12

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че остаряха похватите и политиката му.Не може да събираш електорат само със заплахи.То беше ясно, че популярността му намалява още на референдума.

11

Анонимен

преди 5 години

Направи много за Турция като инфраструктура, същевременно я върна с 800 г. назад по отношение на човешките права и демокрацията. Това преклонение пред арабите не може да продължава. Турция не е това, което Ердоган си представя.

10

Анонимен

преди 5 години

Волене,гледаш ли бе, руско мeкеренце, за какво иде реч?

9

Анонимен

преди 5 години

Губи тежест, затова изборите са изтеглени сега. Иначе ако бяха след една година можеша да загуби и то не от републиканците, а от Мерел Акшенер (IYI Parti - добрата партия).Бизнеса трябва най-накрая да се определи - дали застава зад Ердоган и проектите му, или е за добри отношения в всички държави и стабилизиране на лирата и на икономиката. Защото от едрият бизнес зависи дали Ердоган ще спечели тези избори.После 5 г. ще му сърбат попарата, а тя вече не е вкусна и носи загуби, защото лирата пада

8

Osman

преди 5 години

Ердо кара хора отвсякъде за да напълни площада. Онзи ден са пренасрочили митинга в Бурса от 14 за 18 часа, за да има време рейсовете от селата да дойдат. Пълен крах са последните дни на кампанията му и взе яко да сдава багажа психически. Оня ден пита Индже: ти къде беше като обесиха Мендерес, защо не се намеси. А Индже не е бил роден тогава. Въобще почна яко да се излага. А Индже пълни площадите без да плаща рейсове и въпреки страха. Друг е въпроса дали Ердо няма да манипулира вота.

7

Анонимен

преди 5 години

Все едно ,някой да се похвали ,че е събрал 10 милиона на митинг в Пекин .

6

анонимен

преди 5 години

нито един глас за султана иначе турция се врьща 500 години назад и няма да видиевропа инвестиции и визи свобода за полит затворници оон да спре геноцида срещу кюрдите

5

гербист-патриот

преди 5 години

До АнонименНещо не разбираш български ли? Аз съм патриот, подкрепящ патриотите, както и гербистите от ГЕРБ. Ние сме коалиция и заедно сме силни.

4

Нилхян Куджа

преди 5 години

Браво на нашите братя, че подкрепят укрепването на вярата в държавата. Време беше народа да се завърне към своите корени и своята вяра, която беше потъпквана дълги години в републиката с криворазбрания светски живот.

3

Бау

преди 5 години

Приликата със Северна Корея е случайна ...

2

гербист-патриот

преди 5 години

Браво за големия предизборен митинг, дано за нашите избори народът да се събере пак така масово и на нашите митинги и да имаме мнозинство за да управляваме още много мандати.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега нека направят услуга на човечеството и да скочат в дълбините на Босфора.