44

Анонимен

преди 5 години

Вечна Слава на момчетата.

43

Анонимен

преди 5 години

Лека им пръст на загиналите млади момчета и то в мирно . В МО както и в МВР никой обаче не говори за оставки. Що за държава сме? Унищожи се годна летателна техника , и малкото останала не може да се подържа както трябва за да няма човешки жертви. Летец не се става за година две , че и пет. Требва да се потърси наказателна отговорност и оставки на лицата дапуснали това да стане.

42

cazzo duro

преди 5 години

До Анонимен 43МиГ-29 е едно абсолютно посмешище и пародия на изтребител. Това желязо може и да предизвиква ерекция за президентката Радка но за нормалните хора -само иронични усмивки. Това желязо само е били сваляно. Пак повтарям -САМО СВАЛЯНО!! Това желязо не е свалило НИЩО. Пак повтарям-НИЩО!! Това недоумение е с ресурс на двигателите 300 часа! Потарям-300 часа!! Този ***/МиГ29/ може да види архаичния си радар Ф-16 на 20 км -т.е след като бъде вече свален :))

41

Анонимен

преди 5 години

До cazzo duroСмърди продължението на гърба ти! Ми-8/17 е най-продаваният хеликоптер в света, над 12000 произведени. Експлоатират го в > от 80 страни, надежден, здрав, евтин. МиГ-29 и превъзходен самолет, поостаря, но наследникът му МиГ-35, който използва същия планер, но е с нови двигатели, нова авионика, радари и датчици е страховита машина.Нищо не разбираш, а бръмчиш! И защо? Колкото да се освободиш от отровата. Тя ще те скапе!

40

cazzo duro

преди 5 години

Само благодарение на руската "пета колона" тези негодни железа не са изхвърлени. Не говоря само за хеликоптерите - и с МиГ 29 е същата ситуация. Да не говорим за Су-25 които агент Каракачанов иска да "ремонтира"!!!! Питам аз на чист български език: за чий Вуй са необходими на БГ "щурмовик по наземни цели" при положение , че сме обградени само от членки на НАТО??!??!!? КОЙ ЩЕ БОМБАРДИРАМЕ, АДЖАБА?!?!? И за къф Вуй ще "ремонтираме" МиГ-29 -това абсолютно посмешище??? Мирише на рубли.Направо смърди

39

Анонимен

преди 5 години

МАРЕШКИ КАЗА ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА:България се управлява от трите прасета и тримата ***.кого ли е имал предвид?

38

Анонимен

преди 5 години

До некадърнициИ Московски, и Московски...

37

НЕКАДЪРНИЦИ

преди 5 години

ТАКИВА ГОЛЕМИ ПРОВАЛИ, А НИТО ВАШАТА МАМА ЦЕЦКА, НИТО КАРАКАЧАНКАТА ПОДАВАТ ОСТАВКИ. *** ГЕРБАРСКИ.

36

х

преди 5 години

Впрочем, основен капитално възстановителен ремонт на вертолет Ми-17 е направен след обществена поръчка и със сключен договор от 29.12.2015 година, ОТНОВО ОТ ТЕРЕМ ЕАД, ЗА СУМАТА ОТ 1 999 868,40 ЛВ.Това се случва ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА! ПО ТАЗИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ПРОКУРАТУРАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПРОВЕРИ С КАКВИ ЛИЦЕНЗИ И С КАКВИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ Е БИЛ ИЗВЪРШЕН РЕМОНТА, защото не може ако вертолет Ми-17 е бил ремонтиран качествено преди две години и половина и сега отново с нова обществена поръчка, да падне и да загинат двама пилота!

35

добре че

преди 5 години

премахнаха наборната военна служба - по време на последните и години момчета гинеха като мухи. При настоящото техническо състояние на нашата армия всеки служител в нея е просто жертво-пушечно месо или чиновник - чантаджия.

34

х

преди 5 години

- кой всъщност точно е извършвал ремонта на Ми-17 и с какъв сертификат са резервните части, и с какъв срок на годност?!!- има ли или НЯМА дневник за планови дейности по ремонта и има ли възможност сега да се стъкмяват документи със задна дата, предвид злокобните обстоятелства с падането на Ми-17 и течащото разследване?!!

33

х

преди 5 години

- спечелилата фирма Терем холдинг ЕАД има ли ДЕЙСТВИТЕЛНИ, а не единствено посочени на хартия ЛИЦЕНЗИ за извършване на подобни ремонти?- с какви части е правен ремонта на Ми-17, те имат ли лиценз и особено важно откъде са купувани частите? АФЕРА разполага с потресаващи данни за това откъде се купуват части и какво е печалното им състояние, затова настояваме прокуратурата да не си бърка в носа, а незабавно да си свърши работата! Разбира се, ако и позволи да направи това лицето Бойко Методиев Борисов.- кой всъщност точно е извършвал ремонта на Ми-17 и с какъв сертификат са резервните ч

32

х

преди 5 години

Срокът за извършването на капиталовия възстановителен ремонт на вертолет Ми-17 е 9 месеца от датата на сключването на договора, или от началото на февруари 2018 година.На 11 юни 2018 година същият вертолет Ми-17 се разби и загинаха двама военни пилоти. Т.е. паднаха и се разбиха на ПЕТИЯ МЕСЕЦ ОТ ДЕВЕТМЕСЕЧНИЯ СРОК за извършване на капиталовия възстановителен ремонт, който Терем Холдинг ЕАД трябва да извърши срещу 4 083 333,33 лв.

31

Анонимен

преди 5 години

Жалко, много жалко!

30

ШибиРиби

преди 5 години

Време е да изпратят с почести Радев, Радевица, Шкембе Войвода, и целия им антураж. Да им построят една могила и да ги заровят барабар с конете и метресите им дето само знаят да си вдигат високо краката из софийските канцеларии

29

х

преди 5 години

На 28 юли 2017 година Министерството на отбраната обявява обществена поръчка за извършване на капиталов-възстановителен ремонт на вертолет Ми-17. Обществената поръчка е за 4 083 333,33 лв., а на 5 февруари 2018 година министър Красимир Каракачанов подписва решение, че фирмата Терем Холдинг ЕАД печели обществената поръчка за въпросните 4 083 333,33 лв.Цялата документация по обществената поръчка можете да видите тук:https://pp.mod.bg/MO-DOA-2017-036Срокът за извършването на капиталовия възстановителен ремонт на вертолет Ми-17 е 9 месеца от датата на сключването на договора, или от на

28

Ала-Бала

преди 5 години

Бог да ги прости и накаже БОКО!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Тия които носят венци и знамена са задължително в пълна форма (с шапки). Останалите отдават почит - "Шапки долу"

26

Анонимен

преди 5 години

До MиткоЧудно ми е....... ти за колко парички ще убиеш майка си или баща си?

25

Анонимен

преди 5 години

Много разпасана нашата армия, едни са с шапки , други без.