35

Анонимен

преди 5 години

Е, поне има къде да гладуват, какво повече искат?

34

Munchen_DE

преди 5 години

Няма да има място, така ще е. Защото София от един нормален за живеене град с много зеленина, големи паркове и междублокови пространства и достатъчно места за отдих се превърна буквално в *** и джунгла от бетон, презаствояване и коли, придошли отвсякъде! Роден съм 1985, такава лудница, каквато е през последните 10-12 години никога не е имало. Моите родители знаят прекрасно!Можеше да не емигрирам и да остана тук, нашият квартал беше прекрасен!

33

Анонимен

преди 5 години

В БАНКЯ ИМА ЕДНА УЛИЦА, КОЯТО СЕ ОХРАНЯВА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И Е ПРАЗНА. СПОРТУВАЙТЕ ТАМ, И ДВИЖЕНИЕ НЯМА ДОРИ.

32

Анонимен

преди 5 години

В столицата високите постове са заети от селяните - само те са образовани.Кореняците софиянци са или охранители или пазачи на паркинги.

31

Анонимен

преди 5 години

Какво ти спортуване? То майките като излязат с децата в детските колички, няма къде да отидат, те за спорт ми говорят.

30

Анонимен

преди 5 години

Добре си беше при бсп мислеха и за спортуващите строяха всичко а сега няма нищо и никои не строи

29

Анонимен

преди 5 години

В София паркове не останаха всичко се застроява. Не знам този преди мен къде ги видя тези много паркове.

28

parkove_za sport

преди 5 години

В София има много паркове, които могат да се приспособят заспорт/бягане, като се направят специални пътеки за спортуващите, обграденипо някакъв начин. В момента парковете са се превърнали сутрин в огромни тоалетни на открито за кучета и хората няма как да спортуват там. Да се вземе опит от Франция или Италия.

27

sport

преди 5 години

Защо винаги е едно и също? Как пък един път не си извадихме поука от едни тъмно *** човечета.... Нон стоп разделителни линии се чертаят - в случая София и НеСофия? Ами колко от тези в София идват в "провинцията" на виличка с компания и това е всяка събота/неделя. Колко хотели се настроиха и се посещават от "софиянци"? Не там е проблемът! Проблемът в случая е, че няма план за градуостройство и всичко се прави на парче. А това идва от едно мяст, същото, поради което други населени места обезлюд

26

Борисов

преди 5 години

Абе не ме заниманайте бе. Трениращите и ония, нeдъгавите, да ми се махат от главата! Аз обединявам балканите, ходя на Божи гроб, папи и световни лидери всеки ден ме галят по главата, НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА ВАС. Построих ви магистрала и пак мрънкате, ронила се. Постройте си една сами тогава! Като нямате хляб, яжте пасти! Нямало къде да тренират - хващайте колелетата! В Европа карат колелета, почвайте и вие, на дундуков съм ви начертал велоалеи.

25

vlady

преди 5 години

Недоволните да се обърнат към компетентните служители - протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

24

bobi

преди 5 години

е някой кара ли насила всички да стават софиянци? Който иска да спортува, да си диша чист въздух - да си ходи на село. Излишно драматизиране, има достатъно паркове за тичане, фитнес зали на всеки ъгъл..

23

Отговор

преди 5 години

До ДО Вонящия суджук-2 8 На полето всичко е наред.Сто забрадки и един каскет. В кръчмата на кака Радка , сто каскета и една забрадка. Р.Ралин.

22

Анонимен

преди 5 години

Двете пързалки за кънки на лед са пълна трагедия, басейните са също занемарени и без удобства и е смрад и не са ремонтирани от комунизма... Мария Луиза къпалнята е открадната, а Софиански не е в затвора... В същото време се откраднаха милиони европари за селски стадиончета дето сега пасат крави щото отдавна няма население...

21

Я па я...!

преди 5 години

Четири квадратни метра са напълно достатъчни да се играе ръченица.Развива всички мускули.

20

Анонимен

преди 5 години

Дo 17Уверявам те, че Витоша също отесня вече за спорт особено през уикендите и особено по най-известните пътеки като хоризонталната обиколна Железница - Бояна и около черни връх. Но все пак добре че има и задна част на Витоша - Ярлово, Чуйпетово и т.н. Там жив човек няма и е супер за всякакъв спорт.

19

Lina

преди 5 години

Но пък бетон има в изобилие,вече ще строят и над съществуващите сгради (вероятно),застроява се " прозорец в прозорец". Чудно ми е останаха ли купувачи за тези новопостроени сгради тип "гардеробна"..

18

А бе,

преди 5 години

това нещо София не беше ли избрано за европейска столица на спорта?

17

кво?

преди 5 години

Нямало къде да се спортува.. Няма желание!! И си намират оправдания. А това вероятно са вечно мрънкащите велоинфантили..

16

Анонимен

преди 5 години

Софиянците имат цяла Витоша за спортуване, а са се заврели в разни фитнеси и мазета, и само се оплакват.