14

Щерю

преди 5 години

Сигурно частните Интернет фирми-доставчици пречат и не дават...

13

bobi

преди 5 години

тая толкова разбира от дигитализация... и ква българка е изобщо? кой знае кой български тарикат е прибрал пари за уеб дизайна на тоя сайт и е оставил отворена вратичка с идеята да изкара допълнително някой лев..

12

габи

преди 5 години

Може да съм неука,у но съм пробивна. Вижте ми биографията и ще разберете и после *** ми да ядете...Така си каза наш,то Габи метреса на дъртак, но с портфейл-ах,ах, ах....

11

Анонимен

преди 5 години

Ще падна от смях!

10

zle

преди 5 години

Време е за уволнение!!!Защо отговорните за един обикновен сайт не искат да поемат вина?Защо трябва да уволняваме обикновения програмист? Кога ще започнем промените от високо? Министърката ще поеме ли вина за забавянето?

9

Анонимен

преди 5 години

То и да го спрат и да не го, няма значение. Ако не стане уговорката на ниво министерство то ще стане на ниво общини и кметове. За да може 70 % от даваните средства да останат за кметовете и фирмите покрай тях ще се направи нещо колкото да се покаже по документи и готово. Това ще стане тъй като няма никакъв конкретно разписан план/проект в който подробно да е описано всичко, параметри, структура, капацитет и т.н. на мрежата която трябва да се изгради за да може да се направи нещо като хората!

8

Ехо-о

преди 5 години

И тук май мирише на корупцийка.

7

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)Истината е, че е два пъти попроста от " толкова проста, че не е истина"

6

гого

преди 5 години

тя дигитализацията и с комисар и без него си се длучва вече две десетилетия и разни бюрократи в ЕС няма да я ускорят.

5

Ивчо

преди 5 години

и после ние сме били корумпирани и побъркаха държавните служители с по 900 лв заплатки мастити антикорупционни декларации да пишат. Представям си тоз дето е дал софтуера колко е гушнал....

4

ессср

преди 5 години

мара-дигиталната нали супер-компютри щеше да прави, а се оказа, че един уебсайт и той й е над възможностите! жалка ес-осовска картинка!!

3

:):)

преди 5 години

цялата дигитализация е такава пародия, а представете си електронно гласуване , не е за мислене....

2

Анонимен

преди 5 години

Хах, еврокомисарката по дигитализация (каквото и да значи това) проваля работата заради кофти сайт. Какво повече да говорим ?!

1

(-_-)

преди 5 години

Тая е толкова проста, че направо не е истина..