70

муспи

преди 5 години

Нечовеците, казано научно - нисшите раси, за да могат да играят като с равни трябва и белите да са без бели футболисти. Русия успява да стои настрана, още не я заляла Демокрацията, и резултата е душещипателен!

69

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия е подала молба до Фифа в отборът им да бъде включен 12-ти човек чиято длъжност ще е да вади топката от вратата.

68

Анонимен

преди 5 години

САЩ даже ги няма на световното. Италия също е аут. Футболът е непредвидима игра. Русия ако им върви могат да направят освен излизане от групата и победа над Испания или Португалия. Което не е сигурно че ще вземат първите две места в група Б.

67

Цецо

преди 5 години

До Стратега 59Няма как да се случи, освен ако руснаците стигнат до полуфинал... което би било истинско чудо! :)) Моята прогноза е, че ще излязат от групата, но след като срещнат Португалия или Испания, ще гледат останалите мачове от трибуните! :)

66

Анонимен

преди 5 години

Опасен психопат = русофоб

65

Анонимен

преди 5 години

Честита победа на руснаците.Заслужаваха и се радвам за тях.Няма смисъл да се упражняваме дали са добри и дали не са. Факт е, че в този мач победиха и то с 5:0. Те много добре знаят за колко ще им стигнал силите и възможностите ,така че няма нужда от словоизлияния. Факт е, че след толкова напъване от САЩ и ЕС да отнемат от Русия световното по футбол това не се случи и сега имаме възможност да се насладим на добре организиран футболен празник.Светът и футбол и световното е в Русия.Свиквайте.

64

Анонимен

преди 5 години

Уреден мач. А може и черно тото да има.

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПоловината западни отбори са бъкани с чужденци, Швейцария няма швейцарци, Белгия няма белгийци. Така че отборът на такива страни като Русия е от родни играчи и се видя, че направиха един отличен мач. От много време Арабия не е губила с пет гола.

62

Анонимен

преди 5 години

Ако СА продължава с такива "успешни" мачове, вместо със луксозния си самолет ще се наложи да се връщат с камили.

61

Анонимен

преди 5 години

Честита победа на руснаците, няма нищо по-хубаво да зарадваш родната публика за началото на първенствтото по такъв начин. Трагична игра в защита на СА, а най-силното оръжие на руските футболисти ще е физическата подготовка със зверска преса и тактически нарушения, имаха 3-4 футболиста с пробягани над 10 километра, без да блестят кой знае колко, докато саудитите накрая едвам ходеха. Иначе братушките правят доста грешки и срещу дисциплиниран отбор със здрава защита ще им е много трудно.

60

ЧУЖБИНА

преди 5 години

ОТКРИТО Е НОВО ТЕЖКО ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ-(РУСОФИЛИЯ).Изразява се с изключително нереален свят в които болният живее.БЪЛГАРИЯ е на първо място по брой на заболели!!!Тиквата вика аз не съм виновен.#11 ти си в критичен стадий на болеста вземи мерки........ЧЕСТИТО НА РУСИЯ страхотен мач.

59

Анонимен

преди 5 години

Браво на Роби Уилиямс който показа среден пръст и каза на всички-"Направих го безплатно!!!"Човекът просто беше горд да участва макар и за 15 мин в това грандиозно събитие!!!Мондиала в Русия е факт и злобарите просто да си траят!Чудя си и се мая как може на територията на такава райска градина като България да израсте такава злоба,ненавист злъч и омраза!!Да,получавам 700 лв но съм горд че съм Българин а не "измислен американец"!!!П.П."Американиц"-жител на Северна,Централна и и Южна Америки!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Кобраа!!!

57

пущиняк

преди 5 години

До анонимен 59,Южната част на Швеция особено е силно повлияна от Гълфстийма- направи си справка! В шведските градове Гьотеборг, Малмьо и т.н. зимата в температурно отношение е сравнима с тази в България. В Стокхолм дори зимата е по-топла от същата в южния руски град Ростов на Дон. За по на север да не говорим.

56

до Оценка

преди 5 години

толкова и гледаш футбол, пишеш само за да се правиш на интересен на политическа основа, България победи Сауди Арабия с 1:0 преди няколко месеца

55

Стратега

преди 5 години

Чакам с нетърпение Вермахта срещу Рашка, защото с такава слаба игра днес, немеца ги е отвеял с 5:0 още първите 15 минути.

54

Оценка - обезценка

преди 5 години

До АнонименЗа жалост Евробългария не може да победи камилатите, които паднаха с 2:1 от световния шампион преди няколко дни

53

пущиняк

преди 5 години

Като цяло може би ще прескочат групата, ама след това не ги виждам! Паднат ли се срещу Испания например са аут 100%! Руснаците винаги са играли слабо срещу Испания! Срещу Германия, Бразилия, Франция, Англия шансовете също са им нулеви!

52

Анонимен

преди 5 години

Браво бе, климата им пречел на рaшките, ми то и в Швеция не е много топло ама са супер корави на футбол и традиционно са световна сила

51

до пущиняк

преди 5 години

Как да не е национален спорт футбола в Русия, не чу ли Путин какво каза на откриването, или викаш ти имаш по-добри наблюдения от президента им?