243

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 238Не само. Отнеха им и достойнството. Като обработени с психотропни вещества са. Невероятно е, че потомците на нибелунгите допускат такава гавра. Това, което се случва вече масово на жени и момичета там, е недопустимо. Това не е "добро отношение" към чужденците, а терор над собственото население. Бабичката да отиде един ден в такива общности. Само ден. Нищо, че е старица ...

242

стига прикриване!

преди 5 години

Защо се пише "... осемте българчета..." и така се позори името на Родината ни! Тези изчадия са "български граждани" за нещастие, а не "българчета". Това трябва да се уточни и от германската преса и германските власти.А наказанието да е стерилизация до 45-годишна възраст.Никакви оправдания с малолетие или непълнолетие. Щом са е сетили да е...т по такъв начин няма извинение с възрастта! Законът отдавна трябваше да се измени!

241

Kobi

преди 5 години

Смърт и нищо друго за *** !!!

240

Делю

преди 5 години

"Момчетата, които според местните в града са роми".... Роми, но в чужбина, предвид българските им документи ги вземат за българи!!! Ходи после да разправяш, че сме различни етноси и, че не сме под един знаменател! Докато не започнат да се казват нещата направо - все така ще е! А, не някакви БХК-ари да им отстояват правата на всяка цена! Сега към тях да се обърнат германците за обяснение!!!

239

Анонимен

преди 5 години

А вчера БНТ пусна бодряшки репортаж по случай празника "Деня на бежанеца", показвайки богатата култура на Пакистан, от която може да се повлияем. Така продължава да изпълнява спуснатата от властта повеля "да се изгражда позитивен образ на мигрантите".

238

Анонимен

преди 5 години

Щом вършат престъпления, характерни за зрели хора, да бъдат съдени като зрели хора. Но най-вероятно няма да лежат и един ден в затвора, понеже са "деца", а либерастките мозъци не могат да разберат, че вече не са ... Тези закони трябва да се променят. В Норвегия добре са го измислили - държавата отнема превантивно децата от родителите, които нямат капацитета да ги отглеждат, дори за най-малките провинения. Явно Германия и България има какво да учат от Норвегия.

237

Анонимен

преди 5 години

Дано момичето да е роднина на служител на Дойче веле или някоя креслива правозащитна организациика.

236

Анонимен

преди 5 години

Да намерим един австриец, неуспял художник, да го прекръстим Адолф и ... този път да не му пречим да си свърши работата. Не виждам друг начин.

235

_

преди 5 години

Няма проблем от Хелзинския комитет ще ги защитят и оправдаят..

234

Анонимен

преди 5 години

Много добре знаят че тия "българчета"са като другите "бежанци",въпросните в затвора обаче какво ще правят с милионите "мигранти"иначе най-лесно да напишеш"българчета,румънчета"евентуално словачета,сръбчета защото можеш да "дивееш"на гърба на хората от източната половина на Европа!Айде сокерес вече.......

233

Анонимен

преди 5 години

Аче кат живеят в Германия великите германци защо не са ги интегрирали до сега. Пък на нас трият сол на главата.

232

д-р Исня

преди 5 години

Ако бяха българи, да са се изпортили един друг. Ама къде толкова българи на едно място в чужбина. Там всеки се пази от другия и ако може, ще го прецака.

231

Анонимен

преди 5 години

Знаех си, че са роми. Нямаше начин да са българи. Българите не се събират на тумби.

230

Анонимен

преди 5 години

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Повече коментари не са нужни .

229

Б.Ц.

преди 5 години

Това са ***!Българският паспорт не ги прави българи нали?

228

Слънчарски

преди 5 години

Еми ние се питаме докога ще издържим страданията, ама Германия и разни измислени организаций и комитети все ни мелят че трябвало да интегрираме ромите. Вижда се колко успешно ги интегрират и там, а после България им била виновна.

227

месара

преди 5 години

е няма само "мигрантите" на меркел да намазват, нека и наще *** (роми) да вкусят от нейното - добре дошли! жална и майка на чистата раса!!!

226

Анонимен

преди 5 години

Германия вече е неспасяема. И не говоря за ромите. Проблема е, че отнеха на немците нещо много по-важно = техния патриотизъм и чувство за самосъхранение. Затова преизбраха Меркел. Друг не би го направил, но те са промити мозъци. Германския комунизъм е по-страшен от съветския защото е прикрит, лицемерен, глобалистки и самоубийствен. Вижте само медийте им какви глупости пишат. Това са ненормалници. Четете Оруел и открийте приликите и разликите.

225

Анонимен

преди 5 години

Тази кака ще спаси Германия

224

"Братята"

преди 5 години

А на бас, че са от РОМСКИ произход!!!