24

annybody

преди 5 години

Хайде на бас, че сиромахът няма нито стотинка, а жена му и детето живеят на квартира!

23

Димитров

преди 5 години

До ПрипомнящКръстева,Кръстева,не Пеевска .

22

стефчо

преди 5 години

Всичко е навързано като свински черва,трябва да се изкорми и изхвърли от дъно....ама надали като знаем къде се намираме,и полиция ,съд и прокуратура при нас значи метод за замогване и нищо повече....

21

бай-Кольо

преди 5 години

След дъжд качулка...

20

Припомнящ

преди 5 години

Помните ли че в централата наТОТОимаше служителккаа ИРЕН ПЕЕВСКА и проблеми

19

Анонимен

преди 5 години

В закона трябва да пише, че на такъв имуществото автоматично се отнема, а ако се укрие всеки да има право при възможност да го отстреля!

18

Анонимен

преди 5 години

Докога ще бъде свободен тоя бо-к-лук осъден ефективно в две европейски държави? Защо тук се разхожда свободен, харчи нарко пари и се чувства недосегаем? Защо държавата го пази и не му конфискува имуществото, а в същото време се чудят как да отнемат смешните помощи за нуждаещи се хора?

17

Анонимен

преди 5 години

Но моля ви се,Пеевски е по-по -най,никой "не се съмнява" в това.Все пак е паравана на хидроинженера.А пък той е хванал Господ за шлифера.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** го готвят за главен прокурор, когато тази есен пратят Цацаров на заслужен отдих в КСъд.Като се има предвид че този е още по голяма марионетка, нагаждач и слагач , че дори не можа да разпознае гласа на мутрата в разговора с В. Танов, нищо че Боко сам си призна. Тогава беше прокурор и разследваше случая, след което светкавично започна да се издига в службата си!А Пеевски направо да го канонизират за светец и великомъченик! Смешна държава!

15

kremiran

преди 5 години

da otidat v pukala

14

Анонимен

преди 5 години

Аре са на Брендо ,брендо им виновен абе я отворете сметките на всички политици да ги питате вече миларди някой хора от къде са а а,тук само замазвате очите на хората да мразят некъв човек прекарал 1 тон белаж и е вкарал парите в България да развива икономиката ,вие търчете да му ги вземете и да го оплюете да е най черния ,а самите вие по сметките милиарди имате и сте толкова стиснати и долни и жадни за власт ,че ще ви се върне по две някой слънчев ден.

13

бг смешки 2

преди 5 години

държава НЯМА ! отдавна .... ако не сте го разбрали .....

12

бг смешки 2

преди 5 години

БСП - СИК , СДС - ВИС печалбат СЕ РАЗПРАделяше 60-40 % в полза на полтическите партии ....чадърът над огранизиранат апрестъпност у нас отдавна е факт ....още от 90-те .... а Брендо го съдят от 15 години ...междувременно той продължа да движи наркотрафика у нас ...очевидно под опеката на нашите служби и полиция ....

11

Констатиращ

преди 5 години

" Той каза още, че са прекратени преписките срещу Петър Москов, Румен Овчаров, Цветан Цветанов, Филип Златанов и Мирослав Найденов, тъй като в проверките не са открити несъответствия между доходите и имуществото им."Честни са хората!И АЗ да ти *а държавата!

10

Тинев

преди 5 години

2018 година сме.Трия си очите, пак поглеждам календара - 2018 е." тъй като едва тогава е станало ясно, че Брендо е осъден в чужбина."Ако искате ме трийте но да Ви *** държавата, правосъдието, полицията .............!!!!!!!Ши**на държава, опсааааааа, това не е държава това е КЛ*ОАКА!

9

BG СМЕШКИ

преди 5 години

то е ясно че Брендо работи под политчески чадър ! иначе няма как да изпереш толкова пари в имоти в Лозенец на морето ... а през годините у нас е имало много примери за връзки на топ мафиоти с политици .... например Самоковеца и ВАНИО КОСТОВ , Маргините и БСП ... ДА продължавам ли !?!?!?

8

маларт

преди 5 години

Осъден из цяла цивилизаована Европа, само в Абсурдистан невинен

7

Ето как

преди 5 години

До Kak?Свързва се с Колумбийската мафия, взема от тях няколко тона наркотици, след това ги продава из цяла Европа. Честно изкарани милиони. Само дето е с наркотици.

6

Анонимен

преди 5 години

политическия чадър на гнусното семейство ще ги спасят от закона.Само военен правят ще оправи жалката държава

5

Новина

преди 5 години

Новина - Брендо е спестил от закуски 22 млн лева.