26

Анонимен

преди 5 години

До нарушение на закона 25Остави законоти на адвокатите и не чети конституцията, като дявола Библията.

25

нарушение на закона

преди 5 години

Чл. 32 от Конституцията на Република България(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

24

Додо

преди 5 години

Както винаги, Google полага големи усилия, за да защити неприкосновеността на личния живот...========Браво, убеди ме!

23

Анонимен

преди 5 години

ама то има ли пътища ме/у градовете? не са ли отдавна изкорубени . избушени и надупчени?

22

Защо крият

преди 5 години

Google maps ако четете направете 1st person на улиците на Иран. И също улиците на северна Корея и южна Корея. Защо тези улици не трябва да бъдат виждани от аутсайдери много е лошо това. Как мислиш да знаем ние хората какво става с Корея или Иран ако не им видим улиците и градовете им. Какво ще стане кво толкова крият от света тези гашни.и . Ей казвам ви тези ще направят някоя война щом се крият така от света Корея и Иран не ми харесва тази работа.

21

Анонимен

преди 5 години

Първото стрийтвю на БГ е от 2012, снимано предимно Февруари-Март в края на най-суровата зима от поне 20 години. Естествено всичко изглежда ужасно. След това има стрийтвю от 2015 предимно от лятото, но с малко покритие. Няма някои нови пътища въпреки че тогава бяха готови вече. Дано сега снимат пак през лятото, но да покрият повече от 2015-та.П.с. Не е вярно, че няма стрийтвю от Германия. Има, но само големите градове. В момента обаче снимат и останалото.

20

Илия

преди 5 години

Жив шпионаж си е ако питате мен! Едни държави ги има, а други ги няма...после се чудете кое и защо станало?! Нямаме никакви закони за защита, всичко им предиставяме на тепсия "заповядайте, моля!"

19

Щерю

преди 5 години

Пак ще снимат как някой пикае в канавката край пътя...

18

Анонимен

преди 5 години

"За мен гугъл доста са навредили на имиджа ни по тоя начин."ХААХАХАХХАххахаххаХАХАХХАХ.ДОбре.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15В Белгия се счита за проява на особено лощ вкус, да си "джиткаш" с Ferrari или Lamborghini, поне сред населението, което си струва. Но иначе си прав за всичко останало.

16

Анонимен

преди 5 години

...а пък поданиците в царството на великия Магистрало-строител Боце Банкянский в евро-председателстващата София качват снимки на изкъртените си тротоари и изорани улици у ХелпБук и всяка неделя се молят на св. Фандък Компирский следващата петилетка и пред тях да сложат павета или някаква неземна сила да извърши преливащите кофи и магарешки каруци по булевардите

15

Анонимен

преди 5 години

В Белгия и Холандия дори и в най- забутаното селце с 10 жители и всяка пътечка е асфалтирана с маркировки, вело алеи , светофари и табелки на всяка крачка. Асфалта е като стъкло и си джиткат с ферарита и ламборджинита до съседното село. У евро председателстващия *** , межународен път Е 79 изглежда като африканската джунгла от рали Париж - Дакар. Благодарение на Гугъл целия свят сега ще ни види видимите резултати на великия ни строител Боко Аутобански хехехех

14

Анонимен

преди 5 години

Гоогле булсатком крадат профили на хора подчертавам тъи като сутринта засякох снимката си на янко ако засека подобно булсат ловеч ще ги сезирам там където трябва закон за защита на лични данни

13

ГГууггллъълл

преди 5 години

И аз мислех така, но като приказвах с един германец и го закачих на тая тема той каза "Как бе? Я виж тука - ето ми офиса." Оказа е че, в Германия ги има големите градове като Франкфурт и Мюнхен, но не и малките и пътищата между тях.В Австрия има няколко площада във Виена и една-две улици в Грац. Въпрос на някакви законови забрани.

12

Доста закъсняха

преди 5 години

Браво! Най-накрая. Толкова неща се промениха за 5 год., особено при сградите и новото строителство.

11

ДО 10

преди 5 години

Не те разбрахме ?Мюнхен го има а Виена също я има ама я няма ?Нещо да не си се сбъркал ?

10

Бахуро

преди 5 години

Да бе, няма я Германия. Или Мюнхен например е в Конго?За Виена е вярно, но си има причини.

9

Анонимен

преди 5 години

Някой пътища вече ги няма ,а по други могат да минат само с танк .

8

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че Германия, Австрия и още 2-3 места ги няма, интересно.

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо Русия е в Гугъл Улици , а Германия я няма като Северна Корея ?