27

Проверете

преди 6 години

ЕЛЕНА произвежда все още млечни продукти вкл кисело мляко.Вероятно бизнесмена отказва да добавя пси активни нарко спец добавки в млечните продукти с цел манипулиране на милиони да си траят срещу ограбването и ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария..НАпомняме, че ДЕМОГЛУПАЦИЯТА В НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ се провежда с менкане на власт на нагло престъпни групировки маскирани като партии.за избори тровят с хляб ,кисело мляко, безалкохолни, бира...

26

Разориха BG с ДДС

преди 6 години

Диверсантите заграбили власта/ 1993 / по времето на Ахмед Доган ЖАн Виденов и известния престъпник Стоян Александров с прякор малката секира порязаха стотици хиляди български износители .Сринаха експорта ,чрез дъмпингов внос поразиха завинаги най мощните български производители за вътрешен пазар.Оставиха милиони без работа като им подариха заводите на комсомолци и друга ***./нарязаха ги с кеф /

25

Арести за бандитите

преди 6 години

АЛО ДДС е НЕЗАКОНЕН /вижте филмирани НЕЗАКОННИ ЗАСЕДАНИЯ НА парламента от онова време/.Чрез НЕЗАКОНИЯ НАГЪЛ данък са разорени стотици хиляди Български бизнесмени.НАгли престъпници на власт в София са ограбили стотици милиарди живи лева от народа.Прахосват ги чрез доказано престъпни министерств а ведомства и общини.Престъплението продължава сега грабят по 20 % от народа вкл от милиони нямащи доходи за оцеляване..

24

прогнозно

преди 6 години

Ще го пуснат поради липса на достатъчни доказателства.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Изпращайте съобщенията с пощенски гълъби.Гълъбите са най-старите агенти на ДС! Направо отнясят съобщенията там!

22

Анонимен

преди 6 години

дали ще излезе пак някой записан разговор на Баце ,, че е поел ""одговорност ""да не се закача...В Япония такива полутици си правят харахири а тук господстват защитени от Фашингтон

21

Анонимен

преди 6 години

спираите да купувате продукти ЕЛЕНА нека фалирва тоя Б.***

20

Анонимен

преди 6 години

Нас безработните и да ни слухтят все тая,вие богатите му мислете!

19

Знаещ

преди 6 години

Май-пай "някой" е искал 50 % от дружеството ... или пък 60 ?!?

18

лаком

преди 6 години

ако не си плащаш на баце-губиш, питай мишо

17

Анонимен

преди 6 години

Покрай данъчните измами, продават и мляко. Така перат пари с мляко.

16

Анонимен

преди 6 години

Преразпределение на данъци от данъчни измами когат едните бизнесмени са във война данъчните страдат кат по тях гърмят,а от там и по целия народ,абе кой ще ви внася данъци бре,я повече уважение към народа бе,с респект както му викат към народа и от ония дет карат бял прах кат брашно па после за линии се бият,че чак се трепат па защо кат за такваз стока няма данъчни,че данъци и въобще данъчно облегчена,а за то за обличане на прашоляка в опаковка де данъци се взимат и ще да има измама щом се пукат.

15

Анонимен

преди 6 години

Странно е, че при толкова много модерна и лесно достъпна техника за засичане и предпазва е на повечето СРСта, глупавите ни престъпници не могат да се опазят....

14

Читател 22

преди 6 години

До опетковВапцаров е казал: животът тежък , Вапцаров ***!... За да дадеш живота си за чужда държава си е доста глупаво решение!

13

до всички недоволни

преди 6 години

от тоталния мониторинг на средствата за комуникация. Ние в демократичните страни, за разлика от страните управлявани от диктатори, " НЕ СЛУХТИМ" а се борим с тероризма.

12

Анонимен

преди 6 години

Хахаха Такава параноя ви е налегнала , че не е истина- ама знам ли явно всички скатавате по 900 хил от ДДС по 4 пъти в годината.

11

обикновен бизнес ден

преди 6 години

в България. Още успехи, постигнати наскоро в РъБъ. РъБъ успешно рсботи по усъвършенствуването, опростяването и приложението на и без това, ненужно усложнения, комплициран (по новобългарски) правилник за уличното движение. Единодушно е прието решението всеки да изложи личното си оръжие на предното стъкло. Големината, на което ще определя предимството и привилегиите на водача.

10

опетков

преди 6 години

До Помните ли: Да, народа сега "изгладня", а не тогава, когато пенсията беше 5 долара и заплатата 20. Айде стига с опорни точки. "Народът" не се вързва вече на лакърдиите ви, защото знае че ревете само, за да седнете на местата не сегашните. А "***" народът" винаги е бил. Още Вапцаров го е казал: "Народът ***, животът тежък..."

9

Ало Ваньо

преди 6 години

Абе тук са дошли едни мърдички, ровят нещо, търсят, от митниците ли са, онези нещастници от ДенС ли са? Аз обещах да не го закачаме мишето. Из слухтенето на свинчугите с режисьор цецко кривоглавия ***.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Не бил уж автентичен разговора. Тогава пак Цецо беше омазал нещата. Цецо подслушваше и в клозета Бойко.