18

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се включим и да поискаме да не ни крадат български народ, българска история, българска култура. Ако искат можем да им дадем албанците в Македония в най-западните и части да си направят някаква държава Македония, гръко-албанска. Останалото българското ако иска да е държава да се нарича югозападна България. Няма проблем, да помни както е писал македонския българин Паисий своя славянобългарски род и език. Точка. Но нямаме политици, които да отстояват националните ни интереси. Патриотите00

17

Мая Бугова

преди 5 години

Ние да си гледаме беднотията, умиращите от рак хора заради здравната система, неграмотността и корупцията.МАКЕДОНИЯ ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО.

16

Кротко

преди 5 години

Напомняме, че има филми на които атиняни обиждат футболни отбори от Солун като им викат Българи. Оставете Името МАкедония да с е радва на Божия свят.

15

Кротко не спорете

преди 5 години

Охридска Македония е част от Царството БЪлгария. За три дни можем да накараме и обитателите на Тракия и Гръцка Македония да проговорят само на БЪлгарски.

14

М.Д.

преди 5 години

До АнонименДо кога ще разчитаме на съседиде да вършат Нашата работата? Погледнете картата на област Македония - къде е Нашата Пиринска Македония????!!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Скопска република,и нищо друго.Без това сърбите им скопиха съзнанието.

12

И.Б.

преди 5 години

Името на Македония не трябва да се променя въпреки желанията на Гърция, която се позовава на гръцкия произход на името. Във всеки език има неимоверно много чуждици, т.е. думи с чужд корен, но с местни представки, наставки и окончания. Така те се "побългаряват", "погърчват", "помакедончват" и т.п. Критерият за съществуване на име не бива да се търси в семантичния му произход. Всеки език е живо същество и се променя от хората, които го говорят. Македонският президент правилно не подписа.

11

!!

преди 5 години

Българска македония!

10

do 1

преди 5 години

На нас Македония не нитрябва да се оправят ако се обединим ще ни напълнят с шиптъри.На тях най големият им проблем са шиптърите от тях го знам.Шиптърите се раз множават по 8-10 деца и повече,техните деца по селата бият македонските,крадят им животните,под палват им сеното фуражите.И идва след това шиптъра и казва "лоши люге какви пакости ти правят па най добро е да ми продадеш домаси и оди у другия край на МакедонияТака и правят продава и цели села вече са само шиптъри.

9

House M.D.

преди 5 години

Правилното име е Западна Румелия! Ваш: Абдул Хамид II

8

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече слушам български лъжи и продаганди че щяло да има провокации и че някой -сърби, руснаци ги пококороства хората да са македонци , и че те едва ли не са *** , толкова повече се отвращавам от фашисти и ставам върл македонец . Разбира се че в Пиринска Македония живеят македонци една кръв, една история едно сърце със братята от Македония . Някога тези братя ще бъдат една държава, защото така трябва -Македония на Македонците !

7

Анонимен

преди 5 години

Република Нова Антична ХичНеСлавянска НоНеГръцка Саможива Македония (1991)

6

Анонимен

преди 5 години

Гърция никога няма да позволи използването под каквато и да е било форма на наименованието "македония'.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва да се намесваме, името трябва да бъде Българска Македония. По-добре да не се месим, да не се разправяме със сърбомани и албанци. Гърците ще им забранят древномакедонската история и ги признават за славяни.

4

е, браво!

преди 5 години

Навреме се сетихте!!! Пак на'ще докато им стигне до малките умчета ..... все България ще е ощетена!!!

3

Непозната

преди 5 години

"София да се включи в разговорите за името на Македония" - най-после някой да се сети, че е абсурдно да стоим като безмълвни наблюдатели в тази жизнено важна за страната ни тема. Полагаше се на МВнР да се сети, че е задължително да се включи в разговорите за името на Македония.

2

Анонимен

преди 5 години

Воопще не трябва да се месим в цялата работа с Македония. Да се спасяват както знаят ако искат да се кръстят Велика и всемогъща вселенска Македония.

1

Анонимен

преди 5 години

името на тази държава е Българска Македония