93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94 Виж статистиката,какво казва.Виж,какъв е процентът на ромския криминален контингент,не само у нас,но и в Западна Европа.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94 Това е много хубаво,но колко сте такива,болшинството сте криминални.

91

Анонимен

преди 5 години

Аз съм номер 96А аз съм ром и какво сега? Това убиец ли ме прави? Никога не съм се карал с когото и да било. Мразя насилието. Не е мъдро да си мислите, че всички роми са гадни. Защото няма никаква логика в това! Във всяко стадо си има ***.

90

Анонимен

преди 5 години

Ром, текила, уиски все тая! Ще лежи 10 години и със пари ще излезе от затвора. Жалко за момичето. Не видя нищо от скапания живот! Смешни ми стават хората, които определят хората на етническа основа. Ами преди броени, когато простреляха младо момиче в Бургас? Ами закланото момиче Виола? Ами наръганата в гърдите пак млада жена. Тези жени са убити от българи! Не говорете глупости. Етноса не определя характера на човека. А аз съм *** и кво сега?

89

Анонимен

преди 5 години

Няма разлика между т.нар. роми и турци!Бог да го прости момичето.

88

Анонимен

преди 5 години

До 92Групата от 8 души е ясно, че е ромска (не че си нямаме изнасилвачи, но нашите рядко се движат в група- това е индийски похват). За този обаче няма такива данни! Емигрант съм, но ако позволиш, не родоотстъпник. Няма никаква гордост в това да отричаш истината и да твърдиш, че няма лош българин на тоя свят и всички сме перфектни, миловидни и добронамерени. Когато има проблем, той не се отрича, а се решава! В този случай се решава просто със затвор.

87

до 90

преди 5 години

Не са българи - тумбата от 8 роми изнасилвачи, и този не е българин - ром е !Факт! Българите са даже изключително търпеливи за тежкия живот който са принудени да водят!Не е случайно, че ром - се е превърнало в нарицателно - за крадци, социални търтеи , и престъпници! А на такива като теб - в Германия им казват "Nestbeschmuzter" - акащи в собственото си гнездо!

86

Турчин

преди 5 години

Всички шопари от махала казват че са турци.Този ми се струва доста тъмен за турчин.

85

Анонимен

преди 5 години

Имало полза и от малцинствата. Някой българин като направи нещо да има в коя графа да го сложим, само и само да не е от нашите и да не обостряме комплекса за малоценност и постоянното: "Какво ще кажат чужденците?". След като се разбра, че не е турчин се хващаме за това, че е по-тъмен, та значи сигурно е ром. То защото всички сме руси, синеоки, снежно бели. И няма българи психопати, биещи/убиващи жени лентяй, които не работят. Ама сега ако кажат, че е българин, да не изкарате момичето виновно.

84

Анонимен

преди 5 години

Нека Историците обеснят защо Ромите в България се трансформират или в българи или в турци , а защо не примерно в арменци , руснаци или американци?

83

Анонимен

преди 5 години

На прифила му в фейсбук са му сложили снимка от вестик за Пресъплението което е извършил и дори е напсуван на немски

82

Анонимен

преди 5 години

Ако е с БГ паспорт легален трябва да знаят от кое градче или кое селце около кое градче,а от около преди 1 една година трябвало да има лична карта за документ,но щом е нямал такава то родителя/ите трябва да е имал/т лична карта за индентификация къде за движение през граница къде за нещо друго по предназначение за представяне щот още преди 10 години по спорузомения с приемането ни в ЕС са доказателствени пред институциите в ЕС за регистриране в разните случаи включая и социалните за настаняване

81

Дасикане Рома

преди 5 години

Дасикане Рома се мисли за българин в Германия ама Държавата ни е виновна защото им разрешавата да се преименуват на каквито си пожелаят , и така от векове в България никой не обръща внимание на Ромите а ти си правят каквото искат

80

Анонимен

преди 5 години

Вижте го у фейса как гордо се снима до трибагреника.

79

Анонимен

преди 5 години

Джамията долу се вижда на площада.

78

Анонимен

преди 5 години

на снимката е разперил ръце, точно преди да започне и да пърха с уши за да излети към дъгата...

77

юбералес

преди 5 години

До АнонименРазбира се че не е турчин, ром е. Ром от България убива ромка от Румъния от ревност. Какво му е сложното. Дори е нормално за тях.

76

някой

преди 5 години

Не е трудно въпросният да се открие във Фейсбук, чист нашенски брикet.

75

Анонимен

преди 5 години

Матю Костов няма как да е турчин.Турчин няма да се кръсти така

74

Анонимен

преди 5 години

В Германия са много толерантни. Кой допусна това момче да не учи и работи а семейството да точи системата. Полицията не го е изпратила в съответната институция още по-рано пак заради толерантност. И аз съм в Германия, момче с със същото поведение го изпратиха на 100 км., прибира се само събота и неделя, но са германци и майка му каза, че няма да търпи глупостите му. А на този сега социалът ще му плаща адвоката. Не го разбирам. Срам ме е. И изнасилването от 8 същите на 13 г. момиче пак от българс