163

Анонимен

преди 5 години

То им е нормална реакция, видят ли пиян и разтварят крачета,не случайно са бананова бензиностанция. Язък за цялата припаганда.

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 178Ако си мислиш, че на някой мУ ПУКА за твоето мнение, имам новина за теб :)

161

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

160

До 175

преди 5 години

Пак си лапал на някой арабин, джендъре сорошки

159

рускините са красиви

преди 5 години

но не правят хубав секс понеже много често правят секс в пияно състояние ! 90 % от рускините са алкохолички ! Алкохола им блокира чувствителността и по време на секс не казват нито ах ,нито ох ! Като че ли са заспали или умрели ! Пиша ви го от личен опит !

158

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174Не само девушките. И тëтките ще намажат.

157

Русофили,

преди 5 години

Колкото и да се опитвате да замазвате положението, да обвинявате Сорос и марсианците, щом руската депутатка, при всичката тази цензура, е сметнала за нужно да обърне внимание на проблема, значи той съществува. Ние българите, поне по този въпрос знаем как стоят нещата и затова не се опитвайте да ни баете на главата.

156

do Поручик Ржевски

преди 5 години

Прав си. Единствено трябва да видиш, коя цигулка ще те остави да свириш в оркесъра ;)

155

Поручик Ржевски

преди 5 години

Рускинята е перфектната жена - красива, руса и е-блива.Какво повече може да иска човек.

154

Ха ха ха ха

преди 5 години

Рускина да не налети на чужденец е все едно бългърска ученичка или студентка да не налети на богат и мазен чичко.И в главата ги стрелят, но те пак оцеляват и се връщат още по-хищно изгладнели.Това е.Пред манталитета и гена дори радиацията е безсилна.

153

Анонимен

преди 5 години

Путин и спира и секса ами прав е иначе след световното населението на русия ще се удвои като ги знам рускините кви са загорели за истински секс без градусов и страстен и после ще плъзнат по света като видят кво е секс

152

Крим не е руски

преди 5 години

след 50 г братушките на нашите *** ще са с шоколадов цвят на кожата защото повечето рускини си лягат с араби и чернокожи..ха.ха

151

Анонимен

преди 5 години

Само да спомена че в процентно отношение, най много хомосексуалисти в Европа към глава от населението има в .... познахте, Русия. 12% хомосексуалисти, освен това имат и 13% мисюлмани, отново най много в Европа. За това моля ви, има статистики и документални филми.

150

Анонимен

преди 5 години

Едно време имаше гларуси, чехкините и полякините идваха специално за заплождане по морето.Сега се спазват европейските директиви, модата е младите мъже да са третополови, за да изглеждат европейци.

149

Анонимен

преди 5 години

ДЖЕНДЪРИТЕ - ВАРИ ГИ, ПЕЧИ ГИ, ВСЕ НИНОВА ИМ ВИНОВНА.СИГУРНО И ЗА ТОВА, ЧЕ СА *** ПАК ТЯ Е ВИНОВНА.

148

Анонимен

преди 5 години

БГ статистика за бракове, разводи и аборти е абсолютно невярна.Защото половината двойки живеят без брак и съответно половината деца, които се раждат са ***.(без докачения - такъв е терминът)Освен това почти всички ученички абортират, пнякои по няколко пъти. По тази причина в България има 500000 безплодни двойки, които се заплождат инвитро с неясен по произхода си материал (уж бил техен). Говори се дори, че се внася готов материал от Дания, за да се просветли малко тенът, че потъмнял много

147

Анонимен

преди 5 години

Нинова да спре да краде, тогава рускините няма да се дават за 1 коктейл от 2 лева

146

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ТЯ МИГЛЕНА АНГЕЛОВА КАКВО РАЗБИРА ОТ СЕКСУАЛНО ВЪЗДЪРЖАНИЕ?САМО ОФИЦИАЛНИТЕ И СЪПРУЗИ БЯХА 6 ИЛИ 7.

145

do 156

преди 5 години

Пич, статистиките се представят в БЕЗДИМЕНСИОННИ стойности, за може да се сравнява. Това проценти, промили, "една трета", "4 на хиляда" са измисленни именно да може да сравниш обективно 7 милиона население със 150 милиона население! 4,5 на 1000 винаги е повече от 1,5 на 1000!Ето ти едно ДИМЕНСИОНННО сравнение: Иконимиката на Русия е почти еднаква с икономиката на Испания и по-малка от тази на Италия.Ейй, неграмотна работа!

144

Анонимен

преди 5 години

Ти като споделяш тези съмнителни статистики, замисли ли се поне малко, колко пъти ни превъзхождат руснаците по брой население? Като се вземе предвид този факт, нашата държава е доста по зле..Човекът ти ги е дал статистиките в проценти и промили, ако изобщо вдяваш какво е това.