22

Анонимен

преди 5 години

Да плетат чорапи по затворите и да изкарват пари- няма аз да блъскам 7/7, за да ги храня, тия долни твари.

21

Бай Х до 23

преди 5 години

много умно и много точно и се решават в голямата си част нещата

20

Бай Х До аз-ът

преди 5 години

Точно тия - купуват не в Люлина в манастирски ливади и в комплексите под Витошато заради тях са такива високи цените на имотите

19

Анонимен

преди 5 години

"за в бъдеще"? какво има авторът из по на в предвид?...

18

8

преди 5 години

Една лека промяна в закона може много да помогне - да няма никакво предсрочно освобождаване или помилване, докато не платят, и може да се замислят

17

Анонимен

преди 5 години

До Нали е така?Марковски си върши работата,за това му плащат!Такива като него печелят,не за това че са особено къдърни,просто Законите са несъвършени!

16

Анонимен

преди 5 години

След като една дърта и проста мутра,ни разиграва вече почти 20 г,защо си мислте,че нащата могат да се оправят по друг начин освен по Мутренски? Малките Мутри,гледат от дъртата Мутра и си викат: Щом тоя се оправя,давай и ние на юруш!

15

Край

преди 5 години

А добър ден. От години жертвите на престъпления не получават ни лев. ЛъчоМозъковците от парламента не им дреме за това. Едно време в затвора осъдените ги изгърбваха от тежък физически труд - изкараното отиваше за обезщетение на пострадалия - сега дигат щанги /спрпавка Митьо Очите/.

14

Анонимен

преди 5 години

"" последните изменения и допълнения към НПК са обнародвани в бр. 44 ... ""...............Изменения и допълнения се правят постоянно и това с какво помага на обикновените хора ??Тези изменения са КРЪПКИ защитаващи лични и корпоративни интереси, защо досега не е имало една публична дискусия по който и да е закон, особено по наказателните закони ?? Всичко спира до там кой за кого е гласувал във ВСС - разбирай чие партийно или бизнес лоби е победило, а законите си остават КОМУНИСТИЧЕСКИ

13

до анонимен 8

преди 5 години

Първо: казва се Наказателно Процесуален Кодекс /НПК/, има и ГПК /граждански/, но отделно наказателни и отделно процесуални закони няма. Второ: последните изменения и допълнения към НПК са обнародвани в бр. 44 на Държавен вестник от дата 29 Май 2018 година и тогава влизат в сила. Моля, първо се информирайте и после пишете. Промени се правят всяка година. Факта, че в момента НПК е такъв говори за липса или на желание, или за некомпетентност от страна на управляващите да се справят с проблемите.

12

аз-ът

преди 5 години

единствените, които се КЕФЯТ на БГ и искрено смятат, че СЕ РАЗВИВАМЕ в стремителен прогрес са:Гербаджии и по-специално, една тънка прослойка селяни-провинциалисти, ама от най-затънтените, които до вчера са с.рали на двора и кокошките са ги кълвали по ди.рника и за тях да дойдеш в СФ от Горно Нанадолнище, да купиш с ипотека гарсониера в Люлин си е ЕБ..ТИ И ПРОГРЕСА. Най-малкото щото единствени от родата могат да се похвалят с ВЪТРЕШНА ТОАЛЕТНА. Те знаят, че това могат единствено в БГ, не другаде

11

Анонимен

преди 5 години

DO N- 12ZA BOLNITE I BEDNITE SE GRIGI GOSPOD.

10

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 5 години

Нищо не работи, навсякъде хаос и безхаберие като в Африка и Латинска Америка... Закривай държавата!

9

Анонимен

преди 5 години

TEZI NASLEDNIZI SAMO ZA PARI PLACAT,OMRAZNALO MI E OT TEZI LENTYAI.

8

Анонимен

преди 5 години

Мислят само как да лапат и да крадат и от убийциците се чудят как да вземат нещо дееебииилииии.

7

Анонимен

преди 5 години

добре е да се помни, че Наказателния и Процесуалния закони в България са правени по съветски образец и не са мръднали много оттогава.Българските политици бяха прекалено заети с трупане на пари и богатства в последните 29 години ... за да си губят времето с дреболии като цената на човешкия живот в България.

6

Анонимен

преди 5 години

Толкова много информация за ,този ,дето клати дърветата :)))Те не могат глобите от ПТП да съберат ,тръгнали за кръвнина да се обесняват !!Естествено ,че няма да плащат !Те ,така или иначе са вече в затвора !И да не платят ,какво ще им направят ?Най -много да ги пуснат на свобода!!А,престоя в затвора се сещате ,кой им го плаща ,нали ? :))))

5

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжете, че убийците са бедни, има много богати убийци, ама тях българското правосъдие не ги лови оправдава ги българския съд. За него виновна е само Иванчева. Деца връхлитат кметски коли. Виновни са децата. и така нататък.

4

аз-ът

преди 5 години

махайте се, махайте се от този ВМИРИСАН *** доде е време. Дори за вас да е късно, децата ви ще живеят по добре.

3

Анонимен

преди 5 години

човешкия живот в България не струва пукнат грош ... убийците знаят това много добре