41

Щерю

преди 5 години

Това не е никакво творчество, а пошлост на показ. Никакъв пример или поука, а простотия...

40

...

преди 5 години

Спрете да заниманате хората с пропаднали *** и да им давате публичност . Никой не се интересува от този зле потдържан травестит .

39

Анонимен

преди 5 години

Тая коя е?Каква е?А гаджето и кой е и какъв е,та пишете за тях???...Оставете,не ми отговаряйте-не ме интересува!

38

читател

преди 5 години

Пикли като тази са ми по-отвратителни дори от ***. От снимката си правя следните заключение: -с маски за защота са грозни (по душа най-вече).-голи са, защото са бедни( пак по душа)-а пищова е за да се првиме на големи мъже, само,че един истински мъж не би позволил този цирк.

37

JJ

преди 5 години

До АнонименДа, а секс под 16 е престъпление за баткото-гадже, голите снимки под 18 също са детска порнография по ЕС, САЩ и т.н. закони, докато няма пълнолетие е дете, ако ще и 200 см гръдна да има!!!

36

:)

преди 5 години

Като цяло не съм консервативен човек, ама тая малолетна *** ми идва в повече...

35

Анонимен

преди 5 години

До JJpod 14 e maloletna...

34

Анонимен

преди 5 години

Тази туркиня ли е?

33

Victimized

преди 5 години

Цялото поколение милениум, искат да са *** и престъпници. Те се нагледаха на поп фолк клипове, на гангстерски сериали. От тези не можете да очаквате да градят общество, особено с оглед на това което ще им се завещае на първо време.Дано да им дойде акъла, но едва ли .....

32

Хитър петър

преди 5 години

Сега е времето да сложиш в джоба си Гери-никол и TITA.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако помните, Майли Сайръс преди да стане плашилото, което е в момента, беше много красиво момиче. Тогава участваше в някои филми, но никой не я забелязваше. След това стана това, което е сега и набързо спечели няколкостотин милиона. За жалост, скандалността продава, а зад Океана сто пъти повече.

30

Анонимен

преди 5 години

Rhino's

29

Анонимна

преди 5 години

Аз съм по - малка от нея и пак се възмущавам! Тая пуши, полу - гола ходи, наркотици е приемала, секс е правила! И майка ѝ я поощрява?!?!

28

Настрадин ходжа

преди 5 години

Сега е време да пусне нов клип и текст и да е много скандален и провокативен докато е на гребена на вълната и ще ги разбие.

27

JJ

преди 5 години

До До JJЕ нали сме в ЕС, може ли топ новината в 3 сайта да е тази...В момента, ако някои реши, че ти има зъб само за това, че си гледал тия снимки и ги имаш кеш в компютъра си подсъдим за детска порнография... Ама няма кой да се сезира, лято е, моренце А У...

26

JJ

преди 5 години

Тъй като е под 16 тази и е все още малолетна, то имам 3 въпроса към това подобие на държава, сайта и баща и / приятеля и:1. След като е под 16, то тези снимки са детска порнография и качването им в медията е нарушение на 150 алинеи, закони и т.н. и подлежи на съдебно преследване2. Приятеля и защо не е в затвора, след като откровено се сношават, дори в случая тая снимка с пистолета по 3 или 4 алиней от нашето НПКК би трябвало да е обвиняем и зад решетките3. Родителите и как не са подсъдими...

25

по симпозиуми

преди 5 години

Институциите гледат и нехаят, но си взимат заплатите!!!

24

ЖУРНАЛИСТА ПРАВИ

преди 5 години

Ако журналистите престанат да публикуват простотиите на недораслото нещо, то може и да престане да си мисли, че е много важно...

23

Анонимен

преди 5 години

Пишем статии за скандалното, след това статии в които се възмущаваме от скандалното и те така. Всичко е бутафория, имитация на държава, общество и медии.

22

ами

преди 5 години

Що не престанете да пишете за това нещастно дете....кой го интересува....плаща ли си,а?