113

Цецо

преди 5 години

Господарите на ефира го намериха, а полицията още го търси... :)))

112

Анонимен

преди 5 години

До раша"това в русия е невъможно да нападат охраната"То, не че е невъзможно. Все пак всички си спомняме училището в Беслан. И атентатът в Дубровка си спомняме добре. Значи не просто МОЖЕ, а дори може да бъде и много по-жестоко. Обаче, трябва да признаем, че наистина в Русия почти няма такива пишмaн охранители, на които да им вадиш нож и те да трепкат като агънца и да пърхат с очички. Да признаем, че там най-вероятно такъв като тоя с ножа, щеше да е нокаутиран или да му направят суплекс...

111

Анонимен

преди 5 години

Гледахме клип на Господарите, където този казва, че това не било нож, а ключове. Обаче си личи, че по-скоро е нож, ахахааххах!!! :)))

110

Кой е

преди 5 години

А съответна институция няма ли да се самосезира и да го открие този *** бабаит. И да поразпитат жена му - така като гледам доста са му отработени движенията - май има опит в шамаренето. И нервничък ми се вижда нещо. Може интересни неща да разкаже женицата. Тя така смирено стои отстрани и чака. Дано го потърсят и намерят.

109

knifefight

преди 5 години

Не е нож, а ключодържател с ключове, стига зяхте. Освен това всичко си има предистория...

108

Спецнас

преди 5 години

*** треа се респектира още на входа, той незнае кво е това скенер

107

До 107

преди 5 години

На мен не ми се мре. На теб ако ти се мре, ходи помагай.

106

раша

преди 5 години

това в русия е невъможно да нападат охраната

105

Анонимен

преди 5 години

Охрана без оръжие не е охрана !

104

Анонимен

преди 5 години

"Типично за българите..."Много филми гледаш, мой човек. Озверял мъж с нож как се спира, я кажи. Поглеждаш го и той избухва в сълзи? Освен това, искаш да свършиш работата на някой друг, например - охрана, полиция? А те за какво са? Ако вършиш ТЯХНАТА работа, не помагаш на ситуацията в страната, ВЛОШАВАШ Я.

103

Анонимен

преди 5 години

Типично за българите - само да гледат отстрани и да снимат с телефоните, вместо да се опитат да помогнат на нападнатия и да се противопоставят заедно на нападателя. Абсолютни овци!

102

обективен

преди 5 години

Ще го хванат но какво от това ? Вместо хората да го снимат и да гледат ,е трябвало да го съборят на земята и да го обезоръжат докато дойдат полицаите , а и да го сритат докато чакат.

101

С нож?

преди 5 години

Това го може само крадлив мургавелец!!!

100

Do 93

преди 5 години

До Бял БългаринЕеех....щом си мислиш, че на държавата мигрантита са и най-големия проблем...То...ти самия имаш проблем с преценката, man.

99

Реалист

преди 5 години

Това е безумие! При такъв инцидент се затварят изходите на мола и се чака полиция. Щом този си е тръгнал необезпокояван, си представете ако влезе терорист какво ще стане. Реално МОЛ-а има охрана само на хартия.

98

Анонимен

преди 5 години

А ти защо имаш нож? :)За да си режа салам и мажа филии с лютеница с него.

97

Анонимен

преди 5 години

До 81 Марин:А ти защо имаш нож? :)

96

Анонимен

преди 5 години

Многократно са ми пискали подобни системи и в технополист и в Лили и в кой ли не магазин.Идва човек от охраната, преглежда едното/другото намира кой артикул си писка, минаваш без него, той ти го подава, пищи, спира. и всичко ток и жица.За да скочиш на агресия означава че в торбата има нещо което не трябва да е там, дори да няма, да тръгне да доказва.Но пък да е за урок на охранителя, другият път с тийзър, да го пусне по дъгата и да чакат МВР.

95

До 96

преди 5 години

Много си прав - ние сме страхливци. Такива сме си колкото и да ни е трудно да го признаем.

94

Анонимен

преди 5 години

До ОффСаморазправата не е в правомощията на цивилни лица. Самозащитата е друго нещо. Бъркаш ги нещата. Правилното нещо е ти да се обадиш в полицията. Не че ушевите щаха да дойдат, като им кажеш, че някой ти е запушил паркинга де, но ако всички започнем да се бием по между при всяки скандал, за какво тогава плащаме заплати на полицията?