51

Анонимен

преди 5 години

Потъва София, потъва и правителството...

50

София

преди 5 години

Марш на скок, провинция вземете си и "***", София иска да диша

49

Анонимен

преди 5 години

Евала Бойко! Започна да дАвиш комунистите в София :)

48

Еди кой си

преди 5 години

До Вонящ се СУДЖУКПиленце, не забравяй как, в прованса като се наводните или вятъра ви издуха покривите, започвате да ревете държавата да ви даде пари. Също така не забравяй, че т.нар. "саниране", което върви в прованса, също се плаща от държавата. А най- много пари в държавата налива именно София. Така, че сипи си още една ракия и по- кротко.

47

Анонимен

преди 5 години

Илюзия !

46

Анонимен

преди 5 години

Най-евтиното метро в цяла Европа, повод за гордост за някои тикви, но явно работи само като навън не вали.

45

Знаете ли че...

преди 5 години

...в софийското метро чакали влак, но пристигнал ферибот.

44

Анонимен

преди 5 години

Качественото строителство и поддръжка се отплащат подобаващо

43

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Западните Балкани ?!?Обединихте ли ги ?! ::::)))))))))

42

Вонящ се СУДЖУК

преди 5 години

Те първа предстои апокалипсиса с третополовия катун София.....според БАН има голям шанс вулканът на Витоша да гръмне пак.....и няма да е фатално...поне ще дойде дълго очакваната СВОБОДА за Българската провинция.....долу долу долу РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на крадливия,корумпирания,третополовия катун София над бедната и изчезващата се провинция....

41

До 34

преди 5 години

Ама на село кравите като дадат фира Уревете светО, а да си чул нЕкой в Сифия с подобен проблем.

40

Вонящ се СУДЖУК

преди 5 години

Кой ще носи отговорност сега за милионните ,милиардите кражби от обществените поръчки в крадливия,корумпирания,третополовия катун София.....краде се яко от магистрали,от асвалта,от улиците,от тротоарите,от подлезите,от метрото,от моловете,от тротоарните колчета,от прословутото НДК.....Кои крадливи,грабливи,корумпирани,третополови КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИ ще понесат отговорността за калпавото изпълнение на работата ......къде е СУДЖУКА на държавата,къде е КАЛИНКАТА фандъкова

39

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ПРАВИТЕ ГЕЙПАРАДИ, А! ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА, НАКТАЗВА ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИТЕ НЕЩА.ПРИЕМЕТЕ ГО КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ!

38

СУДЖУЦИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 5 години

МИ ДА, И СОФИЯ ОСТАНАЛА БЕЗ СУДЖУЦИ, ВСИЧКИТЕ В БАНКЯ СА ОТИШЛИ ЯВНО.

37

До 33-ХА-ХА

преди 5 години

Суджуците са при вас,не са при нас.Със тях искате да ни се подмазвате ,ама нали видя -не хвана дикиш,до София не стигнаха селски хитрецо!

36

До 34

преди 5 години

Не ти знам селото но знам че бая села в последните години страдат от наводнения.Съсипаха се сума ти домове,Загинаха хора и животни .И в момента има проблеми в цяла България,а и в Европа.Така че не хитрей ами вземи се поограмоти че иначе ще си ползваш главата само за хранене.Утре бурята може да ,,потропа"на твоята къща и ти ще си поредния който ще хленчи и ще иска от държавата,без да е застрахован,защото много ,,хитри" Андрешковци има по селата.И реват и се сополивят,примери бол.

35

Ей,деца

преди 5 години

Никой и никога не е застрахован от порой с такова количество на квадратен метър.Има още по тежки случаи в цяла Европа,когато улиците стават реки и носят и автомобили и огромни предмети и ги закачат по дърветата.Видях такъв ужас в Истанбул през 2009.Така че не се бъзикайте с природата деца,за вас интернет поколението всичко е игра.После се обиждате като ви казват че за ч.п за зеле не стават някои от вас./като 27/например.

34

11

преди 5 години

Тука на село кат вали такъв дъжд никой не разбира. Ама щот е при шопетата - голям рев. А пък, че тъпaците не даваха мача - голям проблем. Арабите по Bein даваха без прекъсване мача.

33

Ха-ха

преди 5 години

Софиянци,язък че всичките пари на държавата отиват в столицата!С тях трябваше златна да стане,ама не би!Позлатиха се само Суджуците и тям подобни...

32

Анонимен

преди 5 години

НЯКОЙ Е ПУСНАЛ ВОДАТА НА ПОЗИТАНО