133

Andreshko

преди 5 години

Престъпниците от Герб след като откраднаха парите от Здравния фонд,сега са посегнали и на парите на пенсионерите и за това няма да се увеличават пенсиите на нашите майки и бащи,защото Герб им еб.ха майката. Крайно време е тези престъпници да влезнат в затвора,но КОЙ да ги вкара,като и опозицията ни е ско.***.на. Няма и прокуратура,защото и тя играе с тях. Няма такава държава или по скоро има и тя се нарича България,защото народът на тази държава е стадо овце за доене и срижене.

132

Анонимен

преди 5 години

Парите не се спестяват вече, а Драги ги печати и брюкселианците плащат с хартиите дълговете на гърци, италианци и други некорумпирани държави. Веселба

131

?

преди 5 години

Какви причини може да има, отговорните в администрацията не се напъват да инвестират парите според закона:1. Както писах долу - на никой не му дреме за общи пари?2. Отговорните лица имат идеологически задръжки и не искат да вкарват пари в страни членки на ЕС? (русофили?)3. Не са разбрали?... други идеи... може би журналистите да попитат отговорните администратори?

130

Анонимен

преди 5 години

Най-важното е написано накрая вместо в началото, затова не става ясно защо няма постъпления: никой не управява инвестициите понеже на никой не му дреме за общи пари. "Въпреки че по закон до 70% от средствата във фонда могат да се инвестират в акции на страни - членки от ЕС, до 30% - в акции на трети страни, и до 30% - в облигации, парите на фонда стоят на годишни депозити в БНБ...БНБ определи отрицателна лихва от минус 0.10%.."

129

Кравата Пенка

преди 5 години

До тука ни докара Б.Б. и компания.и от ЕС каква полза от изминалите години?сега набутване и с Македония.файда нема

128

Анонимен

преди 5 години

Ами да спрат да плащат помощи и пенсии по болест от този фонд най сетне !!!

127

Анонимен

преди 5 години

Nischto ne e garantirano ot gerb

126

Анонимен

преди 5 години

Veiman 178 lv kade da 200 ili 300 lv idlagaha me no ima bog toi vs bijda sabavja no ne sabravja

125

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ

124

Анонимен

преди 5 години

Упс, до 131 имах предвид, а 31 се получи. Моя грешка.

123

До 31

преди 5 години

Обявиха индивидуални пенсионни партиди с идването на демокрация. На всеки работещ се удържат пари за пенсия. В задачата се пита, ако тези пари ги няма, кой е виновен. И какво я правим с празни пенсионни лични партиди, за които сме плащали пенсионна осигуровка.А комунизмът свърши и вече няма общо, така че икономиката не ти плаща пенсията. Сам си я плащаш и като я откраднат, ти няма да бръкнеш в общата каца като при комунизма, понеже такъв филм няма, а ще виеш гордо срещу луната, примерно.

122

Fallschirmspringer

преди 5 години

Трябва да стане ясно,България няма индустрия освен,ако за такава не броите шиенето на *** и потници,както и правенето на некачествени консерви с чужди материали и суровини.България няма селско стопанство,както и животновъдство.България има нещо като зачатъци на икономика базирана на ниско качествените услуги,долнопробен туризъм,малко ниско качествена проституция,добивна замърсяваща промишленост и това е.България на произвежда продукт с висока принадена стойност.Е,тогава от къде ще дойдат парите

121

Peachyu

преди 5 години

Minavame na barteren svoboden eu pazar...spirame da plastame zdravni i pensionni vnoski togava...

120

Башка Луд

преди 5 години

До ДаТо с куфарите, покъщината и с двадесетина годишната трошка, става най-еФтинко, ама нали идеята е нещо да променим?Промяната може да дойде со кротце, со благо и най-вече со МНОГО ......

119

Анонимен

преди 5 години

Новия "елит" не го мислете, те комунизма са си го построили и за поколенията след тях,просто продадоха народа.Нали не си мислите, че след 50год.ще оставят България на ***.сеДруги ще се ширят тук,а малкото останали българи ще бъдат в резервати.

118

От Палячо 89

преди 5 години

Доходността е положителна на хартия. Гледайки всичките им проспекти и доклади е ОК. Но като извадиш такса превод всеки месец, освен това има и такса ВЪРХУ внесените пари от 3-4,5 %, при доходност от 3-4 %, като извадиш едното от другото - отрицателно е числото. А виж някой фонд от началото на създаването си - особено около 2008 - 2009 година за какви сривове става въпрос.Това няма да се възстанови в скоро време, особено за прясно пенсиониращ се ... ще ги изхарчи преди да е качил остатъка.

117

Aahaaah

преди 5 години

Ne strahuisia injener Karaganev i Co, kat sa pensionirate sha iadete generali, bankeri, djurnallisti, ohraniteli, ministri, depputtati, doctori, habolekari, politici, partizani, haiduti, prokurori, advokati, sadii, arhitekti, aptekari, siv, eu, nato, bannki...pensionen i zdraven fond nema, ama ot tosi divech ima dosta v bg razvadnika...

116

До 123

преди 5 години

Ной е библейски персонаж, боже опази да е друго. Доста е различен от НОИ. Аман от такива като теб, дето им личи интелекта, ама за сметка на това пък са с мнение!Тъжната истина е, че средностатистическия българин ще види пенсия като се пенсионира на 100 години, ако е жив до тогава. И ще я види тогава обаче, ама през крив макарон.

115

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

114

БПФ

преди 5 години

До До 89Кой ти каза, че доходността на частните пенсионни фондове е отрицателна, бе - ***? Защо не проверявате сами, преди да дрънкате глyпости? Всъщност единствено в ПФ има реално пари - нито в Ной, нито в Сребърния фонд има нещо !!!