наляво и надсно,че е инвалид и взема пенсия, а работи и като такси. Колегите разправят,че работел и като охрана в някаква си фирма БГ-СОД-ееееегаааааати и оправията.

5

Анонимен

преди 5 години

До 99150Социалните не са хората, които ще направят ОБЕКТИВНА преценка. На тях им е наредено да "режат", да отказват. Не ги интересуват нуждите на хората с увреждания. Народът е болен. И ще става все повече болен.

4

99150

преди 5 години

Все още ли не е ясно, че в основата стои неразумното разпределяне на средствата за хората с увреждания. Това се дължи на неподготвените и незаинтересовани служители в социаните и на комбинацията между корумпирани служители и многобройните симуланти, които по документи винаги са изрядни. Стига вече с тези ИНОВАТИВНИ ПОДХОДИ. Крайно време е да разберете, че ВЪОБЩЕ към хората с увреждания не може да се отнася никой. Към всеки от тези наши сънародници е необходим индивидуален подход и пряка връзка.

3

!!

преди 5 години

Защото, тези хора крият уврежданията си от работодателите, иначе няма да ги вземат

2

от прочетеното

преди 5 години

Пак си подритнаха топката на къс пас институциите, и общо взето викат чакайте и нещата ще се случат, ако не при нас то при следващит или може и по нататък.

1

Анонимен

преди 5 години

Къде и кои са тези фирми, ориентирани към уязвимите групи? Ни8кой не иска на работа хора с увреждания, дори и леки.