116

Анонимен

преди 5 години

Канцлерината се оцвъка окончателно.

115

Нико

преди 5 години

Бог да я прости меркел

114

Горчиво с Бойко

преди 5 години

Аз си мисля, че е подходящото половинка за Бойко. Ще му готви, чисти Mutti ще разхожда кучетата и полива магнолиите .Цецо може да ревнува, ама нали е политика. Вижте Макарона и по-старата му жена. Да ви се струват нещастни?

113

Нико

преди 5 години

Колко пъти през 19 век германия е унищожавала европа??? Революцията в русия и идването на болшевишката власт, първа световна,втора световна войни , еднолично решение за емигрантите колко още германия ще диктува правилата на целия ес ? Най добре е да бъде унищожена тая варварска държава и точка

112

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Шайзела Изперкел се самозакопа от наглост, алчност, простотия, инат и липса на контрол. Ауфидерзеен, Мути!

111

Andreshko

преди 5 години

Ако можеше Хитлер да се съживи ще получи инфаркт като види какво става с чистата му "арийска" раса в Германия...Меркел я облагородява с мигранти.

110

Andreshko

преди 5 години

А тъй наречените патриоти в България,кога ще поискат от Тиквата програма за миграционната политика? Нали щяха да ни защищават от мюсюлманските мигранти или те се защищават само от българските турци,които гласуват да ДПС и патриотите са четвърти на изборите. Какво стана и с предизборното им обещание за повишаване на пенсиите,като минималната щеше да стане 300 лева? Сега татаринът иска да излъска почернелия си имидж,като се заиграва само с петте фирми на Слънчев бряг.

109

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 118 Ми жена политик .Кво искаш? И нашата Корделка да не дава Господ ако вземе властта, ще бъде същато крава.Ми Цецка? Добре че народа се осъзна.

108

Отговор

преди 5 години

Не , не са това.

107

Анонимен

преди 5 години

Алчността на немците няма, край затова внесоха милиони емигранти като евтина работна ръка да изкарва пенсии по няколко хиляди евро на немските дъртофелници

106

Анонимен

преди 5 години

Хайде баба Меркел да повлече крак и на дядо Боко....

105

Един от Северозапада

преди 5 години

На другия ден , след като падне бмеркел, си заминава и Баце. Въпросът е, сам ли ще вдигне кръвно, и ше си хвърли оставката, или ще го свалят , както свалиха Тато на времето, неговите си хора, за да останат пак те на власт?

104

Анонимен

преди 5 години

сега всеки получил статут ще изтегли семейството си.а те имат по три жени и от всяка минимум по 3 деца.колко ще ни вдигнат данъците и осигуровките за да ги обгрижим.а може и със самолети да ги посрещнем олинклузив.камилите ще водят ли или без тях?

103

време е

преди 5 години

С Меркел да си заминават и мигрантите.

102

Патриотъ

преди 5 години

До Европейка: И какво точно да бъде предназначението на тези помощи? Единственото, което би било донесло някаква полза би било контрол на раждаемостта.

101

Патриотъ

преди 5 години

Merkel Muss Weg!

100

Анонимен

преди 5 години

кога започва ОБРАТНОТО ПРИДВИЖВАНЕ?Още 10-15 изнасилвания които укриват...сигурно ще ускори депортацията.

99

българин

преди 5 години

Естествен и очакван завършек на недалновидната политика на Меркел ! Всички виждаха и го предвиждаха , само тя не го разбра ! Най-голямото безумие в Европа ! Дано не е късно !

98

Анонимен

преди 5 години

и каквото да направят с германия е свършено , тя е ислямизирана

97

Европейка

преди 5 години

Твърди са мерките на Зеехофер,защото ножът опря до кокала.Само такива твърди и бързи действия могат да спасят Европа.Като спрат да ги приемат и безкомпромисно да ги депортират,ще намалеят да идват.И охрана на външните граници по австралийски модел.Отделно помощ за бедстващите държави,но под контрол,а не правителствата да окрадат парите.