46

Анонимен

преди 6 години

"Оказва се и че много затворници са набожни" смяхОказва се, че много затворници не знаят какви са.

45

Майтапчия

преди 6 години

Да разбираме ли че веганите са за затвора?Като радикализирани елементи.

44

Лазо

преди 6 години

С тази демокрация постигнахме голям напредък,най-вече за политици,затворници,шуробаджанаци,кеф ти риба,кеф ти паламуд,кеф ти скара,кеф ти постно,само дето горките пенсионери от Великден свинско не видели.Май пропуснах и много,много пезе...ци!

43

Анонимен

преди 6 години

Камък ми падна от сърцето. От две седмици не спя от терзания заради затворническото меню.

42

Анонимен

преди 6 години

ами затворниците-канибали мога ли да избират ? Мирише на дискриминация тука. Бързо едно делце в ЕСПЧ

41

гост

преди 6 години

До до 11-Ти много ли си вред,селски тарикат недоносен.

40

аз

преди 6 години

До Затворника-става дума за нагли предтъпници-рецидивисти.

39

гост

преди 6 години

Браво, а на педофилите ще осигурявят ли деца??

38

Анонимен

преди 6 години

А ще могат ли да излизат от затвора когато си поискат за колкото поискат? Щото натам отиват нещата.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Браво !А ровещите в контейнерите бедняци имат ли избор???"---Имат. Кеф ти "Малашевци", кеф ти "Бакърената"... (Централните в Орландовци са пренаселени и са само за баровци).

36

Анонимен

преди 6 години

Браво !А ровещите в контейнерите бедняци имат ли избор???

35

Анонимен

преди 6 години

"Затворниците вегани ще могат да си избират и постно меню" ...... включително и цели краставици, ненарязани и цели моркови, ненастъргани. :)

34

Анонимен

преди 6 години

До Т. Иванова"За да живееш добре в Бг трябва да си едно от всичко това: 1. Политик.2. Престъпник. 3.***. 4.Куче. 5. Мечка."---Сега вече и 6. Кравата Пенка, медийна звезда. :)

33

Анонимен

преди 6 години

Интересно! Защо някой трябва да плаща за чужди грешки. Чакам отговор?

32

...

преди 6 години

До АнонименВие от БХК сте за бесилото. Още даже навремето бай Тошо е трябвало да ви изчисти бащите, дядовците и семките ви. Но не успя човека, иначе сега щяхте да сте във формата на градинска тор от свински лaйна. Мaмичката ви ***, вие сте по долни и от мaнгaлите които защитавате. Но ще дойде и вашия край, нищо не е вечно на този свят. АМИН.

31

...

преди 6 години

Имам един познат, който се занимава с момичета. Хванаха го и до съд се стигна и оня се мъчи за условна. Един *** му каза "Брат, влез в затвора, не ти трябва условна. Влез да лежиш, по добре ще си. Там има ядене, пиене и момичета вкарват когато поискаш. Затвора е нищо, само думата затвор те плаши, иначе там е готино. Ако вземеш условна, пак ще правиш глупости и пак ще те съдят, затова по добре влез и виж как е, няма да ти се излиза от там и после вече не ти дреме. Като те хванат - пак готино."

30

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли, ние от БХК как се грижим за хората си.

29

...

преди 6 години

Тези в затвор ли са или в хотел 5 звезди? Ще ядат каквото им дадат. И в казармата навремето имаше хора които не харесваха храната, но ядяха, защото нямаха избор момчетата. А служеха на страната си. А тези, престъпници, в затвора и вече дай ще си избират какво да ядат.... Борисов, Борисов, докъде докара страната след повече от 10 години управление... престъпник да си на тия времена и в затвора да лежиш. Ядеш каквото искаш, пиеш каквото искаш, дръндиш каквото си поискаш... Тия в затвор ли са?????

28

Мюмюн

преди 6 години

До ЗамисленАве ***, ти за углавно престъпление чувал ли си? За всичките ти точки моралната присъда е почетна грамота и парична награда. 1. Агресора най-верояно е в рецидив и вече се води някъде. Ти си с чисто минало -> награда2. Наркоза е извън закона и в рецидив, ти с чисто минало -> награда3. Случката в рецидив за етноса на бакардито, ти с чисто минало -> награда

27

до 11

преди 6 години

До Алекс,не знам защо намесваш дъртаците,дето преяждат с луканка всеки ден,тук говорим за вегетаринаци,седнал за пенсионерите да мисли,не си в ред