168

Тракториста

преди 5 години

Освем престъпниците от империята на злото наречена САЩ и това скапано НАТО друг никоий не е използвал ядрено оръжие затова това зло НАТО трябва да бъде унищожено то не защитава народа на Европа а защитава интересите на краварите долни

167

ИСТИНА Е!

преди 5 години

СЛЕД ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ БОМБИ ПОЧИНАХА МАЙКА МИ, СЕСТРАТА НА БАЩА МИ И СНАХА Й, СЪПРУГАТА НА ЧИЧО МИ И ДЪЩЕРЯ Й - 5 ЧОВЕКА ОТ ДВЕ СЪСЕДНИ КЪЩИ В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ - ОТ 2000Г. ДО 2002Г. РАКЪТ БЕШЕ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ПРИ ВСИЧКИ - НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО И В КОСТИТЕ.СТАВА ВЪПРОС ЗА СОФИЯ. КЪДЕ ДА ПОДАДЕМ ЖАЛБИ И НИЕ, БЛИЗКИТЕ НА ТЕЗИ ЖЕРТВИ НА САЩ?

166

***

преди 5 години

До АнонименТогава Украйна беше част от великот Се Се Се Ре, ***

165

Гост+

преди 5 години

НАТО е престъпна военна организация. Посткомунистическите страни никога няма да забравят, че за тях ерата на демокрацията започна с бомбандировки на НАТО в сърцето на Европа.

164

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрез 80 те години българите нямаха репродуктивни проблеми така че след Чернобил днешните проблеми може и да са по-сериозни стотици пъти - отровни некачествени храни, гмо, Фукушима изляла според Дойче веле 3 пъти повече радиация от Чернобил, а и настоящата статия показва че сме в замърсен район от война.

163

Анонимен

преди 5 години

До AndreshkoНад 200 хиляди семейства в България имат репродуктивни проблеми. Причината за това е проста - Чернобил, радиоактивния дъжд през май 1986 г. марширувайки пред празните трибуни. За справка, в Хирошима се случва същото около 30 години след бомбата.

162

РУСКИ ПАРЦАЛ

преди 5 години

До Тиквоукротител,бкп(бсп) НЕ СКРИХА ЛИ ЗА ЧЕРНОБИЛ??????А ЗА УРАНОВИТЕ РУДНИЦИ..... МАЙ ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА

161

ilir

преди 5 години

Тогава албанците трябва да заведат искове срещу Сърбия заради зверствата извършени над цивилното албанско население-убиийства,изнасилвания,изтезания,грабежи от страна на редови войски и паравоенни и всичко по вина на диктатора психопат-престапник милошевич

160

Тиквоукротител

преди 5 години

А БЪЛГАРИТЕ ТИКВАТА ЛИ ДА СЪДЯТ, ЧЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО ОНКОЗАБОЛЯВАНИЯ?

159

ТHE Патриот

преди 5 години

нато в гроба!

158

Влади

преди 5 години

Е, тия сърби що се правят на пръднали в рейс, демек невинни. А като бомбардираха, клаха и изнасилваха в югорепубликите им беше гот, тва Тигри, тва Вуци. После-ох, що стана? Каквото повикало, такова се обадило, няма какво да ги жалим. Колко българи са изклали в Македония и Западните покрайнини! Стига сме им се възхищавали и съчувствали, те са ни изконни врагове - 4 войни за 60 години!

157

шматка

преди 5 години

Как точно ще осъдят САЩ не ми е ясно.Някой сънува розови сънища.Що ли когато се заговори за присъединяване на Ср към ЕС се започна тази кампания.СССР намери нов подход срещу влизането на Ср в ЕС.

156

Andreshko

преди 5 години

До # 156. Хан Крум. Навярно истинския хан Крум не е бил толкова про.ст. Аз живея в Югоизточна България и ако е вярно това ,което пишеш ти отдавна да беше ме хванал рака и да съм си отишъл,като имаш в предвид,че при избухването на Чернобил съм бил на около 27 години и съм ядял всичко като обикновен човек.

155

Щирлиц

преди 5 години

Сърбите да пратят много здраве на бат`Петьо и на оня от Драгалевци.Паметник едва ли ще им вдигнат.

154

Andreshko

преди 5 години

Може би и наши онкоболни от Западната част на България да са заразени от тези бомбандировки,а и сега по нашите военни полигони се водят учения на чужди държави,но никой не следи какви боеприпаси се изпозват. Западните държави се държат с нас като аборигени и си тестват оръжията...

153

Me

преди 5 години

Защитавали са си държавата бе, *** неграмотен.

152

адвокат на НАТО

преди 5 години

А какво са правили сръбските войници в Косово ?!Какъв *** са търсили там ,че се е наложило НАТО да ги бомбардира ?!

151

преди 5 години

Аз съм обикновен човек от едно пловдивско село. Сега като прочетох се сетих. Същата година бях засял много мента. Купувачът с договор беше фирма от Германия. Когато всичко беше в чувалите дойдоха, взеха проби и по някое време дойде известие, че е заразена с този уран и няма да я изкупят. След 2 години безплодни опити да се продаде запалих един много голям огън.

150

ВЪПРОС

преди 5 години

Най-после - след тази Война в Сърбия има завишаване на Починали от Рак в районите около границата - Перник и София . Най-после ще има ХАГА за Военнопрестъпления срещу Човечеството .Не пиша с емоция а със Статистика - аз лично съм загубил Майка си от рак на Панкреаса - Лекарите бяха много притеснени за Нарасналия брой на раковоболни от тези райони с Нетипичен Рак .

149

Хан Крум

преди 5 години

До АнонименА бре *** - мн. добре знам къде е чернобил ама Чернобил беше съветска АЕЦ а пък СССРето се ръководеше от Русия - та затова думам, че Рашка е отговорна за всичко и за нашите кому.ноиди дето криха информацията от народа а ядяха храни от Тунис и Мароко.Та затова невежественний, червен другарю казах да съдим Раша. Ама то не е за твоя интелект. Извън Раб Фак се учат и други науки освен История на комунизЪма и марксистко ленинска философия. Читат надо - дето се вика.