16

Анонимен

преди 6 години

До ФактРуските подводници базирани в Тартус осигуряват възможност за обстрел на натовските бази в Средиземномориетоедна руска дизелова подводница може да осигури единствено бурен смях и съжаление в натовските бази

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9АКО САЩ НЕ СЪЩЕСТВУВА ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЕДИН ДОСТА ПО-МИРЕН СВЯТ...отрано си подкарал лосиона

14

аааа

преди 6 години

До ФактСпомням си преди 5-6 семцици когато напрежението се беше повишило и Тръмп пак беше дал някакъв ултиматум.Има снимки и клипчета, как тогава руските кораби от Тартус не сварваха да се спасяват изнасяйки се от базата.Шубето е голям страх.Та не разчитай.

13

1234

преди 6 години

До Анонимен9Е да ама САЩ съществува, а СССР и КПСС умрЕха.Така, че какво си мисли *** селс.ко теке.зесарче като тебе няма никво значение.А корнелия си е пратила синковеца в САЩ, а не в Русия, нали?

12

договорено

преди 6 години

ако някой все още си мисли, че няма предварителна договорка м/у сащ и русия - значи нищо не е разбрал - и 2-те страни се разтовариха от старите си оръжия и си изпробваха и изпробват най-новите

11

руските алкохолици

преди 6 години

не се тикат сред големите шамари ! Там където има армия на САЩ руските мишоци не смеят да припарят !

10

Анонимен

преди 6 години

Учудвам се още че има заблудени русо-смукачи да си мислят че руснаците имат някакъв та даже и минимален шанс срещу американците?!Не знам,трябва много да си зающен!

9

Анонимен

преди 6 години

АКО ПИТАТЕ МЕН НАЙ-ГОЛЕМИ ТРУДНОСТИ В МОМЕНТА ИМАТ КРАВАРИТЕ. ОБЩО ВЗЕТО И ЕВРОПА ВЗЕ ДА РАЗБИРА ЧЕ АКО САЩ НЕ СЪЩЕСТВУВА ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЕДИН ДОСТА ПО-МИРЕН СВЯТ...

8

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.............толкова много букви, а като се замислиш - НИЩО СЪЩЕСТВЕНО, КОЕТО ДА ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА, ДА ИМА ФАКТИ ЗА НЕЯ И ДА ИМА ПОНЕ МАЛКО ЛОГИКА! Боже, боже..........фризьори тръгнали да правят "анализи"!!!!!!

7

Факт

преди 6 години

До ФактРуските подводници базирани в Тартус осигуряват възможност за обстрел на натовските бази в Средиземноморието и така охлаждат мераците на някои да подкрепят американската агресия срещу Русия!Сплашването на европейските съюзници на САЩ е ключово за руската доктрина за безопасност и очевидно върши работа.Страните безусловно подкрепящи САЩ с риск от собствено унищожение се броят на пръсти!За това е толкова важна Сирия!

6

Факт

преди 6 години

До БългаринИмаше проект "Кюрдистан" по подобие на проекта "Косово",но той се провали и редуцира до зона за сирийска несигурност и ограничаване на руското влияние.Опасността да загуби Турция като съюзник накара САЩ да се откажат.Иначе причината Русия да прави безкрайни компромиси на Турция са Проливите!Безпрепятственият достъп до Средиземно море е много по-важен от всичко друго!И то не заради Сирия,а заради НАТО и американските бази в района.Подводниците базирани в Тартус осигуряват възможност

5

Анонимен

преди 6 години

"Военната мощ на Русия нараства, но страната среща трудности......"Къде вАтенкофф не среща трудности.... все още... на всякъде.

4

Българин

преди 6 години

до ЦРУ...добре щеше да бъде да имаш малко познания по темата преди да пишеш. Държава Кюрдистан няма как да има. Никоя от съседните територии няма да го позволи да се случи. САЩ го знаят много добре и за това целта им не е да обособят кюрдска общност там. Нито Турция, нито Иран, нито Сирия ще позволи това да се случи.

3

ЦРУ

преди 6 години

До Българин...А пък на нас много ни е забавно . как бг със русофилски наклонности пише ГЛУПОСТИ ! На исток от Ефрат е новата държава КЮРДИСТАН ....САЩ е Запада са гарант и я пазят .....ПАНИМАЕШ ?

2

Учител по география

преди 6 години

Моля г-жа Василева да погледне картата и да уточни кое е северозапад. Хасака е в североизточната част на Сирия, а от северозапад й се плаща хонорара за написаните глууппости. Малко е като влиянието на Северен поток върху икономиката на Северна България.

1

Истината е, че

преди 6 години

На изток от Ефрат хит е песента "партизан за бой се стяга". В САЩ звучи подтискащо...