12

видими резултати

преди 5 години

Мултикултура,толерастия...

11

наблюдател

преди 5 години

Изолиран случай.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Какво мислиш, че няма руси и синеоки? Робуваш на щампа, мозъкът ти е промит до последната изгладена гънчица. В съседната им Норвегия Брайвик не е чут да вика "Аллах акбар!". Всичко иде от скапаната скандинавска "толерантност"! Или по-точно - от перверзните им представи за толерантност.

9

Анонимен

преди 5 години

Това с "има ниска престъпност" ми прозвуча като култовото "комунизмът си отива-спете спокойно ,деца" и ние заспахме една сладка дрямка.

8

Хан Тервел

преди 5 години

Е т'ва е то журналистика! Ката ден си пред дилемата как да угодиш политкоректно? Хамлет ряпа да яде...И печелившия ход е: Хем престъпността в Швеция е ниска хем престъпленията зачестяват. Хем стандарта е висок хем се увеличават зоните на мизерия, проституция и контрбанда с наротици.А зад тези проблеми не изплуеа нито едно етническо име...Е излиза че швеците ги вършат тези безобразия!

7

Анон

преди 5 години

Престъпността в Швеция е ниска ли??? Вие чувате ли се какви ги дрънкате? Само за миналата година имаше 7200 изнасилвания там (а познайте от коя 'религия' са извършителите).

6

Анонимен

преди 5 години

Швяция здраво я налазиха имигранти. Има и многобг и румънски ***. Има и изнесени факти колко много са се увеличили престъпленията.

5

42

преди 5 години

До 4Ще се учудиш всъщност колко са потъмнели...

4

Анонимен

преди 5 години

Mмм....прословутият шведски модел на мултикултурализъм...:)Вече да дава плодове....Малмьо - градът на Афганистан, Судан, Сомалия, Пакистан...Каква европейска красота....

3

ОПА

преди 5 години

ДАЙТЕ ПО ЕДНА СНИМКА НА ПОЛИЦАЙКИ -ШВЕДКИ--КОВО МИ ДАВАТЕ ТЕЗИ...РУСО ГЛАДНО НЕМА....

2

annybody

преди 5 години

"Бедните" квартали на богата Швеция са пренаселени с азиатци и африканци на хранилка, както и с националисти и криминален контингент от цялата държава; и не е, защото са закъсали, а просто защото млади *** все нещо трябва да правят - ако не им се работи, защо пък да не се трепят по един или друг повод? Няма лошо - нека да се трепят помежду си, тревожното е, че съсипват цяла цивилизация.

1

Анонимен

преди 5 години

Руси и синеоки, нали?