139

Мен

преди 5 години

По тази причина подкрепям новия проектозакон за движението по пътищата. Максималната скорост трябва да бъде намалена драстично. Ще намалеят катастрофите и "бързаците". Страните, където е въведен не са по глупави от нас.

138

Рашко

преди 6 години

Мдааа, навремето мъжете размахваха *ишки, а сега депутатски карти, пистолети, ветрила...

137

пепи

преди 6 години

Аз съм шофер на микробус в Испания и изпреварвам с 95 км в час.Досега нямам светкане отзад.

136

Анонимен

преди 6 години

Пистолетът е изваден в условията на неизбежна самоотбрана, тъй като отсреща са го заплашили с депутатска карта. Аз да попитам дри шльото бесепар, народът затова ли ти е дал депутатска карта - да създаваш опасности за двиежението и да си избиваш комплексите?

135

Анонимен

преди 6 години

E, то е ясно, че нарочно не е отбивал и е натискал спирачки, за да ги дразни.И откъде накъде полицията изземва законно притежаван пистолет само по показания на някакъв си мърляв бесепар?

134

Шофер

преди 6 години

Целият ми живот е по пътищата. Тук в в Европа.Но такива кухи *** с BMW-та, мерцедеси и всякави други трошляци - 25-та употреба няма никъде.Хората с нови коли 90% са грамотни водачи. Некадърните калпазани недотаковани са тези, на които или мама и тате са им купили нещо, или карат някаква бричка и се правят на някакво нещо, дето и те не знаят на какво. (в превод - на *** = на някой от стотиците типове болнави мозъци)

133

Дедо Йоооох

преди 6 години

До azМного правилно! Време е пeдypкoвцитe да бъдат освестени, защото заради неспазването на законите от изпълнителите във властта са станали неконтролириеми.

132

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е в Закона за движение по пътищата ясно да се запише, че е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПРИСВЕТВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

131

az

преди 6 години

На скоро един познат, който е полицай, по същият начин някакви му светкали отзад да се прибере, но той изпреварвал колона от камиони и си ги изпреварил и чак тогава се прибрал. Ония *** с някакво БМВ минал отпред бесен започнал да го засича и го принудил да спре, слязъл и почнал да се прави на мъж. Моят познат бил принуден да се защити и го "обезвредил" - не съм сигурен, какво точно значи това и извикал полиция, намерили му незаконен пистолет. колата не била негова, книжката фалшива...

130

ShaMana

преди 6 години

Аз имам един въпрос защото всички са умни. Някой от вас знае ли как изглежда депутатска карта от метър и половина разстояние ...? Той има право да е в тази лента и никой друг няма право да посяга на него или имуществото му.

129

Нов

преди 6 години

Според мен няма разлика дали размяташ депутатска карта или пистолет. И в двата случая демонстриращ недосегаемост и парвенющина. Каквото повикало - такова се обадило.

128

Ха-ха

преди 6 години

Божанката е депутат, колкото Божинката футболист. Този инцидент май е единственото нещо, от което научаваме за него :)

127

Анонимен

преди 6 години

От постовете се вижда че повечето са потенциални нарушители и престъпници. И после реват, че няма такава държава.

126

бай брадър

преди 6 години

Като се провокират толкова лесно да им вземат законното оръжие бе... това че имаш пищов не значи че трябва да го вадиш наляво и надясно. Вижда се колко действа системата за контрол - напоследък сума ти народ се изпозастреля със законно оръжие. *** ***, *** обществото дето му се вижда нормално едни *** да ходят с оръжие на *** и да го вадят щото някой бил карал бавно.

125

Анонимен

преди 6 години

На 100% вярвам на депутата. Другото е адвокатска измишльотина. Тези така ръкомахаха при обясненията си, че личеше колко лъжат. Мутри са и пак ще им се размине. Ако потърпевшият беше от ГЕРБ щеше да има друга реакция.

124

Анонимен

преди 6 години

Няма обвинения.. Пуснати.. Въобще все едно нищо няма.. Хайде да разпуснем правосъдната система по липса на целесъобразност...!!!

123

OMG_Lucker

преди 6 години

На два пъти в рамките на няколко месеца (вероятността да е един и същ е минимална, но все пак я има)- на магистрала Тракия движейки се с 130 км и изпреварвайки в лявата лента, ме настига сив мерцедес със значително по- голяма скорост и с регистрация М-нещо си. И двата пъти се прибирам възможно най- бързо и двата пъти мутрата докато ме изпреварва се звери и после ме засича отпред. 2рия път му бях записал номера, но реших, че едва ли ще му направят нещо, а ето че може би са щели.Джигити всякакви.

122

Profetey

преди 6 години

Не защитатам депутата, но на магистралата имам не 1 или 2 случая в които аз изпреварвам със 120 и отзаде някой ми присветва за да му дам път. Е на такива бързаци трябва не глоба, ами и книжките да взимат.

121

Скитник

преди 6 години

"Депутат" и "избиратели" напълно заслужаващи се един друг!

120

Анонимен

преди 6 години

Единият тузар, другият тежкар, срещнали се и се прегърнали и тъй свършил филма за мафията! Е, единият с малко повече пи-ар за сметка на другия ама то тва си е баш-табиет по тез ширини!