68

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Не искам да бъда евтина работна ръка. Да ме експлоатират богатите капиталисти както в България така и на Запад. Единственото което искам е достоен живот в България. А ако ще ходя на запад то да бъде с туристическа цел

67

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Ами баце. Закриха ни АЕЦа, изкупиха ни заводите на безценица, унищожиха разузнаване, полиция, армия, образование, здравеопазване и после ни подхвърлят жълти стотинки в замяна. Най- бедната държава в Европа, най- корумпираната. Без почти никакви възможности за младите хора. И не! Не искам да се възползвам от социалната система на Запада. Искам да си стоя в България и да получава същите заплати за същата работа като останалите европейци.Няма нормален човек който да не иска да си стои в родината!

66

до рекс

преди 5 години

И стига с тези комплекси,че някой те третира като втора ръка.Европа е отворена и всеки българин може да живее където си поиска в Европа,да работи и да се възпоузва от социалната система на всяка една западно европейска държава.Имаш същите права като германеца,французина и англичанина.А тази идея че западняците трябвали да си пратят парите в България,за да може българина да живе като цар го забрави.Запада ли ти е виноен за корупцията и мафията в България,дават пари и се краде,чалга нация.

65

до рекс

преди 5 години

Това че не си чул,не значи че не така.На кое викаш жълти стотинки.Ислямските държави нямат икономика и не произвеждат абсолютно нищо,не работят,само лежат,молят се на Алах и раждат по десет деца.Милиони ислямски гърла по света се издържат с парите на Запада и с нашите пари.Кво аз трябва да бачкам за парите си,а онези там в БИ ще лежат и ще продават петролАз ли да им гледам десетте деца.Стига си ми защитавал някви диваци които си мислят че светаим е длъжен. Джихад ще обявяват,ами бомби.

64

Рекс Тилърсън

преди 5 години

До 62 не съм казал, че разпродажбата е започнала по времето на И.К. . Дадох го само за пример.До 63. Да така е. Кадафи се отнесе меко казано несправедливо към нашите медици. Но Садам и Кадафи бяха тези които се опълчиха на имперската политика на САЩ и Запада. Западните държави са все бивши империи и ни третират нас българите като втора ръка хора. Не ги защитвай Не съм чул да създават големи анти-християнски съюзи. Просто на хората им писна да им грабят петрола за жълти стотинки това е.

63

до рекс

преди 5 години

Ирак и Либия бяха два мюсулмански катуна които благодарение на парите на Запада бяха добре устроени.Едно време по комунизма българите от свръх развитото СССР ходиха да работят на либиийцте,които само лежаха и по цял ден се молеха на Алах.Всичко беше наред,до като Садам и Кадафи не решиха да се правят на императори,да създават велики ислямски съюзи,които са съборят гадните християни.Да,същия този Кадафи който измъчва българските лекари 8 години в затвора.Гадните ислямисти получиха това което засл

62

Анонимен

преди 5 години

До61 започна правилно и оплеска накрая Първо разпродажбата без ред започна от 10.10.1989при Беров и Жан се удари дъното.Второ сега на американеца - прагматик, който може му се отваря шанс да печели още повече. Но кой може. Данък 25% Тук аз плащам 20% и ми се струва, че мога и 22% да плащам

61

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Нарича се корпоратокрация. Схемата е следната. На власт идва демократично "про-американско" правителство което се корумпира. В замяна на няколко милиона ресурсите почват да се експлоатират от американските корпорации. Народа страда защото услугите се оскъпяват разбира се. За пример в България е Иван Костов. Подкупиха го и разпродаде заводите и фабриките за жълти стотинки на чужди инвеститори. Ако не успеят да корумпират правителството все пак пращата военните. За справка Ирак,Сирия,Либия

60

Рекс Тилърсън

преди 5 години

До 52. Ами като за начало петрола на Сирия, Ирак, Либия. Африканските и южноамериканските държави. Като стана дума за нашето злато. В България има златни залежи. Държавата ги е дала на концесия на канадски и американски фирми. В замяна получаваме жълти стотинки. А златото ни отива в чужди ръце. За капиталиста не съществува понятие като достатъчно "печалба" . Най- богата държава на ресурси това е Русия. И не САЩ не са самодостатъчна държава. Единдствената такава е Русия.

59

52

преди 5 години

Вие дс не сте дигнали температура. ???

58

Анонимен

преди 5 години

Какви ресурси са заграбили САЩ ? Те са най-големия платец на СА! Я кажете куде е нашето злато от 44та на сам :)) и защо България е имала 50 години 10 милиарда БВП, а сега има 60 милиарда в долари ????

57

Анонимен

преди 5 години

Доларът няма да престане да съществува, но ще е като паунд или ейна,

56

50 и 51

преди 5 години

Първите титани на бирената мисъл, от пръв преглед на бугарска мъдрост.

55

Анонимен

преди 5 години

Чигуни, Сащ са самодостатъчна държава. Могат да се издържат и функционират само от вътрешното си потребление.

54

Копая си...

преди 5 години

...градинката и ям истинска продукция пък вие се джафкайте пом/у си сякаш сте американци или китайци. Хакам им го и на едните и другите. Големи специалисти се извъдихте всичките

53

Анонимен

преди 5 години

В Русия минималната заплата е 7800 рубли-----Не беше ли 5200 ?

52

до Рекс

преди 5 години

На кой са заграбили ресурсите САЩ.Държавите които продават ресурси на САЩ са богати и добре устроени.САЩ също така са една от най големите държави в света и една от най богатите държави на природни суровини.САЩ имат всичко което природата може да ти даде.

51

Анонимен

преди 5 години

Нямат край русофилските мечти, все фалират лошата Америка...

50

Анонимен

преди 5 години

Руснаците излязоха най хитри.Подържат мизерна икономика,изцяло основана на продажба на суровини и никой не си прави труди да води търговски войни с тях.Сега до като си гледат мачовете от световното,Китай,САЩ и ЕС ще се унищожат взаимно и Русия ще стане най великата икономическа сила в света и космоса.

49

Боли ма...

преди 5 години

...щангата. Аз си имам плодове и зеленчуци от мойта градинка . Айфон нямам а и не ми и трябва.