110

До 115

преди 6 години

Да ти имам вкуса.

109

Анонимен

преди 6 години

Миналата година имаше подобен случай в София. Убийството на Вилола.

108

Мъж

преди 6 години

Странното е, че в такива случаи винаги жените го отнасят и все те са виновните :D.

107

Анонимен

преди 6 години

Всички момичета, които съм канил да излизаме или които съм опитвал да заговоря, а те едно зддравей не искаха да кажат се ожениха за назобани батки с татуировки и след кратък и бурен брак съпроводен с редовни дози бокс вече са самотни майки.

106

Анонимен

преди 6 години

Малката ... е намерила каквото си търси - СЕХ и БОХ

105

Хрис

преди 6 години

Този трябва да получи доживотна без право на замяна а там където отива ежедневно да получава порция хубав бой и изнасилване. *** нещастен

104

Анонимен

преди 6 години

Някои типове така и не разбраха, че си изпържват мозъка като се дрогират.

103

Да

преди 6 години

Kакто се пееше в една песен, може да си я намерите. Мачо, мачо мен.

102

123

преди 6 години

До Г.Щото почето също с аим клиенти, затова, уж само с "тревица".

101

Г.

преди 6 години

Виждам, че има доста хора жадни за мъст, а защо не почнете от дилърите на дрога първо?

100

123

преди 6 години

Истината е, че като са в пубертета момичетата хич не мислят и само ги сърби за едно яко. и такива разни се възползват. Та тя е забременяла на 15, това за какво ви говори. Пък пубертетките хич не си харесват връстници, защото повечето от тях са си момченца, и на акъл и на физиология. И си търсят такива батковци. Резултата е видим. А този си е търсил момиченца, защото друга сигурно не би го и погледнала. Може ли да се казваш Теньо все пак, нищо чудно, че е бил такъв ***.

99

123

преди 6 години

Жалко за момичето. Ама кой я е карал да се хваща с тоя. Ама като са в пубертета и хич не мислят само ги сърби и се чудят каква простотия да измислят. Та тя е забременяла на 15. Къде са били родителите ѝ.

98

смешници

преди 6 години

От заглавието лъха едно едва ли не съчувствие и извинение за престъпника....Кога най-сетне дрогираните и пияните ще започнат да ги наказват по-строго, защтото те сами се поставят в това положение....

97

Анонимен

преди 6 години

До СЛАВЯНАбе до жена си е. Познавам жени, които само с такива, които ги бият ходят, а има и други, които пък искат да доминират във връзката и си търсят мухльовци, за да ги подчинят и да ги слушат :)

96

Гадно копеле

преди 6 години

Само простите и ограничени момичета харесват лоши момчета. Умните харесват опаричени момчета хихих

95

СЛАВЯН

преди 6 години

Лошото е, че момичета в днешно време се прехласват по такива и,роди, и резултата е налице.... Не знам лъжат ли се, или те ги лъжат... но един, два пъти насилие, трябва да ти светне лампичката да се махнеш от него, но това като продължи системно, накрая се случа това за съжаление.......

94

Анонимен

преди 6 години

Той я малтретира от няколко години.Дрогата не е оправдание,дори увеличава престъплението.Травмите на детето,убийството-заслужава доживотна присъда.

93

Анонимен

преди 6 години

В природата на жената е да си пада по-лоши момчета. Просто това я възбужда сeксуално, вече въвсем друг е въпроса че този Теньо не е бил лoшо момче а най-обикновен кoмплексар и слабaк който след като не може да нaбие никой в квартала и всеки се бъзикa с него, е решил да си го изкара на жена си

92

Анонимен

преди 6 години

"Познавам разсъжденията на бг мъжа -трябва да командва жена си иначе не мъж.Смешно и трагично."Смешни и трагични са ти размислите по темата. Очевидно не си в състояние да отсяваш нормалните хора от психопатите.

91

До 103

преди 6 години

Няма какво да ми се обясняваш. Познавам разсъжденията на бг мъжа -трябва да командва жена си иначе не мъж.Смешно и трагично.