30

Цецо

преди 5 години

Истинските мъже са радват на женската красота, а не я оплюват...

29

Българин

преди 5 години

Роднина на Луканов. Ако на още някой не му е ясно кой държи нещата в България и как се става известен.

28

123

преди 5 години

Добър избор. Тази година конкуренцията беше голяма. една от другите финалистки я бях видял наживо и докато се заглеждах щях да катастрофирам. Не можех да откъсна очи просто. Тази мацка изглежда мнооого добре. Още като и видях снимките и разбрах, че ще е в челните позиции.

27

Анонимен

преди 5 години

Симпатяга. Късмет в живота

26

Анонимен

преди 5 години

Момичето е хубаво, няма спор. Стилни грим и прическа - нищо натрапчиво и "чалгарско", обаче роклята.... моделът и кройката хубаво, ама тая черна дантела - все едно на собственото си погребение е тръгнала. Да беше същият модел в друг цвят, нещо прасковено, розово, екрю - щеше да е приказна. Сега с това черно е просто симпатична.

25

Анонимен

преди 5 години

изключително грозна рокля

24

Гoшу

преди 5 години

Валерия Миладинова от Хасково трябваше да спечели, но не всеки разбира чак пък толкова от женска красота. Не че Елица не е красива, напротив, много хубаво момиче, но Валерия е просто приказна :)

23

смешници

преди 5 години

Българките са хубави жени. Тази Елица е образец на славянската финна красота. Русият ген е рецесивен, така че да си вземе мъжле с наличие на този ген, и да им се нараждат три прелестни руси малки госпожици. Да е жива и здрава, а прабугарите от Лудогорието приели турска вера, начело с Ахмед Доган да не злобеят а да си гледат кривокраките прабугарки - ханъми като ханъмите от Волжка България.

22

Путин е 193 санта!

преди 5 години

Симпатична по-скоро. Тия, които я намират за красива, явно никога не са излизали от домовете си. На улиците се разминавам редовно с далеч по-красиви мацки. Отделно е менте блондинка, тоест - перхидролка. Изобщо доста надценена. Ако тази е най-красивата измежду всички претендентки, не ми се мисли на какво мязат конкурентките й.

21

Анонимен

преди 5 години

Колко години е повтаряла? Излгежда като да гони трийсетака.

20

Анонимен

преди 5 години

На сн.2 се вижда колко високи са токчетата на обувките й - повече от 10 см. После вижте сн.6 и преценете как ще изглежда силуетът й, ако свали обувките - къси крачета и голямо д/***. Но да е жива и здрава и дано има късмет в живота!

19

Едно не разбрах

преди 5 години

Обърнете внимание на снимка 4. След като е решила да си боядисва косата, защо го е направила поне три седмици преди абитуриентския бал? Косата е израснала и си личи, че е кестенява, а не тъмноруса. Това напомня "стила" на лелка домошарка, която прекарва времето си в кухнята и излиза от вкъщи най-много веднъж седмично.Девойката е симпатична, без да е красавица. Дали тя е най-хубавата бихме могли да преценим, само ако видим снимките и на останалите конкурентки.

18

Анонимен

преди 5 години

Ей, намериха се и да й намерят и на нея косури, да я обидят, че била с връзки, не била хубава, хубво че изтриха някои от коментарите...лелелел.....Злобни хора!

17

Мъж

преди 5 години

Браво. Хубава е много. Прическата и усмивката ми харесват най- много. Бих я съблякъл няма спор :).

16

Анонимен

преди 5 години

До Херцог ТрънГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!

15

анонимен

преди 5 години

Защо всички снимки са в профил! Една няма в анфас!

14

Анонимен

преди 5 години

Браво, браво! Европейка!Не ***, скулеста и с дебели джуки, каквито ни ги натрапва Пайнер.

13

Анонимен

преди 5 години

Хубава е момата.

12

пошло

преди 5 години

Ако не бе акцентирала на задните части-= едва ли би спечелила. Каква пошлост!

11

Питър

преди 5 години

"Визия" означава "виждане за нещата, оригинални идеи за бъдещето"! Моля ви, спрете да натрапвате на хората малоумната си неграмотност!Миските имат *** и силикон, но не и визия!