17

svetlena

преди 5 години

Съпругът ми каза, че повече не ме обича в края на януари 2016 г. и аз бях наранена и сърцето разбито Чувствах се, че животът ми е на път да свърши и аз почти се самоубих, аз бях емоционално надолу от много дълго време. Благодарение на драматург, наречен д-р agbalaka, който срещам онлайн, на един верен ден, докато разглеждах интернет, и се натъкнах на много свидетелства за това конкретно заклинание. Някои хора свидетелстват, че е върнал своя бивш любовник, някои свидетелстват, че той възстановява утробата, лекува рака и други заболявания, някои свидетелстват, че може да хвърли заклинание, за да

16

annybody

преди 5 години

Подобна "сензационна новина" няма никъде в американската преса, в Дейли Мейл споменават нещо си там си там за разведена майка, която с 6 000 долара от развода си отворила самостоятелно кафене и децата й ръкопляскали.Дали пък понякога да не си посочвате източниците, не че не ни е втръснало от фалшиви новини - направете изключение от манипулациите!

15

Анонимен

преди 5 години

До до 15Обзалагам се, че е така ;)С много труд никой не е забогатял льольо. Богатите са богати, защото цоцат от тия, които работят за тях. А ти си поредния прошльо който се надява и вярва, че с надяване ще го огрее.Пари не се правят, пари се взимат. Всичко друго е заблуда за бачкаторите, за да продължават да се надяват и да се блъскат.

14

до 15

преди 5 години

Аз си седя на плажа и си пия мента-та. С много труд и несгоди съм се преборил да правя това цяло лято, е нямам активи колкото жената, но бизнеса ми върви. Лошото е че в БГ вече нямам приятели, защото са завистливи мързеливци, аз докато блъсках те се смееха и ходеха по барове, сега само марморат как бачкали залудо и как аз съм имал късмет, чувал съм всякакви неща как женами наследила имоти които сме продали и всякакви небивалици, та това което пишете за жената съм го изпитал на гърба си....

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14А ако ти вярваш, че да се връзваш на подобни статийки от така наречените "медии" ще те доведе до успех си по-зле и от тия, които критикуваш.Не разбираш причината, поради която такива небивалици изобщо циркулират медиите. Да лъжат хората и да се надяват - празните надежди и илюзии, нужни на добитъка да продължава да блъска.Хората на запад са "по-добре" само защото държавите им са в положение, позволяващо им да се възползват от по-бедните. На запад също има бедност и мизерия.

12

Анонимен

преди 5 години

Дааам, трудно ще излезнем от ***. Всички коментари жлъчни, взела на мъжа си парите, не си гледала децата, и т.н. Жената е успяла, отгледала е две деца и има 5 милки, а вие нямате 5 лева щото много ги разбирате нещата. Затова на запад са добре хората са инициетивни, а ние сме зле щото все гледама в чуждото канче и плюеме смятаме че ги разбираме нещата, но има конспирация против нас а то просто не си мърдаме пръста и ръсим мозък.

11

Анонимен

преди 5 години

Което ме навежда на 2 мисли:1 - заслугите за материалното и състояние най вероятно се дължат на това, че е разведена, и не са дошли ВЪПРЕКИ това, че е самотна майка, за БЛАГОДАРЕНИЕ на това2 - "примерът" за деца и едва ли е приложим за синчето, освен ако не се хване с някоя богата 70 годишна вдовица, която вече е ошушкала някой друг мъж

10

Анонимен

преди 5 години

Това ми напомня на един милиардер който наскоро се разведе с жена си... нормален развод без скандали и т.н.Оная, дето цял живот не си е мръднала пръста, получи десетки милиарди. Направих груба сметка - излезе, че за тия пари човека спокойно е можело всяка вечер да си наема по 3 елитни прoститутки, от тия дето са по 5000$ на вечер за цялата продължителност на брака им, да плати на 10 сурогатни майки да му родят И ОТГЛЕДАТ 20 деца, с пъна издръжка в продължение на 21 години.

9

Анонимен

преди 5 години

Така като я гледам е била доста хубава на младини, позволявайки и да се хване с паралия.10 години и 2 деца по късно обаче вече не е същото, а чичко паричко има пари и опции. Забравил се е и го е хванала в издънка.При нормален развод имуществото се дели. При кръшкане от мъжа, жената обира всичко, получава пълно попечителство и т.н.Което обяснява и съвета и, който НЕ Е "ако искаш нещо го осъществи" а е "ако искаш нещо го вземи" от някой който вече го е осъществил.

8

Анонимен

преди 5 години

Има разлика от самотна до разведена. И ако у нас размера на издръжката е смешна сума то в Англия или Италия, не пише по кои закони се е развела, тя е достатъчна за да живеят нормално и няма вариант да не се плаща на време. Видно е, че проблема не е бил в парите, а в намирането на човек с точно определени знания, защото финансово притеснен човек с две малки деца не би се преместил току така на 2 хил.км. заради бавачката. В този ред на мисли статията звучи абсурдно.

7

Анонимен

преди 5 години

До 8: Вземи да пишеш книги. Комедийни най-добре. Забавен си.

6

Анонимен

преди 5 години

Нека да позная, при развода е взела обезщетение в размер на 50 милиона от мъжа си.С парите започва бизнес, който за 15 години губи 45 милиона, оставяйки и асети за 5 милиона, което значи пари за по-малко от 2 години докато фалира тотално.Тогава решава да използва част от останалите пари за да си купи малко медийна популярност, с надеждата да генерира интерес и забави неизбежния си фалит.Чувствам се мотивиран. Светът е справедливо място, което възнаграждава всеки упорито трудещ се.

5

Korean soup

преди 5 години

До Анонимен 6: Децата са били на 2 и 4 години. Ти до колко годишна възраст считаш, че една майка следва да дондурка децата си и да не работи? Докато станат на 18? Ако никога през живота си не си гледал деца или пък си имал вкъщи безплатна "бавачка" в лицето на бабите, то по-добре не давай мнение за нещо, което не разбираш. В 90% от случаите и на двамата родители се налага, повтарям, налага да работят, за да живеят нормално. А в този случай майката е сама с две малки деца.

4

Анонимен

преди 5 години

Не виждам с какво е пример за децата си, та тя им наема детегледачка, и повечето време е посветена на бизнеса си, отколкото на тях . Пък и явно още преди това е разполагала с повече средства, щом се е занимавала с политика, за да си позволи да наеме детегледачка, и то двуезикова. Колко майки могат да си го позволят, особено в България.Напълно лишена от смисъл статия!

3

Хемингуей

преди 5 години

А можеше просто да не се развежда!

2

До 3

преди 5 години

Имаш избор, ман.Можеш само да си гледаш децата...без да искаш да работиш. Нямаш проблем с това.Ако, обаче, си самотна майка трябва да мислиш кка да ги изхранваш.Ти...едва ли не го изкара като нещо нвгативно.

1

бай х

преди 5 години

... моите стандарти са толкова високи и затова не мога да намеря някой подходящ ..... знаем ги тия