65

ИВО

преди 6 години

РОНАЛДО Е АБСОЛЮТЕН СТАТИСТ, ЧАКА ДА МУ СЕ ПОДАДЕ ТОПКАТА И ДА ВКАРА ГОЛ. ДОБРЕ СЕ Е НАУЧИЛ ДА СИМУЛИРА ДУСПИТЕ. ЗАЩО КОГАТО ИГРАЕ В РЕАЛ МАДРИД НЕ ВКАРВА ГОЛОВЕ?????

64

Анонимен

преди 6 години

BG niama nito edin stadion..edinsteveni vav Evropa sme..hahha

63

To6

преди 6 години

Да не са луди да се бият един друг - равен, пък после ще видим. Циркус ...

62

Българин

преди 6 години

Не стига, че е феноменален като футболист, но и красив като мъж. Постигнал е всичко и продължава къртовски да тренира и да спира дъха на зрителите с изпълненията си. Знаят ли тези, които го мразят, че е дарил и дарява милиони за лечение на болни деца, че е голям кръводарител? Наистина, той е несравним!

61

Анонимен

преди 6 години

Кво става бе Меситаа :))) Пак провал ...пакк срам...пак Роналдо е виновен . Бахтиии смешницитеее

60

Кристиано...

преди 6 години

...крайно си ми неприятен!Това е мнението ми, като при това се абстрахирам изцяло от факта, че си......

59

до 31

преди 6 години

До Анонимен 31,какво има да се справя Русия,*** нили каквото там ви се привижда,подготовката на всяко световно се прави от ФИФА,техни специалисти наблюдават,дават указания и страната домакин само изпълнява,световни е имало в много изостанали страни и организацията е била на ниво,и никой не е казал,че съответната страна е световна сила,както сега ви се ще на вас,рубладжиите,толкова сте жалки,че дори не сте и смешни

58

Браво!

преди 6 години

Португалия и Испания направиха страхотно голово шоу на Олимпийския стадион в Сочи и завършиха 3:3 в спиращ дъха спектакъл.

57

Анонимен

преди 6 години

Голям, *** мн голям Роналдо. И като човек е такъв. Мн малко се знае, че голяма част от парите които печели отиват за благотворителност, най вече за нуждаещи се деца по цял свят и той никога не се е пъчил с това. Сега е ред на другият голям, надявам се да не ни разочарова.

56

Анонимен

преди 6 години

Страхотен е!

55

Анонимен

преди 6 години

Професионален циркаджия,***,нямаше никаква дузпа,***...........

54

Анонимен

преди 6 години

Тя и Германия беше с уж класи над нас 94та амаа....

53

Аз

преди 6 години

Знам че сте фенова на Роналдо , знам че е страхотен играч но Испания беше с класа над тях може би и с повече.

52

Анонимен

преди 6 години

The King !

51

светло син

преди 6 години

Бербо той да взема пример от Роналдо. Може да си много добър, но ако за Родината си скатавал си никой. За това Гунди е в сърцата н ахората и до днес.

50

Анонимен

преди 6 години

.ние сме все едно аборигентска държава спрямо тях-Аз не се чувствам абориген и ме боли шмайзера за стадионите им. Вчера ми монтираха олуци на новата къща и не ми дреме за 12-те им милиарда.

49

Анонимен

преди 6 години

Пореден шамар за феновете на барцаа :)) Години наред плюят роналдо в яда си, че е Бога на футбула , а той години на ред им бучи голове и вдига титли. Вече и те се умориха ...То не останаха рекорди за подобряване.Най-великият играч за всички времена. Да поддържаш такова ниво 10 години в Европа = Невъзможно. CR7

48

Анонимен

преди 6 години

Испанците не разбрахи ли, че този футбол, които играят умря преди 5-6 години? Нищо не им носи. Последния пример е мача с Хърватия на европейското. Бяха отнесени. Нагодиха се големите отбори на стила им и вече става трудно за Испания. Какъв мач само за Де Хеа. Бнт са много зле от към коментари, да не говорим за звука.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Руснаците нали умират от глад, бе сссссоррросоидни ***? Вижте им стадионите, вижте им градовете...ние сме все едно аборигентска държава спрямо тях.=====================================Защо не им видиш хладилниците дали имат нещо в тях.

46

до някои по-доле

преди 6 години

Бъркате се , наричате Родалдо гей, но мача го прецака Давид Геа с "невероятната" си изява срещу подаването на Роналдо, португалеца му подаде топката в ръцете и вратаря в стремежа си да покаже колко сложно отиграване трябва да спре и си набута гол.