26

pipo

преди 5 години

До Kojto i da eГърция не иска Македония да се разпадне, защото ще се раздели на 2 части (албанска и българска). Те не обичат албанците и както и нас също. Имаме дълга история с тях и нещата са повече от ясни. Сърбите от 1945г. им втълпяват, че са македонци и българите са им врагове, а ние сме преживели 2 национални катастрофи заради тях, без видим резултат, но в това имат единствено пръст Великите сили.

25

Kojto i da e

преди 5 години

Все не мога да разбера защо гърците се вълнуват от съдбата на една географска област, където се говори (завален) български? Бяхме на екскурзия в Скопие през 1991-92 година и бяхме настанени в частни хотели. Един от предлагащите хотелски услуги разговарял с нашия колега настанен там и казал,че 'те са по-чисти българи от нас, българите в България.' Тогава не ми беше напълно ясно какво бе значението на думите на този жител от Скопие, но сга ми се изясни...

24

:-)

преди 5 години

Хайде Англия да почва мачовете от световното че както винаги от 66 година да става за резил.

23

Анонимен

преди 5 години

Пребоядисан комунист, продал се за власт същия като един негов другар по съдба.

22

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам, какво общо има Гърция с Македония, че се натискат да преговарят с нея.И къде са родителите на това инвитро отроче Франция,Англия,Германия, Сърбия и Русия да го защитят???Като я създаваха в генетичните си политически лаборатории бяха много важни, сега ги няма никакви да защитят поне правото и да си има име и международно признание за да не се разпадне с кръв.Гадни ***- всяко нещо до което се допрят се извращава.

21

Анонимен

преди 5 години

И тоя чуждопоставеник, дошъл незаконно на власт, говори от името на народ и държава. 15 години беше в опозиция и никакви изгледи тоя титов комунс да стане владетел, ала се продаде ., стана чуждо шпионче и вече след серия машинации стана премиер. Сега не могат да изгонят това чудо.

20

Анонимен

преди 5 години

Като гледам гърците добре са обвързали договора с всякакви клаузи срещу макадонските апетити. Само ние повярвахме на Зеев, който устно подхвърли да сме спокойни, те нямяло да имат претенции към България.Гербер се занимава с дипломация.

19

42843

преди 5 години

Благоевградска област включваща и т.н.Пиринска Македония в древността преди да я завладеят е част от Одриското царство на траките, включва и днешна новонаречена Северна Македония.Одридското царство се простира между р.Дунав и Бяло море .След смърта на последния тракийски владетел е завладяна от Александър,но етнически остават траки.Така,че географска Македония е една измислица на временна империя ,без да променя етносите които я населяват,нито днешните македонци са македони,стига с този цирк!

18

Анонимен

преди 5 години

Навремето имаше държава на име Заир. Учехме, че това е втората по големина държава в Африка. Днес тя се нарича Демократична Република Конго и е съсед на Република Конго. Явно наименованието на една река-реката Конго, носи голям престиж в очите на хората в Африка. Държавите възникват и изчезват, обаче реката продължава да си тече в своето руслото. Та мисълта ми е защо не Република Вардарска?

17

Анонимен

преди 5 години

Някои драскат за Пиринската част на древна географска Македония,или провинция Македония през Римската империя и провинция Мизия включваща Скопска област.Провокира се умишлено македонизъм въпреки, че точно гръко македонската спогодба го чисти.Там пише ,че " македонец " и " Македония" не включва елинското историческо наследство и цивилизация,премахване на всички символи ,като слънцето в държавния герб на Македония, и знамето ще променят,защото е дублира старото гръцко знаме.Остава гола география.

16

Морски

преди 5 години

Тоя ще съсипе Македония както ГЕРБ съсипаха България.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво се опитваш да ни внушиш? Че стиропора на Груевски е по-качествен? Ние го слагат за енергийна ефективност, а за вас е "изкуство"! Република Северна е най-мизерните пътища на Балканите и за това няма спор. Даже от Сръбия сте по-зле. Хайде хващай влака за Шкупи!

14

Анонимен

преди 5 години

Той па Плевнелиев много "нещастен и отритнат" човека.. :)) Точно се ожени за страхотна мацка и чака дете.. Да му имам нещастието :))

13

АЛАХ МОХАМЕДОВ

преди 5 години

Поредният изперкал, бездетен маллоумник от кликата на Меркел и Макрон. Хора некдърни да отгледат едно дете се пишат за премествачи на планини и бащи на народите. Кукурукукукукукуку.

12

Анонимен

преди 5 години

Ну Заев, ну погоди! Ще свършиш като Плевнелиев - охулен, отритнат, презиран и самотен.

11

СПАРТАК

преди 5 години

С фамилия Заев няма как да си нещо различно от заек, мишка или някакъв друг дребен страхлив гризач. В света на хората и продажен.

10

Анонимен

преди 5 години

Кой как иска да се пише. -Българин , македонец, шоп, перничан, трънчанин, граувец граница НЯМА ДА ИМА.ВСИЧКО Е В ЕС.ВСИЧКО Е В НАТО

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя Зайцев яко се е нагълтал с евро-клишета! Още не е влязъл в Европа, а вече се състезава с Цецо по безсмислено дрънкане!

8

Анонимен

преди 5 години

До СеверномакедонстващиятГраницата няма как да се сложи обратно на Кочериново, ама ти гледай на тебе някой да не ти го сложи отзад и да те накара да се почувстваш като хоплит от фалангата на Аце Големиот.

7

Додо

преди 5 години

Значи, на остров насред Преспанското езеро - изконна Българска територия, две враждебни и мразещи България държави - Гърция и БЮРМ подписват договор за приятелство и разбирателство по темата Как да бъде прецакана България, а ние, под вещото, наставническо одобрение на Брюксел им се радваме! Супер Евроатлантизъм! Само дето Димитър Талев се върти в гроба!