31

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологХкрементче, и дядо ти е бил като теб! Аз пък знам, че руските войници са пиели на поразия, но не са крадели. Едно оплакване и комендантските могат да ги разстрелят.Знам достоверен случай, когато са разстреляли един, който бил откраднал теле, пред пътниците на влак. При това селянинът, на когото било откраднато и после върнато телето, е плакал и се е молил да не разстрелват войника.

30

Анонимен

преди 5 години

Нещо много фашаги се изявяват тук! В Германия и в Австрия за такива изказвания се полага ефективен затвор. Трябва да се въведе и тук! Или както казаха в един филм на Костурица: "Jeбем им маjку фашистичку!".Между другото в Държавата Израел Вагнер дълго време е бил забранен. Този, който е "пробил" забраната, е великият музикант и хуманист Даниел Баренбойм.

29

АЗ76

преди 5 години

До Футуролог-повтарямпост 58Амин! един човек,да каже правилно нещата.за незнаещите - евгеника в последствие се изкълчи в генетика и т.н.и си мислят че нема будни. :) на матрицата и идва края. :)

28

Анонимен

преди 5 години

Хитлер се бореше за красив и справедлив свят.. Без банки, всеки народ да си седи в държавата и тн. Ето ви сега джендари, терористи и тн.

27

Той беше прав

преди 5 години

Най-великата личност на 20-ти век! А статията е тт.па, както всяка пропагандна статия за Хитлер.

26

Анонимен

преди 5 години

КОЙТО Е ТРЪГНАЛ СРРЩУ РУСИЯ СИ Е СТРОШИЛ ГЛАВАТА, ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН!

25

Гoшу

преди 5 години

Ех, Меркел, Меркел....бабичка и джудже си пред този човек. Не го оправдавам, защото при всяка една война има много невинни жертви, но факта, че този човек е успял от една фалирала държава със свръх инфлация да направи бойна машина, с която да покори почти целия свят е достойна за възхищение. От чисто фактологическа точка, пак казвам, не че подкрепям това което е сторил, но то просто е невероятно

24

Анонимен

преди 5 години

Много обичал да се затвори и да си пусне "Ставай страна огромная" или "Катюша".

23

Додо

преди 5 години

Адолф Хитлер е един от най-великите хора, някога живели на тази земя, който е извършил чудеса и който, ако не беше загубил войната, щеше да изгради един много по-хубав и справедлив свят, отколкото сегашния! Това, че срещу него са сътворени стотици лъжи, засадени насила най-дълбоко в съзнанието на цели народи и поколения, не може да промени фактите! Защото, истината е като водата и в крайна сметка пробива и излиза наяве! Затова изобщо не е далеч времето, когато истината за Фюрера ще бъде казана!

22

До Футуролог

преди 5 години

Ти си ***!!!ТОВА Е

21

Анонимен

преди 5 години

Пишат ... някакви въшки без история ( така и ще си идат - като въшки без история ) за Хитлер, завладял за по-малко от 13 год. половината свят.Него ще го помнят - до края на историята!А тях? Тях ще ги запомнят - като последните *** , преди ислямизирането на Европа!

20

Анонимен

преди 5 години

Преди II Световна Война процентът на чернокожи, мюсюлмани и араби в Европа като население е бил 0.00001%.В резултат от "мъдрата война" на кукуто Хитлер мъжете в Европа просто биват избити и няма кой да строи и възстановява Европа, и това довежда до вноса на чужди работници.Сега процентът на бялото население в Европа е под 50% и прогресивно намалява.

19

Анонимен

преди 5 години

Много нацистчета са се навъдили тук, пропагандирането на тези неща между другото е забранено в ЕС. Най-вероятно е трябвало да изпълнят желанието на Чърчил и България да бъде разпарчадосана между Гърция, Турция и Сърбия като де факто остане в границите на Софийска област. Само така нацистчетата разбират.И като факт като поправка на един по-долу - Хитлер е бил пиянде до едно време, след това преминава на твърда дрога и амфетки. Пълен страхливец и неудачник, както нацистчетата, между впрочем.

18

Принц Ойген

преди 5 години

Реабилитацията на Адолф Хитлер трябва да започне от Германия. Немците да се оттърсят най-сетне от комплекса си и да покажат истинското лице на фюрера. Така, както Германия е превъзхождала целия свят, така и Хитлер като личност е бил много над водачите на нациите, с които е воювал.

17

Анонимен

преди 5 години

До 29По-големи глупостиии даже от Боби не съм чувал. Армията на САЩ била с коне ? WTHh ?Че именно САЩ побеждават в морето хитлер , после във въздуха , накрая и на земята. Напротив даже Хитлер казва , че един от големите му страхове е САЩ да не се включи в войната. А това че хитлер бил пияница ...вървии се прегледай наистина :)) Никой до сега не е създавал толкова страховита армия от 0 за 10 години.

16

до 29

преди 5 години

"пияница и безделник", който за няколко години прави от една пропаднала държава най-силната икономика в света, с най-силната армия, подводници, самолети, технологии, въобще можеш да отидеш да се прегледаш, най-добре още утре понеже случая ти е много спешен

15

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Мантрата за вездесъщия Хитлер е удобно оправдание за цяла плеада извратени умове в началото на 20-ти век избили милиони и съсипали съдбите на милиарди хора.

14

КИРИЛИЦА/ЛАТИНИЦА

преди 5 години

ЗАЩО НА РОБИТЕ ОТ ПРАВОСЛАВНИТЕ СТРАНИ В ПАСПОРТИТЕ ИМ И НА ТАБЕЛИТЕ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА?ЗАЩО В ПАСПОРТИТЕ НА ЗАПАДА И САЩ НЕ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА И КИРИЛИЦА ЗАЩО В КУЧЕШКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ РОМАНСКИ СТРАНИ ТЕБЕЛИТЕ ИМ НЕ СА НАДПИСАНИ НА КИРИЛИЦА?ДА ОТГОВОРЯТ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ БЪЛГОРОФОБСКИ ПРАСЕТА ОТ ГЕРБ??????И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ КОИТО НИ НАТРЕСОХА ЕВРОПАТА И НАТО...

13

Брат Вурст

преди 5 години

Дядя Адолф любит Чайковский. Майтап. Преди два дена се прибрах от Германия. Има толкова много от новите гласоподаватели, че Адолф сигурно се върти като пумпал. Става като вица: 2020-та - Гюнтер, какво странно име.

12

Мда

преди 5 години

Както вървят нещата в Европа,все по-често ще се сещаме за чичо Долф...