40

Иван

преди 6 години

В последно време и Мъск започна да показва симптоми на психо-параноид.

39

123

преди 6 години

Има казва се: Илон Мъск. Разбрал е вече, че нищо не може д анаправи като хората и сега с ечуди какво тъпо оправдание да измисли.

38

Анонимен

преди 6 години

На крива ракета и космоса и пречи. Всичките му "космически" изстрелвания са фалшификат произведени в негово студио

37

В студиото съм

преди 6 години

Ако отидем на Марс това ще е по зле и от Антрактида. Нямаш храна нямаш вода не можеш да се изпикаеш ко става и НАСА също иска на Марс да отидем. Илън 2024 НАСА 2030 . Да направят студио с пясък на Марс че са и готово.

36

Анонимен

преди 6 години

Мъск и етични принципи... Можеш ли да си представиш, че тоя обеща да вози хора до Марс! При това положение да твърдиш, че има етични принципи си е ................. Мноого *** плъзна из нета! Не го ли виждаш, че обещава невъзможни неща за да привлече инвестиции и субсидии и после, като го разкрият, че не може да ги изпълни и се обявява за саботирана жертва...

35

Анонимен

преди 6 години

Ами има от създаването и. Един, дето се прави,че е основател на Пейпал. Едиун дето привлича държавни субсидии без намерението да печели и връща пари. Един дето завлече нямокло милиона вложители... Кой ли ще е тоя? ;)))

34

Анонимен

преди 6 години

Играта е много по-голяма. Искат Мъск да отпадне, защото той е един от малкото, които имат етични принципи. В Щатите това не върви.

33

Анонимен

преди 6 години

само параноиците оцеляват"!!!нямам съмнение, че "инцидентите" ще зачестят!!! всеки, който следи Мъск, знае, че вече има кампания срещу него в Щатите, в това число медийна. очевидно е на прав път!

32

Боби

преди 6 години

Жалко аз се възхищавам на Тесла Родстера чух че вдига 600 километра и е бил електромобил а и може да е правен със спейс х технология. Илън Мъск най якото оръжие да докаже че другите грешат че са грешници. Този хакер може да е направил саботаж ама Мъск е голям гений хакер и направо ще го хване и ще направи Тесла още по защитена. Илън Мъск много трудно ще го гътнете.

31

Тесла

преди 6 години

Прав е Мъск,хлапаци прости!Знаете ли защо Дженерали мотърс унищожи експерименталната си серия електромобили преди 20 ина години?Потърсете в нета филма "Кой уби електрическата кола" гледайте го и не дрънкайте глупости!

30

Щерю

преди 6 години

Гледай ти - на Тесла му забили една тесла...

29

ревльо

преди 6 години

а га яди кифтета ни рива

28

Глупости

преди 6 години

Тръмп освободи добива и ползването на ВЪГЛИЩА - край на електромобилите!

27

Тройчо Младенов

преди 6 години

Предния ден валя, повечето от играчите ми бяха с гумени бутонки и се пързаляха много. Освен това терена беше по-тесен в противниковата половина, слънцето и вятъра бяха срещу нашата врата, съдията късаше живо месо от нас...

26

Анонимен

преди 6 години

Ами уволни си целия персонал и продължавай с великите изобретения. А, да, забравих, ти една гайка не можеш да завиеш на болт защото нямаш инженерни умения, всичките ти "постижения" са дело на персонала ти.

25

Мда

преди 6 години

Вземат ли другите да са ти виновни-бегала е работата...На тоя хай-тек Остап Бендер му се пукна балона за милиарди,а вече го няма Обама да налива държавни пари.На Тръмп не му минават тия номера,може би защото е по-голям лъжец от всички,ха-ха!

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Ъъъ ... искаш да кажеш депозита от 1000та долара ли ? али се сещаш, че може да си го поискате по всяко време.

23

Анонимен

преди 6 години

Толкова много недоверие се е събрало около САЩ ме вече няма връщане !Мишок връщай парите !Брат ми от една година си чакали Теслата за която е платил !Няма батерии, Японската фирма се бави сега ди гони работниците от 30 хиляди автомобила сглобиха 2000!!!!Иначе може да се поръчва на воля :(

22

Gorskio

преди 6 години

Има един главен саботьор - самият Мъск :)

21

Анонимен

преди 6 години

Тесла съкращава 9% от персонала си. Балонът се пука.