16

Киро Х

преди 5 години

Борисов и Радев да предложат на държавчето край Вардар името "Югозападна България". Да, няма да се харесва на сърбоманите, но пък поне ще отговаря на Истината! Но то пък, за истината май на никой грам не му пука!

15

Анонимен

преди 5 години

Фиромците за 100 години са си променяли себеусещането поне 5 пъти ... българи, сърби, югословени, македонски словени(?!) и хунзи ... само за пари и келепир !!! Но нашите псевдо-политици се мъчат да им помогнат, вместо да направят стена толкова висока,че слънцето в село скопие да изгрява в 12 часа на обяд ...

14

Анонимен

преди 5 години

Нито е Галъп , нито е интернешънъл отново в критични моменти ни поднасят "независимото" си мнение в полза на сградата срещу хотел Москва. Собственикът на "социоложката" фирма Андрей Райчев е почтен по рождение и няма да разсърди източните си другари.

13

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Спокойно бе Макета, това име, "Р. Северна Македония" ще е трайно колкото "Източна Румелия" ............................ "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

12

Миленко Неделковски

преди 5 години

Македонците като така лесно приемат преименуванията защо не се кръстят Западна България. Един език говорим все пак.

11

Владимир Путин

преди 5 години

Ну Заев, ну погоди! Нема да му е лесно на кандидат евроатланикът с гризаческата фамилия. Само дръвца ще гризка оттук нататък.

10

опетков

преди 5 години

До *** Как да има като *** ги избиха през четиридесетте.

9

опетков

преди 5 години

До Анонимен8 Китайският път на коприната вече е изграден и минава през Русия, но не и през Балканите. Парите не чакат, така че спокойно си допий ракийката. Първият влак от Китай вече е пристигнал в Лондон.

8

През 2012

преди 5 години

Bulgarian Prime Minister Boyko Borisov, stated in June 2012 that names like "Northern Macedonia" would be completely unacceptable, since this geographical term would include Bulgarian territories, and more specifically the region of Blagoevgrad, giving rise to irredentist territorial claims by nationalist ethnic Macedonians against Bulgaria. През 2012 не може, а през 2018 вече сме се надупили и може

7

Анонимен

преди 5 години

Отдавна нашите политици правят грешки спрямо западните балкани. Трябва да се държим максимално далече от тази зона. Там са намесени много могъщи интереси. Там, от Атина към Белград, и нагоре към Европа ще минава Китайския път на коприната. Зад него стои и Русия, инвестирани са много средства.От друга страна другите световни сили ще направят всичко възможно да го пресекат.Мирише на кръв. Да стоим по далече. Искаме мир и неутралитет.

6

Анонимен

преди 5 години

"" източните приятели не искат това да се случва, отбеляза политологът."".втората дума в цитата, вярна ли е ? да не е пропуснал редактора, да сложи кавичките?

5

зрител

преди 5 години

Още един "умен" и красив се изказа !

4

Античките македоонци

преди 5 години

Каквото и име да си измислят няма как да скрият и отрекат българският си произход. Исторически факт.

3

Анонимен

преди 5 години

***, *** си беше, *** си и остана

2

УМЕН

преди 5 години

Нали ако Тииквата се навие на такава среща илюминатоталмудските му господари мигом ще го уволнят че и парите ще го накарат да връща. Послушникът не може да си позволи такава волност.

1

Валери

преди 5 години

Първан Симеоное - доказано червено ***. Пак се опитва да защити глупавото поведение на ***.