7

boy.de

преди 5 години

До анонимен от 11в. Наистина си от 11 век - в главата ти е пълна каша - Кой е Аспар,кои са измаилтяните,кога се живяли,кога се са срещали ? Отговорите на тези въпроси нямат никакво значение за хора като теб!Добре е първо да четеш,после и да разсъждаваш. Абсолютно не е добре да пишеш!

6

Хо

преди 5 години

Разбирам, че едните са разработили технология за опресняване на 80% от консумираната от тях вода, а другите масове да се из****т в нея, защото били бедни!Интересно за кои в България ми напомня това?!

5

Ануар Садат

преди 5 години

групировки. Камо ли да унищожат арабите. Да не говорим за Иран.

4

Анонимен от 11в.

преди 5 години

"И тогава се намери друг цар в българската земя, детище носено в кошница три години на което се даде име Испор цар, който прие българското царство. И този цар създаде велики градове: на Дунава-Дръстър град; създаде и велик президент от Дунав до морето; той създаде и Плиска град. И този цар погуби множество измаилтяни"

3

Хенри Форд

преди 5 години

"Ако искате да сложите край на войните и мизерията по света, заключете и последния влиятелен евреин зад решетки и хвърлете ключа в океана! Ако не можете да го направите това, човечеството ще е обречено е да живе в постоянни войни и мизерия!"

2

Хан Аспарух

преди 5 години

Разбира се че има!Сионисткият сирей Израел ще се отреже и изчисти, и евреите ще се затирят обратно кой откъде се е домъкнал там - кой по Русия, кой по Полша, кой по Германия! Баста!!И това ще стане доста по-скоро отколкото си мислят.И не само там - светът вече се събужда от дълбокия си сън и започва да проумява, че са роби на евреите. Ще има последици за богоизбраните разбойници, но този път няма да бъде като измисления холокост, а доста реален.

1

Хан Крум

преди 5 години

...Има ли изход от арабско-израелската задънена улица?...Естествено, че има - великият Израел и неговата непобедима армия унищожават ара.бухите в исконните израилски земи и се възцарява мир и благоденствие по света.Слава на великия Израел и неговата армия победителка във всички конфликти.Израилтяните защитават родната си земя от нашествениците - ара.бухи. Това е народ при който и жените воюват - този народ не може да бъде победен.