9

ПЕНКО

преди 5 години

ВЪПРЕКИ ,ГОЛЕМИЯТ НАУЧЕН НАПРЕДЪК НА ЧВЕЧЕТАТА, УСЛОВИЯТА ЗА НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА СА СЪЩИТЕ ,КАКВИТО СА ПО ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР : ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВИ ПРОТИВОРЕЧИЯ МЕЖДУ ДЪРЖАВИ/ПА И НАРОДИ/ !!! И МИСЛЯ ,ЧЕ ПРОТИВОРЕЧИЯТА СА ПОД 40-ТИЯ ПАРАЛЕЛ СЕВЕРНА... ДАЖЕ ПОД 60 -ТИЯ!!!

8

Анонимен

преди 5 години

8 на Русия БВП падна с 900 милиарда. Кво пишеш изобщо?

7

Подозирам, че

преди 5 години

кухaтa пиндостанска кратуна, подобно на ш0пскaтa, не увира лесно. През 2014 Русия беше заплашена да плати висока цена, бяха наложени жестоки санкции, беше изхвърлена от Г-8 и от ПАСЕ. Трябваше да се превърне в бензиноколонка с разпарчетисана икономика. Днес под мъдрото и умело ръководство на Путин РФ е възстановяваща се велика сила, а хищниците от цивилизования златен млрд са единни и солидарни само на приказки Налагат си 25%-ни убийствени мита и практически се ръфат помежду си и се самоликвират

6

Burzum

преди 5 години

САЩ са бита карта....Китай вече не само е фабриката на Света но вече разработва и собствени технологии....

5

Анонимен

преди 5 години

Това ,което опази САЩ от ко-му-ни-замът е Макартизма,затова са първи!Колкото до мизата,всеки вдига колкото може и му стиска!

4

Анонимен

преди 5 години

Най-висш световен приоритет е срещата на Путин и Тръмп във Виена след 20 дни.

3

Анонимен

преди 5 години

2, имам предвид приоритети на мира и разбирателството в света, а не на сащисаните. Бай Дончо налага мита за $50 млрд, Си отвръща с мита за $50, сащисаните заплашват с $200 - Китай ще отговори с $200, Тръмпелът ще вдигне мизата на $500 и китаеца на $500 и кво? Тези действия на бай Дончо не са нито световен, нито национален приоритет, а маразъм, който води до сакционна война и изолация, а не до хегемонна изключителност.

2

До приоритетния

преди 5 години

На кой не е ясно,че Кимча е на къса кайшка при Сито?А приоритет на бай Дончо е служба на гражданите на САЩ!Не го бъркайте с Холивудски псуващактьор!,

1

Анонимен

преди 5 години

Научете се да разпознавате приоритетите. В момента не е толкова важно кого и с колко плаши Тъмпела, а това, че самолетът на Ким Чен кацна на пекинското летище и официално се среща със Си.