8

Димата Руснака

преди 5 години

Разширението на НАТО на изток е най- голямата грешка на американската външна политика през последните 30 години. Която много силно навреди на отношенията между Русия и Запада. На всички е ясно, че разширението на НАТО всъщност не дава никаква безопасното на всички тези страни от Източна Европа, които се юрнаха към него с наведена глава. Вместо това биват карани да си мислят, че сега могат да ударят руската мечка по носа, а след това да се скрият зад гърба на Америка и НАТО.

7

съвпадение ли?

преди 5 години

"Конфликтите по света - най-много за последните 30 години"30 години назад беше края на СССР...Явно пробутването на псевдодемокрация не води до нищо хубаво.

6

Росен Банова

преди 5 години

кат не щете Халифатще пука автомат по вас брат

5

Анонимен

преди 5 години

Таварищи рускоезичници " стройте" с народни парици руски енергийни проекти, грабнете България, както и правите последните 100 г., плюйте по Щатите и възхвалявайте руския ботуш, вие друго не можете. Това ви е в генчева, а днес в Америка бензина струваше средно 2.89$ за Галон (3,8 литра)= 1.22 лв. за литърчееее! Честито дебелеене на лукойл в бедната задунайска губерния с най нискиниския АКЦИЗ в ЕС

4

Анонимен

преди 5 години

На снимката френски войници се приготвят за бой.

3

Анонимен

преди 5 години

САЩ за последните 200 години участват в 200 войни

2

горби

преди 5 години

Така е.след разпада на източня блок,милиони хора загинаха само заради грешката на един човек.

1

Анонимен

преди 5 години

и в колко от конфликтите има американско участие?