18

Анонимен

преди 5 години

Тези нови парко места случайно да не са старите само дет очертани със зелена боя и сложени 10 табели? Как пък един паркинг не направиха с всички тези натрупани средства ами се чудят как да краднат още...Защо господа управниците не спрат да ни губят времето и парите и не потърсят в гуугъл как да си направят бесило, пък и да го изпробват върху себе си най-добре

17

Анонимен

преди 5 години

Има си закон за движение по пътищата, как общинарите пишат правила извън закона!!!

16

Мен

преди 5 години

Малко са!!! Минимум 500лв., че ми писна от *** които си мислят, че трябва да ги чакат 120 човека.

15

Ocarski

преди 5 години

Spirash...ok....na kakva visochina...20...30 metra ...50 metra...?! Naprimer s novia kitaiski helikopter utre kato go kupim i novite popalnenia bg trudova vnosna sila piloti ot moldavia, belarus, ukraina....? Primerno da gasi pojara na trena i da spasiava vatmana?

14

Анонимен

преди 5 години

Новости в СофияПоне заглавията ги пишете на български. "Новости" не е българска дума.

13

...

преди 5 години

Значи не знам за кой път го казвам това, *** явно на ТЕЛЕ требе да се повтаря мноого пъти и да имаш надеждата, че след милион години мое и да стане разумно ***! Та ГЛОБИ! То и до сега имаше ГЛОБИ и КО!? НИЩО! Колко пъти спрели пред трамвая на релсите му КОЛИ и чакат да им светне зелено а за трамвая е разрешено да мине! Не стига това ми съм бил свидетел на това как ПОЛИЦАЙ го вижда това и НИЩО не прави! Еми ако НЯМА КОЙ да НАКАЗВА то и 1000 лв ГЛОБА да направиш ПАК ТАЯ!

12

Анонимен

преди 5 години

То глоба няма, ама и ватмана има право да мине през колата ти, ако си спрял на релсите и не се местиш. Друг е въпроса че ватманите ги е страх да не попаднат на некоя мутра с оръжие докато му мачкат колата и затова не го правят.

11

Анонимен

преди 5 години

Не се накрадохте. Първо презастроихте малките китни квартали, одирате кожите на собствениците с данъци, сега и платено паркиране.

10

Непозната

преди 5 години

Никой няма да спазва това правило, защото никой няма да санкционира тези, които го нарушават. Като всичко останало в България - на хартия сме много стриктни, но виж, в практиката, наникъде.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (8)Тя мутрата и 10 хил да е глобата, пак ще си спре, защото няма кой да я глоби. Я зад нея депутат, я фуражката е на "яслата" и т.н. Тези глоби са за овцете, които са решили да копират "богоизбраните"...

8

123

преди 5 години

Това с трамвайните линии го одобрявам, каот ходех на работа с трамвай, все щеше да се намери някой нагляр да спре на релсите. Обикновено с регистрация от друг град. И седят и гледат умно, "ама какво е това, ние на село такова нямаме".

7

Анонимен

преди 5 години

Аз се учудвам, че в момента няма такива глоби!?! Значи някоя мутра може да спре за едни цигари и 100 души в трамвая трябва да го чакат без последици за него? wtf?

6

Анонимен

преди 5 години

Продължава скубането на овцете. Трайте си. Малко ви е

5

Анонимен

преди 5 години

Малко са, тея със скъпите возила които спират на тях дават толкова само за обяд....

4

Анонимен

преди 5 години

Ceлянина не може да чака

3

Анонимен

преди 5 години

И сега к'во ше праим, 150 лв. глоба или ще почерпиш?

2

lol

преди 5 години

До ..hahahaaha

1

..

преди 5 години

Преди години един познат работеше като ватман. След един як запой "открадна" трамвая от депото и се прибра с него. Паркирал го пред къщи (живееше на Мария Луиза) и се прибрал да спи. Всичко много хубаво, но в 06:30 му почукали на варатата едни хора с униформи и... 6 месеца в тухларната.Сега че не е ватман не е, но и няма да си помисли да паркира така дори и да е ватман :)