8

8===o

преди 5 години

До Анонимен 6Прочети пак - става дума за най-високите пенсии (вероятно за разни дебелогъзи и с провиснали от водка бузи генерали).Средната пенсия там е по-ниска от тук.

7

popa ot razgrad

преди 5 години

това решение на български означава: "нема пари"...

6

Анонимен

преди 5 години

В СТАТИЯТА ЧЕТА, ЧЕ ПЕНСИЯТА В РУСИЯ Е "НЯКОЛКОСТОТИН ЕВРО"В България 1милион и половина пенсионери получават само по 100 евро.Така е разпоредил ВЕЛИКИЯТ ВОЖД НА БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ.

5

Маке-ариец

преди 5 години

Какво значение имат няколко години, така или иначе пенсиите са им по 2-3 долара на месец

4

Анонимен

преди 5 години

Най странно е когато някой почне да сравнява живота в Русия и България.Да,били сме заедно под комунистическо робство,но след разпада на комунизма и СССР,Русия излиза като най голямата държава в света,много богата на петрол и газ и ядрена сила.България излиза напълно фалирала,малка,не ядрена сила,без суровини и напълно загубена в новото време.И все пак с много работа,жертви,мисал и усет за оцеляване,сме изградили една държава която си съперничи с най голямата в света по жизнен стандарт.

3

Анонимен

преди 5 години

В Русия жените се пенсионират на 55 г а мъжете на 60 г. Средна пенсия е 13 000 рубли. Толкова с великите приказки

2

анонимен

преди 5 години

Средната пенсия в Русия не е по малка от българската за цените в по малките градове (парно,ток,вода, хляб )с пъти по малки.Защо не пишете,че сега им вдигат пенсиите с 100% в северните райони жените се пенсионират на 50г. а мъжете на 55 г. и за тези райони разликата пак ще бъде с 5 г. по рано .А у нас как е на колко години и колко % е увеличението.

1

Анонимен

преди 5 години

Тия руснаци живот са си живели.Нищо не произвеждат и пенсия на 55г.Напрово рай.От 1932г. Това показва, че повече от населението са трайно без работа и си жинеят.