67

Таван на пенсиите

преди 5 години

Тавана много отдавна се знае че е незаконен, още откакто са го сложили. *** нямало пари в държавата... Като няма пари намалете депутатските и всички чиновнически заплати и давате на тези, които са им отчислявали пари за пенсия от заплатата. И защо няма никой в затвора за кражба на пенсионният фонд?Комунистите два пъти ограбиха пенсионният фонд, веднъж ограбиха пенсионният фонд на Царство България, и после втори път ограбиха пенсионният фонд на НРБ.

66

Т.Живков

преди 5 години

Не знам къде му е гроба ,ама да отиваме и да го ровим за да си го помним :-)

65

anonimen

преди 5 години

значи тези,които не са внасяли нито лев в бюджета пак ще получават пенсия,дори им я увеличават на 125лв,а аз,като съм работил 36г,ще взема с някакви 80лв по-вече.И това,ако е нормално-здраве му кажи.

64

Анонимен

преди 5 години

Явно догодина се очаква пенсиониране на голям брой дупетати.

63

ПАЗИТАНОВ /ВАЛЬО/

преди 5 години

Падане на таван на пенсии-само за нашите и за депутатите.Другите да го духат.Да не са се осигурявали.А под секрет,другарите БМБ и Меркелина са се разбрали май,немците да ни върнат 44282 броя от бежанците срещу некви пари,които бързо ще си ги делкат.Иначе,на Меркел ще и изстине столчето.Така е ,дрогарю!!

62

позитано 20

преди 5 години

Ооо, не съм съгласен. Какво е това вдигане на пенсии и пенсии за сираци ? Боко да си върви. Корделка е нашата надежда. Нали така , другари?

61

Анонимен

преди 5 години

за работещите българи цял живот200 лв-няма пари. а за ново пенсионираните депутати съдийски състав има пари с чанти

60

Пешо

преди 5 години

Не внасяйте пари за пенсия защото такава няма да има.

59

Киро

преди 5 години

Убиха икономиката и сега всички ще са на пенсии от 5 лв. Неграмотни ***!

58

33

преди 5 години

Не е честно спрямо масата, която получава около 200лв и тъне в мизерия. Тъжно ми е.........

57

Жоро

преди 5 години

по над 25 хил. души се пенсионират годишно с решение за инвалидност :)...сигурно 24 хил. са тъмнолилави...

56

ivan

преди 5 години

Четете внимателно и между редовете - след 2021 година пенсии няма да има - ще има минимален базов доход за всички от порядъка на 450 - 500 лева за държавата България - затова сега ви лъжат пак!!!

55

пен

преди 5 години

Имам 42 г. трудов стаж и ми остава още една година до навършване на необходимата възраст за пенсиониране з кат.Искам да се пенсионирам една година по-рано.Защо трябва да ми одържат 4% пожизнено? За годината която не ми достига възраст -да, но иначе си ечист обир след цял живот работа!

54

Анонимен

преди 5 години

Ако инвестирате по 150 лева ... В нещо малко по устойчиво от криптиране валути, всеки месец в продължение на 35 години.... Затова внасям минишани осигуровки, колкото да не ме барат от НАПипай.

53

Пенчо

преди 5 години

Да живее тлъстия гълъб на Балканите!

52

Анонимен

преди 5 години

Таван трябва да има. Просто не толкова нисък. И пенсия под 700 лева е обидна.И да, знам колко е заплатата и колко взимат над милион българи.

51

Чудо невиждано

преди 5 години

Другарят Манолов от подКРЕПА и той -дърт гербаджия стана.Защитава ги,та слюнки хвърчат от устата му.Волен и Каракачан ряпа да ядат!Умее бб да ги привлича.С морков или тояга-не съ знай!

50

АКТИВИСТ НА ГЕРБ

преди 5 години

Това са нашите другари банкери,които чрез свибанкя са могли да се усигуряват на доста благи суми и сега пенцията им се очертава да бъде над 10 бона.А след 2019 се пенционерат наборите на боко и цецка ,кака Му и некой лев в повече няма да им е излишен.

49

Активист на БКП

преди 5 години

Това са мои другари,бивши партийни секретари ! Честито ,приятели ! Достойно възнаграждение за труд отдаден на народ и Партия !!!

48

Анонимен

преди 5 години

2.5% от всички пенсионери с 530 евро пенсия, *** държавата!