8

Анонимен

преди 5 години

Да прилагаш тази диета дълго време е не особено полезно. Не е нужно изобщо да се правят такива диети, които са противопоказни за организма и метаболитните процеси, които се пораждат при тях са "авариен" режим, предвиден за периоди, в които липсва прясна храна - плодове, зеленчуци, ядки, семена, зърна. Просто спрете да ядете *** създадени по изкуствен начин, рафинирани захари, ГФС, подлсадители, бели рафинирани брашна, яжте си плодовете, зеленчуците, ядките, семената и се движете.

7

Анонимен

преди 5 години

Тази диета е ефективна до определена степен, но като всяка такава диета е "временна", а да оставиш организма си без въглехидрати за дълги периоди е абсолютно нездравословна глупост. Мозъкът, не случайно е органът, който обича въглехидрати. Друг е въпросът какви - бързите, получени чрез изкуствени процеси, въглехидрати са вредни, но от зората на човечеството, въглехидратите в плодове, ядки, семена, зърна, са били неизменно с нас. Отслабвайте с цялостен правилен режим на хранене и с движение.

6

Анонимен

преди 5 години

Точно лятото е най-малко подходящото време за кетонна диета, когато тялото ти иска по-лека храна в жегите...

5

Анонимен

преди 5 години

Тази диета е супер ефективна, но за съжаление поне 90 % от практикуващите я се предават, защото много хора са зависими от въглехидратите ( в частност захар и брашно) почти като наркомани и не могат да се откажат.Ако се прилага продължително и правилно, с тази диета може освен да се свалят много килограми, може също да се преобрази тялото до неузнаваемост.

4

Димитър

преди 5 години

Ее, добре, че откриха топлата вода.

3

Анонимен

преди 5 години

Аз правя две диети едновременно за по-бързи резултати.

2

Диетолог

преди 5 години

Аз пък съм на зърнена диета. Каквото зърна - изяждам.

1

Емилова

преди 5 години

Аз съм на ябълкова диета!Само ябълки не ям.