130

слава на НАТО

преди 5 години

Всички диктатори и военнопрестъпници като Путин мечтаят поне един път в живота си да се видят на живо с Великия Американски Президент.

129

москвич-бракма хо хо

преди 5 години

Къде е САЩ куде е *** расия ??????

128

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!

127

Анонимен

преди 5 години

Нали продадоха джавелин на украинците? Кога ще освобождават Крим?

126

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е бизнесмен и знае че без Русия ще е трудно

125

Петя

преди 5 години

Явно много го е закъсал рижака щом ходи да целува задните части на Ким и чичо Путин.

124

Анонимен

преди 5 години

До не може да бъдеспоред теб мазненето на тръмп към путин няма нищо общо със записите на тръмп под златен дъжд и милярдите олигархски пари налети в имотите му по света и спасили го от пореден фалит? не може да сте толкова наивни. тръмп е политикант, но отношението му към русия и кндр са две много различни неща

123

не може да бъде

преди 5 години

Една от причините,заради които Тръмп иска добри отношения с Русия са дълговете на държавите с т.н. най-големи икономики/ според БВП/-тези държави са и най-големите длъжници.Някак си в сянка остават коментарите,че се обсъжда идеята всички валутни кредити да се дават в злато или с обезпечени със злато активи!?Почти не се коментира и това,че Русия с всеки месец увеличава златния си запас с 20 до 40 т и вече надминава 1900 т!?А и защо доста държави искат да си приберат златото от форт Нокс...

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131викаш много умен бизнесмен, с 5 фалита. всъщност това го прави умен, щом може така добре да лъже..

121

Анонимен

преди 5 години

Да, умен е Тръмп, но като бизнесмен мисли главно за икономическите изгоди, но не и за политическите последици. В момента с политиките си настройва Европа срещу САЩ и я бута към Русия и Китай. Мисля че Тръмп ще постави началото на края на американската доминация над Европа. Европейците трябва после да черпят Путин за намесата му в изборите в САЩ.

120

Анонимен

преди 5 години

Харесва ми този човек. Където ходи си носи главата и акъла със себе си . Борисов ако не вземе драстични мерки и не приложи закони против държавната корупция, няма да се усети как американците ще му сложат динена *** под краката.

119

не може да бъде

преди 5 години

Тук във форума има написани много глупости.Трябва да се запитаме защо на великите и проспериращи САЩ,с най-голямата армия в света и около 800 военни бази и в комбина с ЕС,им трябва да се договарят с Русия,която няма икономика,мъжете са алкохолици ,няма демокрация и т.н.Заради това,че американците са едни добряци и баптисти и искат да помогнат на Русия?Искат всички да са добри и облечени в бяло?!Аз лично подозирам,че е заради бизнеса и упадъка в САЩ и ЕС-просто се задава смяна на караула...

118

Анонимен

преди 5 години

До @Браво ! Моите поздравления ! Имате много точен коментар. Тръмп изглежда непредвидим но е бизнесмен и много прагматичен човек. Барак Обама забърка най голямата каша в света. Обеща на арабите арабска пролет и тя така цъфна и върза, че реки от кръв потекоха към Европа.Благодарение на Обама днес Европа е гъмжило от араби.

117

Анонимен

преди 5 години

САЩ са сбирщайн и ***. 50 милиона черни, 60 милиона латиноси и още толкова реднеци. Нямат отпуски, нямат здпавеопазване, умипат по улиците и се гърмят. Брутален сбирщайн. Истината е Европа, най-доброто място да живот. От тук е тръгнало всичко, не от бившата колония САЩ.

116

Ники

преди 5 години

Планетата има лимит на ресурсите! Примерно, 30%желязо,18%титан, някакъв процент литий и т.н..САЩ са на път да минат на следващото ниво, експлоатация на ресурси извън планетата! Големи са!

115

история

преди 5 години

КНДР заедно с Китай победи САЩ и ги изтласка в морето през 1953г.

114

факт

преди 5 години

Какъв успех,Тръмп клекна пред лидера на СК....

113

Анонимен

преди 5 години

До 112Крива сметка в изключително елементарна аритметика:1. 2018-1989=29;2. 6+8+10+15=39.

112

Анонимен

преди 5 години

"Двамата ще се видят следващия месец на срещата на НАТО"====================================Подзаглавието е откровена провокация. Твърде е възможно двамата да се видят следващия месец, но...на срещата на НАТО е фалшименто.

111

Burzum

преди 5 години

Ей тоя ще оправи работата!Нема лабаво....тоя е същия въздухар като нашия ама работи извън Западните Балкани.....