14

Анонимен

преди 5 години

важното е че няма жертви.моята теория е че - карали са успоредно двете коли, буса е видял някой леко стърчащ от преките и е решил да мине в по ляво, като не е съобразил че има кола близко до нея, чукнал я е, стреснал се е и дал десен с което излязъл и от пътя.но съдейки и по пътя и двамата са били с превишена скорост, на тези булеварди ако караш с под 60 ти свирят , мигат, скачат... а КАТ... КАТ СПИ.

13

Сп???нс

преди 5 години

От моя опит съм си съставил подреждане за Испания1. Мотористи до 50 куб.мм - завират се м/у колите2. Мотористи над 500 куб мм - наглеят3. Разносвачи на бързи пратки- карат опасно4.Разносвачи на хр. стоки- паркират както им дойде5. Тираджии по м/у селски пътища6. Велосипедисти- не спазват никакви правила7. Жени-(пачти)никога не те поглеждат и не дават предимство в кръговите.8. Роми -(тук всички са с 20-годишни бусове) не шофират много зле но рядка имат книжка, застраховка, преглед

12

Анонимен

преди 5 години

A бе, разбирачите... я разгледайте аудито на снимката.От шофьорската страна има ли ударено?Тая кола ако се беше включила в движението от кваратална уличка, за да отнеме предимство, от коя страна щешпе да е ударена?И ако беше ударена отстрани, нямаше ли поне малко да и личи, а не да и пусне стружки надълго отдясно?

11

445

преди 5 години

Сега мъжа на кифлата да е скъса от любов

10

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно шофьорът на буса си е говорил по телефона и е изпуснал буса.

9

Анонимен

преди 5 години

Движение в съседни ленти със различна скорост - не може да бъде, това никога не се е случвало. Аман от детски коментарии.

8

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 1Буса е голем бе, затва се движи по-бързо права е жената.29029

7

1

преди 5 години

алоууу как сте се движили успоредно с буса и само той е карал с привишена скорост?? Не се прави издишаш.

6

Плавник

преди 5 години

Кое точно й е тежкото на тази катастрофа? Няма пострадали. Има един изкривен калник на ауди и един хидрант разбит от бус. Бах ви в журналята.

5

пъзел

преди 5 години

"Жената се съмнява, че другият водач е бил дрогиран зад волана ..." Хайде сега да си проверим знанията по правописа!!! Четейки буквално ме напушва смях.

4

Жена

преди 5 години

Много се извинявам аз съм шофьорка от 10 год.и спазвам правилата за движение и нямам нито едно птп или акт или фиш и прочие...така че когато се спазва всичко няма да има проблеми и няма да се избиваме по пътищата. Лично мое мнение. Лек ден.

3

Анонимен

преди 5 години

*** скиор и жена шофьор НЯМА!!! Дрогиран бил... - на крива ракета космосът и пречи! Докато се раздават и продават книжки на жени оправия няма да има!

2

Ноно

преди 5 години

Казах ли ви че в държавара цирк няма виновни ... никога.

1

Анонимен

преди 5 години

Щом онзи по думите ѝ е карал успоредно, пък карал с 80 км/ч, значи и кифлата е карала в града с 80. Хвани единия, удари другия