5

Ника

преди 5 години

Поздрав за директора!!!За непросветените-това е защита на доказалото се с годините училище, защита на доказалите се в годините учители професионалисти и не на последно място-смелост,защото :да не се съгласиш с Началника,е подритване на трудовия договор.Колко директори могат да се похвалят?В борбата си да директорстват,са готови да ***...

4

Анонимен

преди 5 години

Системата само създава проблеми на училищата! До вчера тази гимназия трябваше да брани статута си, а сега и броя на паралелките! Това ли е задачата на чиновниците, които храним?

3

Анонимен

преди 5 години

Да се бори със системата ? Значи да се бори с демокрацията . Илюзия и вятърни мелници !!

2

annybody

преди 5 години

До ВЪПРОСКое те кара да мислиш, че това е най-голямата гимназия в България? Премисли отново "мотивирането" и "немотивирането", дишай дълбоко и си лягай.Това е елитно училище, балът за прием е висок и с намаляването на броя на децата - за което не са изложени мотиви, достъпът става още по-труден. Заради образованието на децата хората си сменят и работа, и местоживеене, и начин на живот, проблемът има широк обществен отзвук и хората очакват справедливо решение.

1

ВЪПРОС

преди 5 години

В Новината се казва че решението не е Мотивирано . Решението на Директора да съди Държавата също не е Мотивирано . Не можах да разбера нищо от Мотивите за Немотивите на Директора на Най- Голямата Гимназия в България с 4 или 5 или 3 паралелки .