31

Аз

преди 6 години

Миняма те безработните имигрираха!

30

Анонимен

преди 6 години

и за Нова Зеландия има безвизов режим , а оттам хоп и в Австралия ...

29

Анонимен

преди 6 години

Боко е велик

28

ВЕСКО

преди 6 години

До Анонимен: А , ЗАПЛАТАТА ЗА ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ОТ ЛЯТОТО ,НЕ СЕ ДАВА . ТОВА Е ФАКТ И ДЪРЖАВАТА ГО ЗНАЕ ,НО СЕ ПРАВЯТ НА УТРЕПАНИ. ВАЖНОТО Е АДМИНИСТРАЦИЯТА ДА СИ ОСТАНЕ ,ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ.

27

ВЕСКО

преди 6 години

ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ СЕЗОНИ, БЕЗРАБОТИЦАТА НАМАЛЯВА НА ОКОЛО 10-12 % . ПРЕЗ ЗИМНИТЕ ПЕРИОДИ СЕ УВЕЛИЧАВА НАД 25 %. ТОВА Е ИСТИНАТА. ДРУГОТО Е СТЪКМИСТИКА И ПРАХ В ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

26

най-търсено чистач?

преди 6 години

Тая статия е лъжа, най-търсена работа, е работа в офис,работа с компютри,защото заплащането е най-приемливо. Готвачи,сервитюри,камериерки НЕ останаха,затова търсят от други държави,ама никой не иска да идва за толкова малко пари. Безработицата намалява,защото хората се изнесоха от България,други се пенсионират.Забелязвам,че повечето хигиенистки са жени на пенсия,вземат ги да не плащат осигуровки работодателите.

25

Анонимен

преди 6 години

Осигурено е финансирането Терминал-3. Ще се на рича Експресна линия с едноподочен билет. Прогнозата е, че две години, след откриването на терминала безработицата ще падне до около 3 процента. И моята мечта ще се изпълни, само мутри и политици в България. Тогава ще пия една за тяхно здраве.

24

йорса

преди 6 години

То добре че няма работа. Защото тогава ще внасяте от зимбабве. Няма хора вече. Кого да зобят горкичките ин дус триалци?

23

Анонимен

преди 6 години

това са лъжи г.рбераски реално тя е 50-60% минимум

22

Анонимен

преди 6 години

От броя на хората в трудоспособна възраст вадим броя на работещите и получаваме колко са безработните. Всичко друго е стъкмистика.

21

Анонимен

преди 6 години

бевх, бизнеса все реве за квалифицирани кадри пък на края ... сервитьори, камериери, продавачи; работници в добивната и преработващата промишленост; работници в селското, горското и рибното стопанство; оператори на стационарни машини и съоръжения ...голема квалификация се иска за повечето ..

20

Анонимен

преди 6 години

То хора не останаха в провинцията- емигрираха, пенсионираха се или измряха, те тръгнали да отчитат спад в безработицата. Пълно е с безработни над 40год. възраст. От БТ ни курсове за преквалификация, ни предложение за работа, ни нищо. Хората не се регистрират или се отписват от БТ. Това не значи, че безработицата е намаляла.

19

Анонимен

преди 6 години

"Регистрирана безработица от 6%, реална безработица от 36% примерно. Колко от безработните са регистрирани?"А сивата икономика от 30-40% сама ли се произвежда? Един депутат с цех за дограма сам изкарва продукция колкото 2 цеха... просто е сръчен човека!!! Сръчен колкото има-нема 20-тина опитни майстори.... А сам си работи в цеха според НАП

18

Анонимен

преди 6 години

"Мой близък с две висши е безработен, от бюрото по труда му предлагат курсове за барман или сервитьор. А в Европа имат нужда от инжинери, е кажете ми сега тук ли да остане за 250 ? заплата, щото да е "патриот". Хахаха ;-)"Да заминава! Да не се чуди! На запад ще го приемат с отворени обятия! Ама е добре да си купи и 3-та диплома - ей така - за да видят, че не е случаен!

17

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще остане само раздутата администрацията и депутаттите, дето нищо не вършат.

16

Анонимен

преди 6 години

Всички умни хора се изнесоха в чужбина, затова е паднала безработецата. Животът е кратък. У дома е там, където имаш добра работа, добри доходи и сигурност. Патриотизмът е абстрактно понятие, не се яде, нито дава сигурност на децата ни.

15

Митака

преди 6 години

В нашата страна всичко е смешка. Жена ми е безработна и не е регистрирана, защото никакви курсове или пари не и предлагат. Безработна е, защото гледа 4 годишното ни дете, което не го приемат в детска градина. Иначе се пише, че безработните са малко и места в детските градини вече имало. Откровени лъжи.

14

Анонимен

преди 6 години

"" Най-търсени професии през май: Сервитьори, готвачи, чистачи ... ""....................слугинска нация ... в пряк и преносен смисъл ... по една филия с мас за всички

13

заминаващи

преди 6 години

То хора не останаха, вие безработица. Повечето ми приятели вече изчезнаха. Аз се правя на патриот, но до края на годината заминавам. Сега продавам каквото имам и чао. Писна ми от Тиквата и Ко.

12

Чичо

преди 6 години

Емиграцията е нищо в сравнение с 90те.От ония повече от милион много малко се върнаха.Както виждате по цял свят ,,шетат" мигранти.Всеки си гони мечтата,но за нея НАВСЯКЪДЕ е нужно труд и учене.А само с голо философстване винаги си оставаш аутсайдер.