55

стратегист

преди 5 години

Има стратегия - да се краде от всичко и по много. Последователно се изпълнява и въпреки това все още се намират хора, на които им идва изневиделица.

54

Що бе?

преди 5 години

Комунистите превърнаха читалищата на изборни секции и партийни клубове ,сега защо е този вой? Партийните секретари определяха кой е културен и кой не е, нищо че самият партиен секретар беше с основно образование. Беше важно само да е "наш" човек !

53

Случаен

преди 5 години

До там ни е културата, щом телевизиите си запълват програмите с *** предавания, в които участват, фолк певици, силиконки и разни опростачени измислени ВИПОВЕ. Погледнете, кои участват в черешката на тортата!Някаква си ЛУНА, Петканов и разни Мегета и т. н.Тези същите участват и в БИГ БРАДЪР. Напъхани във всякакви предавания едни същи лица! От какво да се учат младите, щом виждат, че фолк певиците печелят и живеят в лукс. Е, та това ни е културата и затова не ревете!

52

Каруцата пред коня

преди 5 години

Обратно са нещата. Когато икономиката в българската провинция не съществува, а в София е престижно да си втора ръка офшорка за западна компания, ясно че културата не е приорирет. Българите са принудени да берат портокали в чужбина! Не си зарязват семействата от кеф. Възстановете икономиката и читалищата ще се възродят, макар и по-съвременна форма.

51

Анонимен

преди 5 години

Че какво лошо има в брането на портокали? Все някой трябва да върши тази работа, защо да не сме ние? То който си има потенциял прави нещо друго, не всички са берачи...

50

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.

49

Анонимен

преди 5 години

Халтура ни залива от сутрин до вечер! Култура при системна халтура не вирее... Мотика си трЕбе, мотика!

48

ined

преди 5 години

Ако представата за културата се ограничава до Иво Танев - мерси от такава "култура"

47

Едно допълнение:)

преди 5 години

Като не инвестират и в образование и здравеопазване, а само крадат и усвояват едни пари, ставаме постепенно нация на беГачи...навън...

46

Унуфри

преди 5 години

До До Унуфи 29Все пак Бойко е д.н. от АМВР. За сведение във факултет "Пожарна" на АМВР се влизаше по-трудно, отколкото в ТУ. Бойко беше бодигард на Т.Живков, който наистина беше с основно образование. От него се научи да се прави на будала, за да може да управлява будалавия народ. Бойко нито е глупав, нито е неначетен. Освен това е нарцистичет и работохолик.

45

Анонимен

преди 5 години

На работника с 600 лв. заплата нито театър, нито читалище му трябва...Пак си остава берач на портокали...

44

До Унуфи 29

преди 5 години

Бъзикам се с Бойко НЕ защото е чел Винету, а защото е чел САМО този роман и е премиер.Нямам нищо против книгата,нито срещу автора или филма. До еднокнижния ни вожд трябва да е това заглавие от статията дето Балкани ще обединява, магистрали ще се строи но за култура 5 пари не дава. А от тая чалга народът наистина изглупя. Отвратителни текстове, разголени к*рви за певици, дори песните им крадени.Тия мутри съсипаха държавата, много хора избягаха в чужбина. Изчезвам като народ.

43

Ko ut tva

преди 5 години

Razni hora, razni colturi...razni cvetove...kef cena niama...

42

Амомимем

преди 5 години

ААААААААААААА ХАХАХАХАХАХАХХАХ!За култура говорят - бивш чалгар + някакъв дето цоца субсидии от една измислена партийка, и чийто принос за "културата" са песни от рода на "Сутрин го навира".Еми честито, българчета, честито!

41

Анонимен

преди 5 години

Първо и най-главно е запазването на българския език. Каквото сте направили за 30 години, турци и гърци не можаха да направят с векове. Не мислете, че използуването наидиотските чуждици в "новобългарския" е случайно. Да не се наложи, българите от чужбина да се връщат и да ви учат български.

40

Аман

преди 5 години

Имайки предвид, че Ататюрк е казвал някога, че турците няма да стигнат българите, защото имаме опера! Цял живот е обичал българка и е бил приятел на българите. Какво остана от културата в тая държава? Само държавата ли е отговорна за културата на младите? Нима това не зависи от семейната среда също? Говорим за нация , чийто популярни личности са чалгари, батки, кифли и псевдо-интелигенти. Вие се постарайте да възпитате децата си - така се почва.

39

Гайбарче

преди 5 години

По- добре берач на портокали на няколко хиляди км от БГ, отколкото култура или образование по програма от ГРОП!

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХайде да започнем с Рийу, пък от там и другите... Лошо няма.

37

Анонимен

преди 5 години

Андре Рийу дошъл, той къде ли не ходи да прави циркове, да бяха дошли Валери Гергиев или Simon Rattle, ама едва ли.

36

Анонимен

преди 5 години

Тези двамата думбели и те са ени кОлтурджии....