13

романтик

преди 5 години

Я имам един куп стари гуми в двора, дека че ги горим зимъска. Мо'ем ли ги кръстим 'Камара' и да минават хора да им се любуват като част от експозицията в кв Факултета? Един вид инсталация, така да се каже - модерно изкуство. Пък който не го хареса ще го храча че само халтура дири и не разбира от нищо!

12

Анонимен

преди 5 години

Вие се шегувате, ама внимайвайте какво пишете, че да не вземе да го реализира

11

Гогата

преди 5 години

Пичове, не разбирате от монументално изкуство...Я си представете, че тоя "велик майстор" реши да издигне наново мавзолея на Г. Димитров в центъра на столицата изграден , да кажем от празни ракиени бутилки. Като нищо ще стане !

10

Анонимен

преди 5 години

Ето го и този срам, го е че е българин. А тука се скъсват да го хвалят.

9

Жоро

преди 5 години

евала "изкуство" :)

8

До запознат

преди 5 години

Офф явно от на Явашев изкуството разбираш, ама от сърказъм - не... Това с гумите и замърсяването беше шега, базик, ирония...

7

запознат

преди 5 години

До ШаранПрочети в интернет, там пише какви са му следващите проекти също е обяснено и как ги финансира, изцяло със собствени средства - продава картини които рисува за даден проект и с парите финансира реализирането на инсталацията. Цялата организация по поддръжка на обществения ред и чистота около инсталацията също е за сметка на Явашев.

6

запознат

преди 5 години

До АнонименАко организираш сам почистването на гумите, сигурно ще те дават по телевизията. След края на инсталацията екипът на Явашев почиства всичко около мястото и го оставя в същото състояние както е било преди да направи инсталацията. Отделно тази инсталация ще стане дом за птиците които живеят в езерето, така че не може да се говори за замърсяване.

5

Шаран

преди 5 години

Направо се чудя кой му дава пари на този да сътворява безмислици. Очакваме следващата инсталация - "изсипани камани на куп" или "стари автомобилни гуми наредени на кули", но най интересната ще е да " опакова белия дом с катран"

4

NN

преди 5 години

какъв българин е кристо ?? от родители евреи и македонци..

3

Анонимен

преди 5 години

Залепени варели, нахвърляни в езеро.. На това му казвам замърсяване на околната среда хахха Утре мисля да нахвърлям 20 гуми в езерото Ариана, дали ще дават мен и моята арт инсталация по тв-то?

2

Burzum

преди 5 години

Уникална простотия.....

1

Elf

преди 5 години

Bezmisleni gluposti.