25

Анонимен

преди 5 години

Нещата не отиват на добре в Лондонистан. Наскоро се завъртя един много скандален клип , в който полицай арестува мъж , защото чете Библията на публично място, а в същото време *** лягат на килимчета и се дупят насред улицата и никой не ги закача

24

Анонимен

преди 5 години

Втори закон на Нютон-всяко действие си има равно по големина и сила противодействие.Лондостан отдавна е заприличал на някакво гето от мучащи носърчета.Колкото повече дават права на примитивни от бившите колонии,толкова по-зле.Здравеопазването им е нагледна представа за английско чувство за хумор при опазване на теорията на Дарвин.Таблата със снимки на персонала в болниците им,отдавна дава по-добра представа за теорията,отколкото рисунки в учебниците по биология.,но не показва еволюционната посок

23

Анон

преди 5 години

Тези "крайно десни", както ги наричате, са съвсем разумни хора, които се противопоставят на ислямската инвазия на континента ни като се аргументират с ФАКТИ. А Hope Not Hate са крайно лява оргранизация, която нарича расист всеки, който не е съгласен с нея. Томи Робинсън беше арестуван преди няколко седмици само заради това, че е снимал мюсюлмански педофили по време на съдебен процес. Гледайте видеата на лицата, които сте посочили, и ако имате поне грам мозък, ще се съгласите с всичко в тях.

22

Анонимен

преди 5 години

В се пак, на мюсюлманите - терористи може да се покаже, че от другата страна на моркова (щедрите социални помощи, заради които наводниха Европа) има и тояга, че все пак християните сме повече и ако решим ще ги изгоним всичките ***-търтеи-натрапници.

21

аз-ът

преди 5 години

това се очаваше отдавна. Хората осъзнаха лицемерието на след-военния либерализъм. Такива като Меркелица са последните динозаври на една отмираща епоха. САЩ се опитват наложат своя модел, но те никога не са имали нация, винаги са били сбирщина от най-големите о.трепки и *** от целия свят търъгнали да търсят втори шанс отвъд океана навремето. Европа е друго. Белия човек почна много сериозно да му писва от цялата *** която му изсипаха и която трябва да хрантути. Тепърва ще става интерсно

20

аз-ът

преди 5 години

Вчера на мача, понеже Тунис бяха с белия екип, а англичаните с червен, пускам си телевизора второто полувреме и 10 мин не мога да разбера кои са Англия и кои Тунис.---няма бел човек.

19

123

преди 5 години

Абе те добре са се сетили, ама вече е късно. Англичаните могат да побеждават само ако са повече или са с мнооого по-добро оборудване. Като срещу някои примитивни етноси през вековете. Но скоро разните джагали ще са повече и второ са по-свирепи. Ако не ми вярвате спомнете си случая, когато един черен наряза на парчета един войник в центъра на Лондон. И после какво стана?! Т.е. бъдеще за белите хора мъгливият "л"А"йн"лбион, няма.

18

Анонимен

преди 5 години

Вчера на мача, понеже Тунис бяха с белия екип, а англичаните с червен, пускам си телевизора второто полувреме и 10 мин не мога да разбера кои са Англия и кои Тунис. Коментаторът се беше отплеснал да плещи някакви глупости и не им казваше имената. Накрая се ориентирах по това, че в английския отбор имаше повече черни.

17

Анонимен

преди 5 години

Действие - противодействие."Това е толкоз просто и логично. Какво тук значи някаква си личност?"Това е всъщност здравата реакция на обществото срещу претопяването му в премитивизма на ислямизацията. Е, Европа е цивилизовано място, но радикалите реагират първи.

16

Предположение

преди 5 години

В близко време мюсюлманите. в Англия, Франция, Германия ще бъдат избити, така както се е случило преди с хугенотите във Франция, католиците в Англия и т.н. Това е незбежен резултат от цивилизационния сблъсък. По същия начин са избивани в момента християните в Иран, Саудитска арабия, Афганистан, Пакистан и т.н.

15

Анонимен

преди 5 години

До леле 17Аз не се бях сетил че английския национален отбор е 54ри милионен! Абре нашио *** е затънал до уши в пишман благополучие и все някои други са обречени! То ние българите едвам си одържаме гащите но пък не може да не забележим другите-обречени! Манталитетът на сральо е уникален!

14

леле

преди 5 години

Този долу да не пише глупости! Погледнете английският национален отбор по футбол- черни, повечето мюсюлмани! И така навсякъде в Англия! Обречени са!

13

Анонимен

преди 5 години

До Невероятно но факт 14Има при това много! Не забравяй че чистите англичани са над 52 милиона от 64! Сядай да смяташ. Още, една голяма част от хората в крайно-десните английски групировки са бивши военослужещи и от части САС с доста добра подготовка. Само една малка част от тези групировки са против белите емигранти от източна европа даже има и членове от нас. Англия не я мисли друже, те са били добре и винаги ще бъдат. Ние и нашата скапана територия сме за цялостно оплакване!

12

Невероятно но факт

преди 5 години

В UK имало бяла съпротива!Как е възможно в тоя полу-халифат?????

11

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ме интересува какво се случва във Великобритания-това е резултат от колониалната и политика.Но защо и ние тук на Балканите трябва да сме потърпевши от техните действия? Та да ни пробутват мигранти от колонийте на Запада.

10

видими резултати от

преди 5 години

Мултикултурализъма, и толерастията.

9

Munchen_DE

преди 5 години

Отново се коментира симптома, а не причината!Кое предизвика тези настроения?

8

Анонимен

преди 5 години

Отбора на Тунис ще играе срещу свои. Мача започнаНаглосаксите са в червено, да се знае все пак, че стават грешки

7

Анонимен

преди 5 години

Започва Англия-Тунис.Познайте в кой отбор са по-бледи

6

Анонимен

преди 5 години

Too late. Даже кметът на Лондон е паки. Аста ла виста.