110

Пешо

преди 5 години

Мъжът е по-висше същество и заслужава много повече пари. Мъжът с пари създава семейство. Жената с пари унищожава няколко семейства.

109

Анонимен

преди 5 години

Драги стари моми, не са виновни мъжете, че не ви взимат. Сами сте си виновни. Забравили сте, че за да ви вземе мъж за сериозна връзка не трябва да ви мисли за м*урви. А нвие сте си такива всичките феминистки. Само че, когато спре да се отваря парашута и ставате феминистки ;))) Няма шанс вече ;))) Веднъж стара мома, завинаги стара мома ;))) Пък било то и с дете ;))) Пораснало. Без издръжка ;)))

108

Анонимен

преди 5 години

Изтрили са го поста защото е сексистки ;))) Не се усещате какви неинтелигентни сексистки сте, а обвинявате мъжете в сексизъм ;))) Дори не ви стига акъла да скриете, че сте сексистки ;))) Аз нямам против да ме пляска тая кака по дупето ако става. Но едва ли. Няма феминистка, която да става. Иначе нямаше да е феминистка ;))Феминистки стават само жените, загубили всяка надежда да си намерят свестен мъж или богаташ, когото да цоцат. Така става със старите 25 годишни моми ;))

107

Анонимен

преди 5 години

Ами нали сме равни ***! от къде накъде само жените? Нали сте по - силния и благороден пол! Защо не отстъпвате местата в лодките! Нали силните и благородните се жертват за благото на слабите! нали сте силни жертвайте се! Какво искате увеличение на заплати и поенсии и намаляне на данъците само! Ай де де! Феминисктите са лицемертки от класа. Трябва да се съдят с ефективни присъди. Като за масово убийство. С утежняващи вината обстоятелства, понеже знбаят какво зло са и въпреки това продължават!

106

Анонимен

преди 5 години

Жените и децата били спасявали първи от потъващия Титаник, а те горките се издавили. Ами нали всички постижения били ваши значи и Титаник е ваше дело. Мъже са го конструирали, мъже са го управлявали. Защо тогава потъна Титаник и защо качвате жени и деца като знаете колко сте кадърни ?!

105

Анонимен

преди 5 години

От спора се вижда изместихте темата ...но ..до сега не знам мъж ...който да пере готви глади ...и да ходи на работа :))) така че по леко с арматурата !

104

К

преди 5 години

Каква пенсия ще вземем като ни осигуряват на минимална заплата .

103

????

преди 5 години

ПАК ли намерихте с какво да РАЗДЕЛИТЕ този БЕДЕН и ОГРАБЕН,ТРУДОЛЮБИВ БЪЛГАРСКИ НАРОД? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

102

Анонимен

преди 5 години

Няма да се женя, защото оцелелия съпруг взема част от пенсията на починалия. Няма да дам нито цент от моята пенсия на която и да е жена. Не са го заслужили. Поне за сега. А особено на последък, с тея крадливи и лъжливи феминистки дето се навъдиха, няма шанс ;)))

101

Анонимен

преди 5 години

Обичам глезли, които да ми се глезят и които да глезя. Обичам и такива, с интелектуалнио претенции. Ако умеят да понасят интелектуални загуби ми печелят уважението. Ако не умеят да водят интелектуални раазговори, като тая тука с претенциите, че е Жена, печелят присмеха ми и презрението ми. И губят достъп до гивизенето. За сметка на това печелят твърди предмети в неудобни дупки. Неморалността им ми причинява неудобства, които компенсирам като им причинявам емоцинални и подгръбни страдания ;)))

100

Анонимен

преди 5 години

Сега напишете колко дълго вземат пенсия жените и колко дълго вземат пенсия мъжете. Като сме тръгнали да правим статистики...

99

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите не се изчисляват на база пол, а се изчисляват въз основа на осигурителен доход, стаж и възраст. Ако някой взема повече, а друг по-малко то е защото първият има повече трудов стаж и е внасял повече осигуровки. Тук полът няма никакво значение. Ако жените преди да се пенсионират са работили на по-зле платени позиции, това вече е друг въпрос - оттам може да идва разликата.

98

Анонимен

преди 5 години

Избирам си жени, които ми харесват, независимо от какъвто и да било статус, по който се равняват. Правя го, защото мога да си го позволя. И защото го правя от момче ;)))Познавам жените и знам крадливата им използваческа натура. Оставям ги да си мислят глупости, докато ги пердаша където искам и както искам. Пари давам само ако ми е кеф. Ако не си търся друга. За мене няма значение дали е програмистка или е на пилон. Важното е да е млада, секси и да ме слуша. Прояви на характер не толерирам;)

97

Анонимен

преди 5 години

Искате равенство на заплати и пенсии? Ами добре, ще работим по равно. Да не се оплаквате после. Няма да работим според възможностите си, а по равно. И ще взимаме по равно ;))) И ще се пенсуионираме на една възраст ;)))

96

Анонимен

преди 5 години

За моя радост съм мъж. А за мъжете е известно, че не губят толкова колаген като жените с годините. Мъжете винаги са по - запазени от жените с годините. И мозъка, и нервната система, и тялото, и органите и мускулите. Всичко е по - запазено. Само че, поради това, че влагаме повече усилия в работата си и поради това, че жените ни използват, умираме по - млади. Няма вечно да е така. Идва ред жените да работят, а ние да си почиваме. Ще работим по равно, но понеже сме по- умни ще ни е по - лесно;)

95

Анонимен

преди 5 години

Тая неориентираната така и не разбра, че не ми пука кой колко взема. Пука ми да не вземат моето. Да не вземат това, което аз съм заработил. Жена била... ТОва не е жена. Тоева е някакъв... Нямам думи. СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ОТ МЪЖЕТЕ! ЗАРАБОТЕТЕ СИ ВАШИ ПЕНСИИ И СИ ГИ ВЗЕМАЙТЕ! Феминизма е по - крадлив и от комунизма! Трябва да го забранят със закон!

94

Анонимен

преди 5 години

До ЖенаИма право да си смени пола на мъж и ще взема 2 пъти по-висока пенсия.

93

Жена

преди 5 години

За мъжете явно е обидно ако жена получава същото, че и по- високо заплащане. Срам и позор ако мъжът работи снабдител на хранителни стоки и получава 1000лева, а жена му като разнася поща също получава 1000, трябва да и дават максимум 500-600лв. Но виновни са само и единствено жените, които за да имат какво да ядат семействата им се хващат на всякаква работа, за по- малко пари и при по- лоши условия.

92

Анонимен

преди 5 години

А ти сигурно си постоянно подмладяващ се с годините.В края на живота си падате в ръцете на болногледачка и оттам нататък нещата са ясни. Защото мъже болногледачи няма. Тогава към края на живота си искате не искате сдавате багажа и банковите си сметки. И шамари ще има докато ви сменят памперсите.

91

Анонимен

преди 5 години

И ти ли не си виждал жена монтажни, та триеш? Странни хора са това мъжете. А в НКПД не е забранено жени да заемат такива длъжности. Провери си.